Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizimla uyuma cabasi verirken sizinle hikayemi paylasmak istedim

Bebekligim.ve cocuklugum cok ciliz incecik ve bi o kadar kemik torbasiyken hersey ergenlige girince basladi gogslerim buyudu once sonra basenlerim sinra arkadaslar arasinda hep sisman olan ben oldum lisede adim obira cikmisti cunki her sabah kendime yarim ekmekler hazirliyordum icinde bi ben eksik sekilde. Asiri derecede yiyordum calisan anne cocugu olunca birazda hazir gidalar tabiki makarna tost 1 ekmege yakin ekmegin arasina domates filan doldururdum bide yanina en buyuk boy bardak kola her dershane cikisinda burger in en buyuk boy menusu derken ipin ucu kacti 75 oldum daha sonra esimle tanistik oda asiri obur bir insan ailecek de oleler. Kendi babamda asiri derrce yer. Suan bu kiloyla ailenin en zayifi benim mesela. Sonra esimle 2. Cikma yil donumunu kutlamak icin nata vega ya gittik hem alosveris yapcaz hem gezcez. Hayatimda ilk defa topukli bir bot giymisim yururken vitrinde yansimami gordum Allahim ne kadar cirkin geldi bi an gozume popom ayri gobegim ayri gidio. O arada bu bir aylik bor surrc diyetlere girdim ciktim olmadi. Sonra ebruyla ve 13. Takimla tanistim ama yine azim yoktu. Sonra kaynanamla alosverose gittik 5 liraya pantolonlat var alicaz ama o ayni pantolonun 42 sini aldi ben 44 e giremedim bile derken 78 oldum tabi bi asildim diyete 3 ana 2 ara seklinde gittim onceleri daha sonra sadece 3 ana ya dondum cok nadir 1 ara yaptim. Gunde 1 saat leslie 30 dk pilates yapiyordum duzenli. 5 ayda tam 20 kilo verdim. 2 yil korudum daha sonra evlilik supriz hamilelik derken suan hamile kaldigim kilodayim cunku emzirmedede hayvan gibi yedim. Simdi amacim en gec temmuza kadar bi 10 13 arasi vermek dugunler baslio cunku iyi geceler hepinize

Natavegamı natayolundaki mi :) Benim kızımda geç yatar. Kaç yaşında..

Günaydın herkese
Geçen Cuma :61.900
Bu Cuma:61.300
Fark: 600gr
LAydLiNe
1 Aralıktan beri buradayım ben ve neredeyse 9 kiloya yakın bir kilo verdim burada. Bunun en büyük sebebi ilk bastan beri yanimda olan yol arkadaşlarım. Uzerimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Artık yoluma 13. Takım ile değilde 6. Takım ile devam etmek istiyorum. 6. Takıma transfer olmak istiyorum

Tamamdır canım. Yeni kurallara göre bu hafta 6. takımın listesinde devam edebilirsin. Umarım aradığın her neyse 6. takımda bulabilirsin. Hoşçakal

Merhaba kızlar.
Biz Allonsy herderdedeva , NEHIR34 ve philosophergirl olarak 13. takımda başladığımız yolculuğa 6. takımla devam edeceğiz. Öncelikle bize kucak açıp bizleri takıma ve listeye alan berilceee kaptanımıza ve bu takımda bizlerle olan herkese teşekkür ederiz. Takımlarımız ayrı olsa da hedeflerimiz aynı. Herkese iyi günler ve sağlıklı kilo vermeler diliyoruz.

Allonsy hoşça kal canım. Diğer arkadaşa söylediğim gibi umarım her ne arıyorsanız aradığınız yerde bulursunuz.

herderdedeva ve NEHIR34 ün de kendi kararlarını ayrıca yazmaları gerekiyor. Ayrıca yine söylediğim gibi yeni kurallar gerekiği bu hafta bildiriminizi yeni takımınıza yapmanız gerekiyor.

Kendinize iyi bakınız, her şey için teşekkürler.. Bende 6. takımda devam edeceğim.

Bundan sonraki yoluma 6. Tk.la devam edeceğim.
Herkese keyifli kilo vermeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…