Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menum
11.30
20 gr beyaz peynir
Çeyrek simit
3 parça domates
1 biber
1 bardak çay
15.00
3/4 lahmacun ( bol yeşillikli)
16.00~18.00 arası
2 türk kahvesi
2 çay
19.00
1 tane közlenmiş patlicanli krep (1.5 Yk yulaf kepegi)
21.00
Maden suyu
23.00
Yeşil çay
Genel
2.5 litre su
Spor
10 mükemmel egzersiz (45 dakika~ 240 kalori)
Bengi__ keryneia

Sabah yaptığının yerine yulaf lapası yap. Daha lezzetli daha çok tok tutar üzerine de çilek koyarsın.

Geçmiş olsun canım ya
Izin falan deyip salma sakın

Canim bu ara sebebini bilmediğim baş ağrısı çatlar derecede var ve sürekli onun Üzerine dönme ve bayılma hissi eklendi bide geçen gece burnum bayağı kanadı tekrar daha şiddetli ağrıdı
Esimde diyet yapmama takti yaptırmıyor fatih han bu ara hasta huysuz aşırı yoruyor beni Üzerine spor diyet bayağı halsiz kaliyorumve ben biliyorsun akşam 6 da yemeği bırakıyorum..
Esimde aşırı halsiz düştün ara ver diye beynimi yiyor salı günü doktora gideceğiz anneme falan söyledi habire yedirme çabaları var elimden geldiğince direniyorum

Sakın ihmal etme canım sağlık bu.
Aslında uzmanlar diyor ki yatmadan bir kaç saat önce yemeği kesmek lazım diye ben de 7den sonra yemiyorum ama yatma saattim gece iki
Bizi habersiz bırakma

Şekersiz 7 gün icin YULAF LAPASİ tarifi

1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır. En az yarım saat bekletip ye.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
2 ceviz kır uzerine
Bu haliyle 1 porsiyon meyve, 1 porsiyon ekmek, 1 porsiyon süt, 1 porsiyon kuruyemiş içerir.
Kahvaltı veya ogun olabilir. Emziren anneler ara öğün olarak da yapabilir. Normalde yarısı ara öğün. Arkadaşınızla paylaşım

gerisi keyfine bağlı
yerken üstüne 2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem veya elma veya çilek veya muz unutma herşey extra kalori. fıstık ezmesi de süper gidiyor ama dikkat kalorisi yüksek.

Sakın ihmal etme canım sağlık bu.
Aslında uzmanlar diyor ki yatmadan bir kaç saat önce yemeği kesmek lazım diye ben de 7den sonra yemiyorum ama yatma saattim gece iki
Bizi habersiz bırakma

Sağol bitanem düşündüğün için aslında diyetle alakası yokta işte taktılar kafayı

şimdi ellerine bi o koz var ya heryere onu kullanıyorlar
Beden olarak bayağı incelme oldu ama kuzum pantolon 34-36 oluyor
Üst kısım S beden büyük gelmeye başladı :) sizin ölçüler ne alemde
1 ayda tüm vücut olarak 32 cm falan incelme oldu bunun sadece 10cm göbekten.
Denemedim ama sanırım 38 bedene rahat sigabilirim. Çünkü düğmesi kapanmayan kotlarima kemer falan takmaya başladım çünkü düşüyor belimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…