Erkek arkadaşla buluşma nasıl gitti tatlım.Tam gaz devam canım hedefe adım adım diyelim. Senin nasıl gidiyor.
Fatih paşaya çok geçmiş olsun
Lütfen ya cumaya kadar. Haftada 1 kez tartıl bak takıntı olacak yen şunu..Kaldırmıştı cnm ztn
Ama ben duramadım geri aldim
Ahaha çok teşekkürler
2 turk kahvesi iki çaya bağladım canım.Erkek arkadaşla buluşma nasıl gitti tatlım.
Tam gaz devam canım hedefe adım adım diyelim. Senin nasıl gidiyor.
Fatih paşaya çok geçmiş olsun
Sabah yaptığının yerine yulaf lapası yap. Daha lezzetli daha çok tok tutar üzerine de çilek koyarsın.11 şubat
Geç uyandık bugün
13.00
Yarım kivi
Bir tam muz
4 çilek
3-4 üzüm
1 çk bal
Bir avuç ceviz
Hepsini karıştırıp yedim..
16.30
2 kaşık kıymalı ıspanak yemeği
Tarçınlı Türk kahve
20:30
İki tabak
Kıymalı peynirli patlıcan musakka
Büyük ayran
2 lt su
0.5lt detoks suyu
Spor 1 ml leslie
Bengi__
@kryneia
Geçmiş olsun canım yaSağol kuzum. Maşallah mezuniyetini görelim ❤
Ben izne ayrilicam cuma günü canim pek iyi değilim de
Geçmiş olsun canım ya
Izin falan deyip salma sakın
Sakın ihmal etme canım sağlık bu.Canim bu ara sebebini bilmediğim baş ağrısı çatlar derecede var ve sürekli onun Üzerine dönme ve bayılma hissi eklendi bide geçen gece burnum bayağı kanadı tekrar daha şiddetli ağrıdı
Esimde diyet yapmama takti yaptırmıyor fatih han bu ara hasta huysuz aşırı yoruyor beni Üzerine spor diyet bayağı halsiz kaliyorumve ben biliyorsun akşam 6 da yemeği bırakıyorum..
Esimde aşırı halsiz düştün ara ver diye beynimi yiyor salı günü doktora gideceğiz anneme falan söyledi habire yedirme çabaları var elimden geldiğince direniyorum
Erkek arkadaşla buluşma nasıl gitti tatlım.
Canım dışarı da tuketecegim en masum seydi bunlar. Bir de felaket bir yağmura yakalandık2 turk kahvesi iki çaya bağladım canım.
Bana kötü tekliflerde bulundu ama pizza gibi ben kesinlikle reddettim
Sorun yok herşey yolunda.Canım dışarı da tuketecegim en masum seydi bunlar. Bir de felaket bir yağmura yakalandık
Sakın ihmal etme canım sağlık bu.
Aslında uzmanlar diyor ki yatmadan bir kaç saat önce yemeği kesmek lazım diye ben de 7den sonra yemiyorum ama yatma saattim gece iki
Bizi habersiz bırakma
Kız benim babam 62.5 kilo ile beni anaroksiya yaptıSağol bitanem düşündüğün için aslında diyetle alakası yokta işte taktılar kafayı
Kız benim babam 62.5 kilo ile beni anaroksiya yaptı
Ama gerçekten korkuyoruz artıkÖcüüüüüüüü
diyesim varda çözüldü sorun ...
Lütfen ya cumaya kadar. Haftada 1 kez tartıl bak takıntı olacak yen şunu..
1 ayda tüm vücut olarak 32 cm falan incelme oldu bunun sadece 10cm göbekten.şimdi ellerine bi o koz var ya heryere onu kullanıyorlar
Beden olarak bayağı incelme oldu ama kuzum pantolon 34-36 oluyor
Üst kısım S beden büyük gelmeye başladı :) sizin ölçüler ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?