- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
sevindim canim o zaman tam limonla icmen lazimmis bak iyi olmus. tebrik ederim. insallah daha cok eksiler gorucezmrskulkedisi cnm dün tüm limonla yaptım kiz faydası olmuş çok mutlu oldummmm
Kızlar geçen cuma
80.9 (regl şişknliği vardı)
Bu cuma
77.9
Kendimi seviyorum mutluyum..
Yıllarca benimle dalga geçenler iki ay sonra kuzenimin kınasında şook olacak inşallah..
LAydLiNe
hadi insallah bakalim.Valla cnm sen gene vermişsin ben regl olacağım zmn çok fazla çıkıyorum hiç üzülme
Gider haftaya
ooo cok iyiymis. bak bu super bi haberKız ben kendimden biliyorum 2kilo mu ne gitmişti bitince
gozun aydin canim.
tebrik ederim
hadi insallah canim adina sevindimKızlar geçen cuma
Bu cuma
77.9
Yıllarca benimle dalga geçenler iki ay sonra kuzenimin kınasında şook olacak inşallah..
LAydLiNe
sevindim canim o zaman tam limonla icmen lazimmis bak iyi olmus. tebrik ederim. insallah daha cok eksiler gorucez
o zaman cok iyi. ben deniyim bu diyeti o zaman. iki ogun arasinda en az 5 6 saat olmali degil mi oyle hatirliyorum.Bişeyler içmek serbest canım
Kızlar geçen cuma
Bu cuma
77.9
LAydLiNe
ayy hadi insallah canim en kisa zamandaInş cnm tek istediğim 9lu rakamdan çıkmak
Bi 8li rakamı göreyim artık
Maalesef düzensiz oldu birde koşturmaktan şişkinlikTebrikler canım. Az olmuş ama yine de gitmiş. İzne ayrılmak istiyor musun hala?
hadi insallah bakalim.
dun -500 du ya ondan uzuldum. neyse -100 gr a da sukur degil mi
ooo cok iyiymis. bak bu super bi haber
ben de bi ara diyet yaptigimda 1 haftada 2 kg almisim. o gun gittim waffle yedim
oysa regl olacagimdanmis
ayy hadi insallah canim en kisa zamanda
regldendir..ama haftaya güzel bir eksi bekliyoruz canımkizlar ben bugun cok uzgunum
dun 74.00 bugun 74.4 olmusum dun de sadece corba yedim ozellikle. regl olcam diye demi bunlar. of yaa keske dun, bugun olsaymis.
negüzel hızlı gidiyorsun canımEvet metabolizmam hızlı şükür, 19 günde 5 kilo 600 gkaldı 7 kilom. 1 ay sonra işe başlıyorum o zaman tempom da artacak hesaplarıma göre 2 ayım kaldı
Tebriklerrr cnm coook iyiiii[/QUOTEteşekkür ederim canım
benim içinde güzel oldu ama dikket ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?