- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Sağol canım unutmuşum tempolu yürüyüş var 60 dk step de yapıcaktım misafir geldi vaktim olmadıMenun güzel canım spor yokmu
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 9da
Yarım dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
Salatalık
Öğlen 12.30
Bol salata ve tavuk
Ara kahve
Akşam 6da
1tabak yoğurtlu brokoli
Ve 2tane kanat
2bucuk litre su
1fincan misir püsküllü yeşil çay
1bardak maydonoz kürü
1bucuk saat yürüyüs
7dk kol sıkılaştırma
6dk karin sıkılaştırma
LAydLiNe ada81
Kızlar ben uymaya
Hepinize iyi geceler...
cok iyi basarilarinin devamini dilerim canim.Canım ben 30 haziran da başladım.bugüne kadar her yolu denedim olması ara öğün insülin artıyor yağ yakımı engelliyor diyor canan hoca.
Her bedenin diyet i farklı bana bu iyi geldi.
30 haziranda 94 ile başladım ekim gibi 82 ye indim.
Bu zamana kadar 81-83 arası gttm en son 2 hafta önce bu grupla devam ediyorum 65 olana kadar
rica ederim canim.Her halde vücudu dinç tutuyor olmalı
Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim
Sağol canım unutmuşum tempolu yürüyüş var 60 dk step de yapıcaktım misafir geldi vaktim olmadı
Afiyet olsun canım
cok iyi basarilarinin devamini dilerim canim.
kesinlikle haklisin her bunyede ayni etkiyi yapmayabiliyor diyet listeleri.
canan karatay severek takip ettigim hayran oldugum bi prof. ne derse yapmaya hazirim ama 2 gun denedim pek dayanamadim.
ne kadar zaman da alistiniz. ilk baslar zorlaniyo muydunuz? nerdeyse 1 yil olucak. Normal diyetlere gore ne tur farklilar gordunuz kendinizde? bu diyeti devam etmenizdeki en buyuk etken nedir?
röportaj gibi oldu böyle de
canım kabızlık olmuyor yiyince. Ben hamileyken başlamıştım iyi geldi devam ediyorum.Çoğu menüde 7 zeytin 1 incir var bunun özel faydasımı var acaba
cok iyi basarilarinin devamini dilerim canim.
kesinlikle haklisin her bunyede ayni etkiyi yapmayabiliyor diyet listeleri.
canan karatay severek takip ettigim hayran oldugum bi prof. ne derse yapmaya hazirim ama 2 gun denedim pek dayanamadim.
ne kadar zaman da alistiniz. ilk baslar zorlaniyo muydunuz? nerdeyse 1 yil olucak. Normal diyetlere gore ne tur farklilar gordunuz kendinizde? bu diyeti devam etmenizdeki en buyuk etken nedir?
röportaj gibi oldu böyle de
İnşallah zayıflarsn canım bende o kilo ile başladım93.800 cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?