Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

11.02.08 menü

Kahvaltı 09.30
3 yk menemen
Ceyrek simit
1 isirik borek
Cay

Ara 12.30
1 cupkek
Çay

Öğle akşam karısik 16.00
7yk yesil mercimek
Havuç ve kabaklı spagetti

Ara 18.30
Yesil cay

Su en az 2 lt
Spor dayanıklılık olaganüstu hız 15 dk 65 cal
Esim gelince 3 mil leslie yapacagim
Bengi__ keryneia philosophergirl

birazdan gidecem canım bakayım
Tarifini de bekliyoruz merakla

Canım kepegi un halinde ben genel de krep vb setlerde kullanıyorum. Bu hafta da mücver deneyeceğim. Ezmesi de daha iri taneli oluyor. Onu da sut ile pişirip içine meyve falan koyup kahvaltıda yiyebilirsin
tesekkur ederim canım öğrenirim artik aldıktan sonra neler yapacagimi

tebrikler canım aman ask seni şekerli çikolatalı şeylere yönlendirmesin

Bugünkü menüm
12:00
1 dilim kepekli ekmek
Omlet(1 yumurta 2 dilim köy peynir ,1 yumurta 2 dilim yağsız pastırma 1 çk tereyağı)
3 zeytin
1 tk tahin pekmez
Yeşillik

17:30
1 portakal
18:30
200 gr hamsi (1 tk mısır unu 1tk sıvı yağla tost makinesinde)
Bol salata

Gün boyunca
2.5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
1 kupa bitki çayı

daha önce yazmıştım ama karıştı sanirsam. Olsun 70 de olur sorun değil nasılsa daha çok var

Canım herhalde bu menüne yorum istemişsin. Gözümden kaçmış.
Bugün misafirin olacağını ve öğlen misafirlikte olacağını bildigin icin sabah karbonhidrat almamalıydın. Böylesi daha iyi olurdu. Bazi şeylerden kaçması epey zorlu olabiliyor. Ama oyun bazında bakarsak iyi kurtarmışsın.
Sadece sabah daha fazla dikkat edip ekmek yemeden ve o marmelattan uzak dursan daha iyi olacaktı. Yarın marmelat yok biliyorsun..

Yarın bal yok sahlep yok biliyorsun..

Oooooo şekersiz dedim stok yaptın galiba.. yarın çikolata yok güllaç yok..

Evet canım bu..
Dün 7 de kalktım çok hareketli bir gündü
Arada yapmayınca öğünler fazla olabiliyor

Yarın şeker yok tamam canım

3 gün hurma yoğurt yapıcam sorun olmaz sanırım
Şu 66 lardan kurtulmak istiyorum

Paketli tüm gıdalarda şeker var. Etiketleri okuyun şeker içeriği yoksa sorun yok. Glikoz şurubunda şeker unutmayın.. tatlandırıcıda olmaz..

2 porsiyon meyve hakkın var.
1 hurma 1 porsiyon meyve.

Canım ya kusura bakma ama en az 5 kere yazmışımdır. Ne yenecek be yenmeyecek diye de yazım.
2 porsiyon meyve hakkınız var emziren anneler 3 porsiyon yiyebilir. Şimdilik 7 gün bal pekmez vs.. de yok. Rafine şeker yok. Hazır gıdaların iceriklerini okuyun. Tatlandırıcı yok, glikoz fruktoz şurubu yok. Beyaz un yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…