Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım

cok iyi basarilarinin devamini dilerim canim.
kesinlikle haklisin her bunyede ayni etkiyi yapmayabiliyor diyet listeleri.
canan karatay severek takip ettigim hayran oldugum bi prof. ne derse yapmaya hazirim ama 2 gun denedim pek dayanamadim.
ne kadar zaman da alistiniz. ilk baslar zorlaniyo muydunuz? nerdeyse 1 yil olucak. Normal diyetlere gore ne tur farklilar gordunuz kendinizde? bu diyeti devam etmenizdeki en buyuk etken nedir?
röportaj gibi oldu böyle de

Evett

Kizlar selam gelemedim kizim atesliydi biraz uyudu sporumu anca yapabildim

Sabah 10.00
1 yumurta ile mantarli omlet
1 kk peynit
5 zeytin
Roka maydanoz domates

Ara 14.00
1 kupa filtre kahve
25 gr bitter cikolata

Aksam 17.30
Yarim kase yayla corba
Avuc icim kadar 2 parca izgara gogus
Kozlenmis mantar biber
Salata

2.5 litre su
Eliptik 30 dk--- 120 puan
20 sumo squat---- 8 puan
40 side leg left---- 16 puan
40 side leg right --- 16 puan
20 deep side lunges--- 8 puan
20 leg extansion left---8 puan
20 leg extansion right--- 8 puan
20 side leg extansion left --- 8 puan
20 side leg extansion right --- 8 puan
40 side leg raises left--- 16 puan
40 side leg raises right --- 16 puan
30 mekik ---- 12 puan
20 sn plank

244 puan

LAydLiNe ada81 cankizzzz

Canım , benim hayatım liseden sonra bhep kilolu geçti evlenirken zayıftım ki o zaman bile 72 dim.
Çeşitli diyetler yaptım ama 3-5 kg verip vazgeçtim. İkide bir ara öğün yapmak beni yoruyor ve gerçekten çok acıkıyordum.
Derken 85 ile hamile kaldım ne kadar korkunç bir rakam keşke diyorum hamilelik ten önce tanssaydm karatay ile..
O zaman da diyet yapıp geri bozdum çünkü neyse doğumdan eve geldim 94 civarıyım sütümde az ben her gün yiyorum fazla fazla bebeğim beş aylık oldu artık bir yerden başlamam lazımdı.
Kuzenim önerdi araşrrdm sosyal medyadan gruplara girdm tam bana göre diyetti doyana kadar yiyecektim Onun için bana çok cazip geldihemen başladım sabah kahvaltısında 2 yumurta peynir zeytin ceviz fındık aklına gelen bütün yeşillikleri yedim Akşam yemeğinde de Doyana kadar istediğin yemeği yiyebiliyordun Ama bunlar ettavuk sebze ayran yoğurt salata.. Aç kalmak Bana göre olmadığı için Bu diyetle de Doyana kadar yenildiği için bu diyete başladm canım. İlk başta zorlandım ama vücut alıştı ama dediğim gibi herkesin bedeni farklı bazıları 6 öğün beslenerek kilo veriyor bazıları benim gibi 2 öğün beslenerek kilo veriyor bana ara öğün gelmedi Ben Ara öğünde zayıflayamadım Ama buradaki çoğu arkadaş ara öğünle zayıfladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…