- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
birazdan gidecem canım bakayımBende migrosta o tarz seyleri once un olan yerlerde aradim bulamadim bayagi dolandım ayri bi reyon yapmislar yulaf karisimi , yulaf kepegi hepsini bi araya koymuslardi canim.. iyice bi gezin bak olmadi gorevliye sor onlar yönlendiriyor...
Bu arada size yulaf karisimi size bi pogaca tarifi vereyim ben 10 kilo verdigim donemde haftada 1 yapardim 9 adet çıkıyor zaten kahvaltida onu yerdim cook tok tutuyordu...
tesekkur ederim canım öğrenirim artik aldıktan sonra neler yapacagimiCanım kepegi un halinde ben genel de krep vb setlerde kullanıyorum. Bu hafta da mücver deneyeceğim. Ezmesi de daha iri taneli oluyor. Onu da sut ile pişirip içine meyve falan koyup kahvaltıda yiyebilirsin
tebrikler canım aman ask seni şekerli çikolatalı şeylere yönlendirmesinSelam canlar ben bugün hem kahvaltıya hem de güne gittim. Menumu akşam ayrıntılı olarak yazarım. Ama elimden gelenin en iyisini yaptım. Sadece şunu söyleyeyim normalde 2 lahmacun gömen ben 1 taneyi bile bitiremedim. Ve bana teklif edilen bir tatlıyı ikinci kez reddettim.
Hatırlarsınız size bir ara erkek arkadaşımla ayrıldığımızi yazmıştım onunla barıştık ışte biz. Şimdi buluşmaya gidiyorum. Eğer onu da zararsız atlatirsam tamam oldum ben bu sağlıklı beslenme konusunda
60 canım hedefi yuksek tutuyorumaylahl canım hedef kılon neydı
daha önce yazmıştım ama karıştı sanirsam. Olsun 70 de olur sorun değil nasılsa daha çok varaylahl canım hedef kılonu 70 yazıyorum mesajlarınıda taradım bulamadım
70 e geldıgınde asagı cekersın hedefını
Yarın radyolojı randevum var çocukları teyzeme götürüp orda kalacam
Yarın ola hayır ola
Ilk hedef olsun balımdaha önce yazmıştım ama karıştı sanirsam. Olsun 70 de olur sorun değil nasılsa daha çok var
Kazen bey Kartal sımgesının alınması cok garıp oldu
Takım arkadaslarımdan almadığınıza teşekkür ederım
lakın dıyet gruplarından benı dıskalıfıye edın
Canım herhalde bu menüne yorum istemişsin. Gözümden kaçmış.Bugünkü menüm
Sabah 11:00
2 dilim kepekli ekmek
Omlet (2 yum, 1 çk tereyağı,ıspanak,baharat)
1 siyah zeytin
1 tk çemen
1 tk kuşburnu marmelatı
14:00
6 yk patates salatası(oturmam vardı arkadaşlarla yiyeceğim en masumuydu.1 yumurta büyüklüğünde patates vardır en fazla)
20:00
2 kepçe mercimek çorbası
1 yk kuru fasulye
3 küçük köfte fırında(normal menü Hasan paşa köfte kaşar püreli..kendime sade kuru köfte yaptım)
1 bardak ayran
Salata
Gün boyunca
2.5 lt su
2 kupa bitki çayı
Bol temizlik ve koşturmaca
Bengi__ philosophergirl keryneia
Yarın bal yok sahlep yok biliyorsun..10 şubat menümBengi__
08.45
7 zeytin 1 incir
Hastaneye gittiğimiz için kahvaltı geç oldu
13.00
2 dilim ekmek
Biraz peynir
3 parca sucuk
Yeşillik
Bal kaymak 1 cay kaşığı
15.00
Sahlep
17.30
Tavuk döner
Ayran
22.30
1 portakal
4 yk yoğurt
10 tane çiğ fındık badem kaju karışımı
2 litre suphilosophergirl
Avm gezisi 4 saatkeryneia
Oooooo şekersiz dedim stok yaptın galiba.. yarın çikolata yok güllaç yok..10 subat cumartesi
12.00
4 dilim kepek ekmegi
4 dilim peynir
1 tane zeytin
biraz domates salatalik
1 haslanmis yumurta
4gr bitter cikolata
17.00 Nescafe
20.00
sehriye corbasi
tavuk
3 kasik pilav
3 tatli kasigi gullac
21.00 nescafe
1 lt su
35dk zumba
philosophergirl
keryneia
Bengi__
TartilmaaaaaaaKızlar bugünde kilo vermişim :)
Şaşırdım gerçekten
2kilo aldım derken şimdi yok o kilo
Evet canım bu..Canım herhalde bu menüne yorum istemişsin. Gözümden kaçmış.
Bugün misafirin olacağını ve öğlen misafirlikte olacağını bildigin icin sabah karbonhidrat almamalıydın. Böylesi daha iyi olurdu. Bazi şeylerden kaçması epey zorlu olabiliyor. Ama oyun bazında bakarsak iyi kurtarmışsın.
Sadece sabah daha fazla dikkat edip ekmek yemeden ve o marmelattan uzak dursan daha iyi olacaktı. Yarın marmelat yok biliyorsun..
Paketli tüm gıdalarda şeker var. Etiketleri okuyun şeker içeriği yoksa sorun yok. Glikoz şurubunda şeker unutmayın.. tatlandırıcıda olmaz..Ben de bu sabah 1 tk tahin pekmez yedim ama zaten sadece hafta sonları yiyordum
Önümüzdeki hafta hiç yemem
Bu hafta paket ürün yok o zaman
Uygulanabilir birşey bu diyet bir hafta sıkıntı olmayacağını düşünüyorum
Eşimde önümüzdeki hafta 4 gün yok daha rahat olacak
E yani canım
Sabır dememişmiydik canım
Gözün aydın
Tartilmaaaaaaa
2 porsiyon meyve hakkın var.Evet canım bu..
Dün 7 de kalktım çok hareketli bir gündü
Arada yapmayınca öğünler fazla olabiliyor
Yarın şeker yok tamam canım
3 gün hurma yoğurt yapıcam sorun olmaz sanırım
Şu 66 lardan kurtulmak istiyorum
Canım ya kusura bakma ama en az 5 kere yazmışımdır. Ne yenecek be yenmeyecek diye de yazım.Bebeğim Çook erken uyadındı onu uyut zaman geçir derken kahvaltı yapmadım onun yerine saat 13.00
Yarım kivi
1 muz
4 çilek
3 üzüm
Hepsini karıştırıp üzerine bir çk bal bir avuç ceviz döküp yedim yanında da limonlu detoks suyu
Bengi__ bu 7 gün şeker orucu nasıl olacak meyve VS de olmayacak..
Emziren anneler için meyvesiz zor olur gibi ben emziriyorum. Sabahları ve arada meyve tercih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?