Sıfır beden olucam diyosun yaniYok canim biz 45 yapalim hedefimizi
EvetAy süper olur valla.
Ben bugun squati 175 yapmayı düşünüyorum mesela. :)
Bi de callanetics diye bişey var duydunuz mu hiç ?
Çok sikilastiriyormus
Bir de şu squat ve Köprü hakikaten totomu 1 ayda şekle soktu deneyin bence
Gecmis olsun canimKızlar selam dun giremedim hiç gece de başım ağrıyordu yatmak zorunda kaldım yazamadim. Simdi geçmiş yapıp geliyorum
Oh afiyet olsun keyif senin canımsporumu yaptımda geldimmmm hanımlarrrrrrrrşimid koca bir bardak sıcak su içiyorum keyif zamanı akşama yemeğim dışardan gelecek tam keyfilik oldu bugün
Hiçbişeycik değilmiş canım7 tanecik
Duydum ama denemedim çok etkili diyor yapanlarAy süper olur valla.
Çok sikilastiriyormus
Geçmiş olsun canımKızlar selam dun giremedim hiç gece de başım ağrıyordu yatmak zorunda kaldım yazamadim. Simdi geçmiş yapıp geliyorum
Dikkat edersen gider canım sıkmayın canınızıBende + 300 gr
Ama gidiyor değil mi canımAma çok yavaş gidiyor kendileri
insan hayati boyunca hep okumali seyy pardon saglikli yasamali olucak o :)Supersin canim. Mezun oldun ama tam gaz devam masallah.
evet canım belki spor yapamayan arkadaşları teşvik etmiş olabiliriz ...Canım ben sporu ayrı ayrı yazmıyom hoca eslıgınde yapıyom
Liste gıbı olur yazsam
Belki motıve olunabılır denemekten zararlı çıkılmaz
şu squatı bende denemek istiyorum canımAy süper olur valla.
Çok sikilastiriyormus
geçmiş olsun canımKızlar selam dun giremedim hiç gece de başım ağrıyordu yatmak zorunda kaldım yazamadim. Simdi geçmiş yapıp geliyorum
teşekkürler canımHayirli olsun canim.
teşekkür ederim tatlimAdacim hayirli olsun ❤
yaa cok isteyecegimi sanmiyorum :)) bakma dedigimeSıfır beden olucam diyosun yani
Daha alışamadım yeni hayatıma. Pazartesi o kadar önemli değil de cuma unutmamak lazım canımBende tartilmadim canim. Canin sagolsun arkadasim. Ben hep pazartesilerini unutuyorum zaten.
kızlarrr cıssız menüler bol sporlu bir günümüz olmuştur inşallah bakın yaz geliyor kuşlar cıvıl cıvıl artık kalın kazaklar giyemiyeceğiz ki göbekleri saklıyalım demi hadi hareketlenme hatta çoşmaaa zamanıııııııııııı
Ne yazı bacım kar kıyamet burasıkızlarrr cıssız menüler bol sporlu bir günümüz olmuştur inşallah bakın yaz geliyor kuşlar cıvıl cıvıl artık kalın kazaklar giyemiyeceğiz ki göbekleri saklıyalım demi hadi hareketlenme hatta çoşmaaa zamanıııııııııııı
Bu sene turkiye kış yasamadi neredeyse canim... osmaniye bugun bahar gibiydi herkes incecik kıyafetlerle cikmislar mont falan yok...Ne yazı bacım kar kıyamet burası
Hafta sonu kayağa gıttık çoluk combalak donuyoz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?