"We are looking serenity. "
bengi left the 13. team
Natavegamı natayolundaki mi :) Benim kızımda geç yatar. Kaç yaşında..
anladim canim. ne guzel duzenini oturtmussun. ben de kpss calistigimdan dersin basinda biseyler icmek istiyorum o da ara ogunum oluyo o yuzden karatay diyetini sonralara aticam. kilom durdugunde felan baslayabilirim. ama mutlaka hayat felsefesi haline getirmeyi dusunuyorum.Canım , benim hayatım liseden sonra bhep kilolu geçti evlenirken zayıftım ki o zaman bile 72 dim.
Çeşitli diyetler yaptım ama 3-5 kg verip vazgeçtim. İkide bir ara öğün yapmak beni yoruyor ve gerçekten çok acıkıyordum.
Derken 85 ile hamile kaldım ne kadar korkunç bir rakam keşke diyorum hamilelik ten önce tanssaydm karatay ile..
O zaman da diyet yapıp geri bozdum çünkü neyse doğumdan eve geldim 94 civarıyım sütümde az ben her gün yiyorum fazla fazla bebeğim beş aylık oldu artık bir yerden başlamam lazımdı.
Kuzenim önerdi araşrrdm sosyal medyadan gruplara girdm tam bana göre diyetti doyana kadar yiyecektim Onun için bana çok cazip geldihemen başladım sabah kahvaltısında 2 yumurta peynir zeytin ceviz fındık aklına gelen bütün yeşillikleri yedim Akşam yemeğinde de Doyana kadar istediğin yemeği yiyebiliyordun Ama bunlar ettavuk sebze ayran yoğurt salata.. Aç kalmak Bana göre olmadığı için Bu diyetle de Doyana kadar yenildiği için bu diyete başladm canım. İlk başta zorlandım ama vücut alıştı ama dediğim gibi herkesin bedeni farklı bazıları 6 öğün beslenerek kilo veriyor bazıları benim gibi 2 öğün beslenerek kilo veriyor bana ara öğün gelmedi Ben Ara öğünde zayıflayamadım Ama buradaki çoğu arkadaş ara öğünle zayıfladı
Selam canlar. Tarti günüüüü yupppiii
Gecen cuma 73.00
Bu hafta 71.700
Fark 1.300 süper süper supeerr masallah bana
kizlar ben bugun cok uzgunum
dun 74.00 bugun 74.4 olmusum dun de sadece corba yedim ozellikle. regl olcam diye demi bunlar. of yaa keske dun, bugun olsaymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?