- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Canım okudum ben bi mana veremedim bu kural olayı ne ya kendilerini fazla abartmışlar askeri okul mu burasıKızlar paylaşım alanını okursanız olan olayları anlarsınız
Artık kaptan maptan degılım bu nedenlephilosophergirl ü onerdım edıtor bu konuda inceleme yapacakmış bılgınız olsun
Benım bır yere gıttıgım yok Gönül bağımız oldukça beraberız
Hem daha benı zayıflatacaksınız
Kararlar adı altında tehdıt oluyor bırazCanım okudum ben bi mana veremedim bu kural olayı ne ya kendilerini fazla abartmışlar askeri okul mu burası
Kararlarım Çan’ımı sıkmazSen fazla takılma bence canını sıkma boşuna
Başta zor oluyor sabır istiyor gel gitler yaşıyor insanevet onemli olan baslamak degil surdurmek. asil zor olani da o zaten. insallah ben de sizler gibi alisirim kisa surede
Hayırlı olsun canımSelam canlar ben bugün hem kahvaltıya hem de güne gittim. Menumu akşam ayrıntılı olarak yazarım. Ama elimden gelenin en iyisini yaptım. Sadece şunu söyleyeyim normalde 2 lahmacun gömen ben 1 taneyi bile bitiremedim. Ve bana teklif edilen bir tatlıyı ikinci kez reddettim.
Hatırlarsınız size bir ara erkek arkadaşımla ayrıldığımızi yazmıştım onunla barıştık ışte biz. Şimdi buluşmaya gidiyorum. Eğer onu da zararsız atlatirsam tamam oldum ben bu sağlıklı beslenme konusunda
Üzüldüm olanlaraKızlar paylaşım alanını okursanız olan olayları anlarsınız
Artık kaptan maptan degılım bu nedenlephilosophergirl ü onerdım edıtor bu konuda inceleme yapacakmış bılgınız olsun
Burdayım canım benim sana sevindirici bişey diyeyim gece menümü yazdıktan sonra eşim eve elinde sıcacık simit poşetiyle geldi kendimle çok mucadele ettim fakat simitin kokunu galip geldi 1 simit yedimNurdan nerelerdesin rakibem
Sesin soluğun çıkmıyor
Geçmiş olsun hayırlı haberler al inşaallahaylahl canım hedef kılonu 70 yazıyorum mesajlarınıda taradım bulamadım
70 e geldıgınde asagı cekersın hedefını
Yarın radyolojı randevum var çocukları teyzeme götürüp orda kalacam
Yarın ola hayır ola
Sende dünkü menüden yedim de biraz içim soğusunNurdan nerelerdesin rakibem
Sesin soluğun çıkmıyor
Nolacak canım bir simittenBurdayım canım benim sana sevindirici bişey diyeyim gece menümü yazdıktan sonra eşim eve elinde sıcacık simit poşetiyle geldi kendimle çok mucadele ettim fakat simitin kokunu galip geldi 1 simit yedimsonrada eşime kızdım kendisi yemiyor bana düşmanlık yapar gibi sizce simit kaç kalori dir kaç dk step le eritirim
Yedim yedim sen üzülmeSende dünkü menüden yedim de biraz içim soğusun
Oh çok şükürNolacak canım bir simitten
Bide gece yemişsin uyurken yakmışındır onu
Bu arada bir simit 4 dilim ekmek diye biliyorum emin değilim ama
Yedim yedim sen üzülme
Gönlümúzün kaptanisın sen berilceee bende okudum paylasim alanını hak verdim sana hakkinda hayırlisı olsun buralardan gitme tabiKızlar paylaşım alanını okursanız olan olayları anlarsınız
Gıdıs yok bır kereGönlümúzün kaptanisın sen berilceee bende okudum paylasim alanını hak verdim sana hakkinda hayırlisı olsun buralardan gitme tabi
Hep beraber çıtır olacazGıdıs yok bır kere
Bız gonul dostuyuz otesı varmı
bekunis ?Duphalac sürüp var diye biliyorum canım ama doktora sormadan kullanma.
Canım saf yulaf ezmesi mi yoksa müsli ya da gevrek tarzı miCanım bende almak istedim yulafı kilo almak için yiyorlar dedi marketteki kız hatta kendisi çok zayıftı ona önermişler ben bunu yiyorum dedi bende bi şaşırdım bi araştırayım dedim almadım
Kh si diğer meyvelilere göre de yüksekti
Banada bir fikir verin kullanan bayanlar
Kolay gelsin canim bir simit 4 dilim ekmekBurdayım canım benim sana sevindirici bişey diyeyim gece menümü yazdıktan sonra eşim eve elinde sıcacık simit poşetiyle geldi kendimle çok mucadele ettim fakat simitin kokunu galip geldi 1 simit yedimsonrada eşime kızdım kendisi yemiyor bana düşmanlık yapar gibi sizce simit kaç kalori dir kaç dk step le eritirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?