Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkez cok gergın sanırım sızde
Ama takım arkadaşlarımın olayla bır ılgısı ve olanlara daırde bılgısı yok
Bu konuda emın olun lütfen
Canım seni çok seviyoruz ve biz kaptan kalmanı istiyoruz.. böle eli maşalı gibi gözüken içi yufka yürekli delikanlı birisin.. yerine sevememmmm...

Bana dışarıda yiyebileceğim en masum yiyeceği deyiverin hele dostlarr hastaneye gidince çorba içsem doyurmaz
Izgara tavuk, köfte yanında boolll salata..
Ekmek yeme. Protein ye.. kızartma olmasın. Fazla yağı peçete ile sil. Yağsız salata iste mutlaka yanında pilava patates koymayin dersin.

Hastaydı yeni yeni toparlıyor kilo verme nasıl gidiyor :)

Herkez cok gergın sanırım sızde
Ama takım arkadaşlarımın olayla bır ılgısı ve olanlara daırde bılgısı yok
Bu konuda emın olun lütfen

Hanımefendi, arkadaşlarınızın ne alakası var şimdi ? Siz gruptan ayrıldım diskalifiye edin, gruptan ayrılıyorum destanı yazdınız. Sonra benim kartalım nerede diye sorup bir de beni hedef gösteriyorsunuz.

El insaf Allah aşkına el insaf

11 şubat
Geç uyandık bugün

13.00
Yarım kivi
Bir tam muz
4 çilek
3-4 üzüm
1 çk bal
Bir avuç ceviz
Hepsini karıştırıp yedim..

16.30
2 kaşık kıymalı ıspanak yemeği

Tarçınlı Türk kahve

20:30
İki tabak
Kıymalı peynirli patlıcan musakka
Büyük ayran

2 lt su
0.5lt detoks suyu
Spor 1 ml leslie

Bengi__

@kryneia

Merhaba, konu nedir? Bizde çok merak ettik bizede anlatın

Bu saatten sonra hic bir kuvvet bana bitter çikolata dahi yediremez. Sen ortalarda gez çaya kahveye şeker atmıyorum ama bir parca da 5 küp şeker götur. Son 5 senedir 5 küp şekeri birden yememisimdir.
Diyabet bölümündekiler olmuyomu..bir parçada beş şeker yahu bu üreticiler biraz daha tasarruflu davranıp az koysa olmuyomu

Bengi__ hangi çikolata olur? Yokmu bize çikolata. Bak sinirlenip nutellaya dalacam haa

Bugün öyle oldu biraz kahvaltı vardı yine de çok yememeye caliştım akşam dengeledim ama sanırım:) simdi 20 dk daha programdan calistım ama yine sorun var yeni yükledim oysaki
Bende de aynı sorun devam ediyor canım ama ben çoğu hareketi bildiğim için pek sorun etmiyorum

Diyabet bölümünde tatlandirici içeriyor. Kendini kandırmak olur.
Sağlıklı alternatifler var ama bi dayanın ya sonra yazacağım. Oturup 3-5 yersiniz onlardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…