- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Aynen canım bende çok mutlu oldum.bikere 65 ı göreyim derdim 70 e ciktigimda bugün 64.9 lu bile olsa o 4 u görmek çok motive etti beni de.ins.hep birlikte daha güzel olacak.Allah'ım a sükürlerrr olsun cook mutlu oldum bugün kilo vermek çok güzel bi duygu
Kızlarrr iyiki varsinizzz sizi seviyorum
Aaa neden canım bu nerden çıktı şimdi. Hayattaki anı değişiklikleri hiç sevmiyorum yaa...Kızlar yarışma topiklerinin kapatılma gibi bir durumu var. Sanırım kapatılacak.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...erirken-hayatini-duzene-sokma-cabasi.1042214/
Benimle devam etmek isterseniz yukarıdan devam ederiz. Hedefime ulaşana kadar burdayım.
Aynen canım bende çok mutlu oldum.bikere 65 ı göreyim derdim 70 e ciktigimda bugün 64.9 lu bile olsa o 4 u görmek çok motive etti beni de.ins.hep birlikte daha güzel olacak.
Takimlarin kapatilmasina cok uzulurum cunku @seaBahAR in cok cok emegi vardir. Hemen gelir ortaligi toparlar yillardir devam eden bi durum. Zamaninda kaptan yardimciligi yaptim ebrunun zamaninda cok anlayisliydi kendisi demek ki gercekten uzulmus o kaptmak istiosa haklidir diorum bende
Evet cnm 4 şubatTamam canım inşallah bu hafta listedesin. Biliyorsun ne kadar aktif olursak o kadar faydamıza oluyor. Takıma ilk 4 şubatta geldin dimi? Sen geldiğinde ben yoktum çünkü.
Olur canim elimden geldigince katılım saglamaya çalışırımpolokey2244 Canım senin de deneme süren bitmiş. Paylaşım konusunda sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorsan Bilmece811 ile birlikte seni de listeye almayı düşünüyorum. Ne dersin?
Kızlar şöyle bir açıklama yapayım. Şu an net bir şey yok takımların kapatılması hakkında. Yönetim ne karar verecek bilmiyorum ama Bahar kapatılmasını istedi. Ben her ihtimale karşı yazdım size. Kapatılırsa eğer haberiniz olsun birbirimizi kaybetmeyelim diye. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Ben her zaman buralardayım. Her türlü yardımca açığım. Dediğim gibi son durum ne olacak bilmiyorum.
hepbirlikteyiz canımTmm cnm ama kapatılırsa ayrılmayalım olurmu
Tmm cnm ama kapatılırsa ayrılmayalım olurmu
Merak etme sen canım
Ben de paylaşım alanını okudum üzüldüm
İnşallah hayırlısı olur ama bi şekilde devam edelim hep beraber yada beraber olmak isteyenler
tesekkur ederim kaptanımÇok güzel vermişsin canım tebrik ederim maşallah.
tesekkur ederim canımTebrikler cnm
aa niye ama ya ne güzel de gidiyorduk boyle yarışma havasında çok da güzel oluyordu. Sürekli olay bu aralar moralim bozuluyor. Sürekli çekişme sürekli laf sokma tripler sunlar bunlar. Herkes kendini düşünüyor ama diğerleri nasıl etkileniyor neye sebep oluyoruz diye düşünen yok. Birbirimizi yuz yüze tanımıyoruz bile neyi paylaşamıyoruz anlamış değilim. Kapanırsa çok üzülürüm 19 ocakta tanıştım bu topikle baslarda on yargiliydim muhabbetlere dahil olamadim ama tam alıştım derken bu haber yıktı beni açıkçası. Su an çok üzgünümKızlar yarışma topiklerinin kapatılma gibi bir durumu var. Sanırım kapatılacak.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...erirken-hayatini-duzene-sokma-cabasi.1042214/
Benimle devam etmek isterseniz yukarıdan devam ederiz. Hedefime ulaşana kadar burdayım.
tesekkur ederim kaptanım
tesekkur ederim canım
aa niye ama ya ne güzel de gidiyorduk boyle yarışma havasında çok da güzel oluyordu. Sürekli olay bu aralar moralim bozuluyor. Sürekli çekişme sürekli laf sokma tripler sunlar bunlar. Herkes kendini düşünüyor ama diğerleri nasıl etkileniyor neye sebep oluyoruz diye düşünen yok. Birbirimizi yuz yüze tanımıyoruz bile neyi paylaşamıyoruz anlamış değilim. Kapanırsa çok üzülürüm 19 ocakta tanıştım bu topikle baslarda on yargiliydim muhabbetlere dahil olamadim ama tam alıştım derken bu haber yıktı beni açıkçası. Su an çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?