Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hadi insallah canim adina sevindim
tebrik ederim

o zaman cok iyi. ben deniyim bu diyeti o zaman. iki ogun arasinda en az 5 6 saat olmali degil mi oyle hatirliyorum.
Evet canım ama ben 11 de kahvaltı yapıp akşam 19.20 de yemek yiyorum maalesef geç yatıyorum
Cnm coook iyi vermişsin tebrik ederimm
Benimlede cook dalga geçen var ins bende onlara şok geçirtmek istiyorum :)

Teşekkürler kızlar..

cankizzzz ada81 neden gidiyorsunuz?

SPOR PUANLARI

zerra 135 puan
3oglanannesi 190puan
@mrskulkedisi 150puan
ada81 180puan
cankizzzz 270 puan
B burcugncy 244puan
Bilmece811 165puan
ellerine sağlık canım
canim bravo tebrik ederim
bu yuzdeleri nasil hesapliyosunuz
iki hafta arasındaki farkı geçen haftanın kilosuna bölüp 100 le çarpıyoruz sanırım
benimki fark 1300 gr 1.3/65.9=0.0197 x100=1.97
kızlar az işlerim var onları toparlayıp gelicem ) görüşürüz
kolay gelsin canım görüşürüz
Inş cnm tek istediğim 9lu rakamdan çıkmak
Bi 8li rakamı göreyim artık
inşallah görüceksin canım..
Allah'ım a sükürlerrr olsun cook mutlu oldum bugün kilo vermek çok güzel bi duygu
Kızlarrr iyiki varsinizzz sizi seviyorum
iyi ki sende varsın canım..

onlar buradalar..buradasınız değilmi kızlar

Kızlar geçen cuma
80.9 (regl şişknliği vardı)
Bu cuma
77.9

Kendimi seviyorum mutluyum..
Yıllarca benimle dalga geçenler iki ay sonra kuzenimin kınasında şook olacak inşallah..

LAydLiNe
İnsanlar biraz kilo alsan hemen başlıyor aa kilo mu aldın sen demeye.merak etme ins.bu kiloları verip herkese basarabildigimizi göstereceğiz.

Maalesef düzensiz oldu birde koşturmaktan şişkinlik
Evet yaaa ayrılayım ben izne
Canım burda yazışmak adına vaktin olmayıp izne ayılabilirsin belki ama sakın diyeti bırakma. Diyetin izni olmaz.burayı takip etmeye devam et hatta kilo bildirimi falan yapmaya çünkü çok motive ediyor.

Takimlarin kapatilmasina cok uzulurum cunku seaBahAR in cok cok emegi vardir. Hemen gelir ortaligi toparlar yillardir devam eden bi durum. Zamaninda kaptan yardimciligi yaptim ebrunun zamaninda cok anlayisliydi kendisi demek ki gercekten uzulmus o kaptmak istiosa haklidir diorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…