1 ayda tüm vücut olarak 32 cm falan incelme oldu bunun sadece 10cm göbekten.
Denemedim ama sanırım 38 bedene rahat sigabilirim. Çünkü düğmesi kapanmayan kotlarima kemer falan takmaya başladım çünkü düşüyor belimden
Sen tartılma...Kız kaldıramam yarın gene tartılcaz ya :)
Hem de nasıl canım olmayan kıyafetlerin olması kadar güzel bir şey yok vallahMaşallah canim ❤ insan bayağı mutlu ve ıyi hissediyor ama dmi
Nasıııı yani erkek arkadaş derkennn :)) yeni mi?2 turk kahvesi iki çaya bağladım canım.
Bana kötü tekliflerde bulundu ama pizza gibi ben kesinlikle reddettim
Sen tartılma...
Benden izinlisin..
Çilek sezonu değil hormondur sırf onlar .. elime düştünSabah yaptığının yerine yulaf lapası yap. Daha lezzetli daha çok tok tutar üzerine de çilek koyarsın.
Eki Görüntüle 2109809
Ben mezun oldum bari özelden yazı verDiyabet bölümünde tatlandirici içeriyor. Kendini kandırmak olur.
Sağlıklı alternatifler var ama bi dayanın ya sonra yazacağım. Oturup 3-5 yersiniz onlardan..
Tartıl maNiye ama bende tartılmak istiyorum
En sevdiğim şey tartılma :)
Hurma diyetini hiç yapma zaten. Sağlıksız şeker yüklemesi yapıyorsun kendine. İşe yaramasinin tek nedeni toplamda az kalori aldığın icin..
Saol canım benim, anne babama çekmişimdir umarım, geçen cenazede beni kız kardeşim zannettiler 14 yaş var aramızda, hoş biraz abarttı onlarda sanki :)))rica ederim doğruları söylemek gibi kötü huyum var
Yok canım yeni değil eski azıcık.Nasıııı yani erkek arkadaş derkennn :)) yeni mi?
Eki Görüntüle 2109803
Hala pogaca yemek istiyormusun?
Saol canım benim, anne babama çekmişimdir umarım, geçen cenazede beni kız kardeşim zannettiler 14 yaş var aramızda, hoş biraz abarttı onlarda sanki :)))
Tartıl maahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?