Canım seni çok seviyoruz ve biz kaptan kalmanı istiyoruz.. böle eli maşalı gibi gözüken içi yufka yürekli delikanlı birisin.. yerine sevememmmm...Herkez cok gergın sanırım sızde
Ama takım arkadaşlarımın olayla bır ılgısı ve olanlara daırde bılgısı yok
Bu konuda emın olun lütfen
Of of offffEki Görüntüle 2109803
Hala pogaca yemek istiyormusun?
Daha iyi kuzum ❤❤İyiyiz canımsen nasılsın bebişin nasıl oldu
Izgara tavuk, köfte yanında boolll salata..Bana dışarıda yiyebileceğim en masum yiyeceği deyiverin hele dostlarr hastaneye gidince çorba içsem doyurmaz
Rakibem menune ne desem bilemedim. Şimdi desem ki oo cupcakeler börekler benim bugün eksiğim yok fazlam var.Afiyet olsun.
Kendi adıma bugün bomba gibiyim
canım sen nasılsın oğlus nasıl
Yok yönlendirmez canım. Karşımdaki insan da pek şeker tüketen birisi değil
Bayağı bayağı kartal gitti yani. Bunca zaman verilen emeği de yok sayip bilemedim yani abla.
Herkez cok gergın sanırım sızde
Ama takım arkadaşlarımın olayla bır ılgısı ve olanlara daırde bılgısı yok
Bu konuda emın olun lütfen
Hanımefendi, arkadaşlarınızın ne alakası var şimdi ? Siz gruptan ayrıldım diskalifiye edin, gruptan ayrılıyorum destanı yazdınız. Sonra benim kartalım nerede diye sorup bir de beni hedef gösteriyorsunuz.
El insaf Allah aşkına el insaf
Canım alıntı yapma kazen den..Merhaba, konu nedir? Bizde çok merak ettik bizede anlatın
Neden ben bilmiyorum yapılmıyor mu?Canım alıntı yapma kazen den..
Diyabet bölümündekiler olmuyomu..bir parçada beş şeker yahu bu üreticiler biraz daha tasarruflu davranıp az koysa olmuyomuBu saatten sonra hic bir kuvvet bana bitter çikolata dahi yediremez. Sen ortalarda gez çaya kahveye şeker atmıyorum ama bir parca da 5 küp şeker götur. Son 5 senedir 5 küp şekeri birden yememisimdir.
Bende de aynı sorun devam ediyor canım ama ben çoğu hareketi bildiğim için pek sorun etmiyorumBugün öyle oldu biraz kahvaltı vardı yine de çok yememeye caliştım akşam dengeledim ama sanırım:) simdi 20 dk daha programdan calistım ama yine sorun var yeni yükledim oysaki
Ahaha çok teşekkürler
Su tartıyı Esin’e verip cumaya kadar saklamasını söyler misin
Tamam ablacığımLütfen bırsey yazma ortam gergın
Ve sen bızım kaptan adayımızsın
Tam gaz devam canım hedefe adım adım diyelim. Senin nasıl gidiyor.Hastaydı yeni yeni toparlıyor kilo verme nasıl gidiyor :)
Diyabet bölümünde tatlandirici içeriyor. Kendini kandırmak olur.Diyabet bölümündekiler olmuyomu..bir parçada beş şeker yahu bu üreticiler biraz daha tasarruflu davranıp az koysa olmuyomu
Bengi__ hangi çikolata olur? Yokmu bize çikolata. Bak sinirlenip nutellaya dalacam haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?