bende sıcak su içince wc hareketlenmesi daha iyi oluyor diye tercih ediyorumNıye sıcak su
Uzmanlar soguk suyu tavsıye edıyor metabolizma hızlandırdıgından
Yalnıs anlama canım senın için soyledımNıye sıcak su
Uzmanlar soguk suyu tavsıye edıyor metabolizma hızlandırdıgından
yok canımbenim niye yanlış anlayım yeni fikirlere açığımYalnıs anlama canım senın için soyledım
sporumu yaptımda geldimmmm hanımlarrrrrrrrşimid koca bir bardak sıcak su içiyorum keyif zamanı akşama yemeğim dışardan gelecek tam keyfilik oldu bugün
Cok ıyı yaptın sıra zayıflamadaİyiyim canım çok şükür 'U' dönüşü yaptık
Oh afiyetler olsuuun :)
kolay gelsin canım ben temilizği 12,30 a kadar yaptım bitirdimOhhh iyi yapmissin
Valla keyif senin
Ben temizlik yapicam birazdan
kolay gelsin canım ben temilizği 12,30 a kadar yaptım bitirdim)
cok merciSanada yakışmış fıstıgım
Foto shopla kepi avataramı yerlestırsekcok merci
Canım ben sporu ayrı ayrı yazmıyom hoca eslıgınde yapıyom13. Takım Spor Puanlama Sistemi
Eliptik ::::: dakkika::::: 4 puan
Koşu :::::::: dakika::::: 3 puan
yüzme :::::: dakika::::: 4 puan
Tempolu yürüyüş ::::: dakika ::::: 3 puan
yavaş tempolu yürüş ::::: dakika::::: 2 puan
Zumba :::: dakika :::: 3 puan
Step :::: dakika ::::: 3 puan
Egzersizler( mekik, squat, şınav vs) ::::::. 5 adet ::::: 2 puan
Leslie ::::: dakika ::::: 3 puan
Dans :::: dakika :::: 3 puan
Trambolin :::: dakika :::: 3 puan
İp atlama ::: 5 adet :::: 2 puan
Ağırlıkla spor ::::: dakika :::: 3 puan
Pilates :::: dakika :::: 3 puan
Bisiklet ::::: dakika ::::: 2 puan
Kızlar sporlarımızı bu şekilde puanlama sistemiyle yapsak nasıl olur ? böylece bir haftanın sonunda spor 1. belirleriz... kaptanımız bunu ilk sayfaya kopyalar hergün kim hangi sporu yaptıysa onu dakika üzerinden hesaplar menü yazarken bildirir olur mu ? eklemek istedikleriniz yada puan türünü değiştirelim derseniz söyleyin değiştirelim arkadaşlar ...
Yok canim biz 45 yapalim hedefimiziseninki de pek bi hoş.. kilo alıp geri dönesim geldi.
hic gerek kalmayacak, vereceksin zaten :)Foto shopla kepi avataramı yerlestırsek
iyiymis :))çok zor terliyorum canım yazın herkes osmaniye sıcağında sırıl sıklam olur ben eh işte o ki terlemişim biraz derim...
Tek dolmaysa kaçamak sayılmaz ama sanki çoktu diye hatırlıyorumBu arada bende +200
Reglden olsa gerek.
Hiç kaçamak yapmadım sadece dolma yedim
Hayırlı olsun darısı bize canımmezuniyet kepimi aldım.
teşekkür ederimberilceee emeklerin için. kaptanım olduğun, ben kilo alsam bile veya veremesem bile desteğini hiç çekmediğin için.
Olsun guzelim demek ki bedeninin ihtiyaci olan kalori o. Az az da gitse saglikli olsun yeter beril imGerçi ben 1800 kalorı alıyorum dıyetısyenım öyle hazırladı ama cumaya bakalım sonuç ne olur
Kızlar işlerim yoğun biraz. Mesai bitmeden onları halledeyim dedim ama mesaim bitmek üzere. Eve gidince bakarım geçmişe. Akşam biraz geç gelebilirim merak etmeyin. Menülerinizi yazmayı unutmayın lütfen
7 tanecikTek dolmaysa kaçamak sayılmaz ama sanki çoktu diye hatırlıyorum
Hayırlı olsun darısı bize canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?