Kızlar dışardayım şarjım bitmek üzere eve gider gitmez sizinleyim merak etmeyin
Cancagizim , bence sabah kahvalti olsaydi soyle yumurtali peynirli , ogle tavuk doneri bile saat 16 gibi yeseydin neyse bugünlük boyle olsun diyebilirdin...sporun guzel ...
Cancagizim , bence sabah kahvalti olsaydi soyle yumurtali peynirli , ogle tavuk doneri bile saat 16 gibi yeseydin neyse bugünlük boyle olsun diyebilirdin...sporun guzel ...
Canim , karbon ağırlıklı olmus.. yarin boll spor ve sebze ile beslenirsen bugunu telafi edebilirsin..Kızlar benim menüm de hiç iç açıcı değil inanın rahatlama değil de öyle gelişti..
Sabah 11 de kahvaltıya gittik açık büfe tabi yapana kadar 12 oldu.okadar çok şey vardı ki açık büfede bukadar la kurtardım kendimi üzgünüm. Patates ve börek olmamalıydı.
2 dilim peynir
4 zeytin
Salata domates
1 haşlanmış yumurta
5 dilim patates kızartması
1 küçük gül böreği
Saat 5 te yarım muz
Saat 8 de akşam eşim bize sürpriz pasta almış bende yanına börek ve yoğurtlu ev makarnası yaptım
Yarım börek
5 kaşık yoğurtlu makarna
1 küçük dilim pasta
10 tane fındık
Şu 2lt.
Spor dışarıda olduğumuz için yok
Aksam menüm hiç hiç olmadı kızlar bana istediğinizi söyleyin. Hak ediyorum.ama dediğim gibi şartlar böyle gelişti sürpriz olmasaydı yemezdim pastadan.
LAydLiNe
Hayırdir canim anlatmak istermisin belki farklo bakış acilari sunariz sıkıntin hafifler..Kizlar cok skılıyorum ya hersey ters gidio bu ara
Hayırdir canim anlatmak istermisin belki farklo bakış acilari sunariz sıkıntin hafifler..
Sular bulanmadan durulmazmış canım düzelir inşaallahValla canim aslinda cok uzun hikaye kendi ailem esimin ailesi sular hic durulmuo devamli bi sknti bi dert maddi manevi bi cok sey iste
Dis olunca canim iştahta gidiyor meyve ferahlatir elme muz gibi verebilirsin...cubuk krakerde verirdim ben iştahsız oldugu zamanlar en azindan tutsun diye..... anne sütü gayet guzel canim..
Ahhh iste annelik boyle neler yapariz ki bogazindan bi lokma gecsin diye...cook gecmis olsun canim tekrardan..
Ben ılık dusa sicak bakmiyorum bi kere denedim daha dogrusu korktum kizim 39 dereceydi ılık dus aldirdik kizim titredi cok korktuk hastaneye götürdük 40 olmustu derece...bu bana kötü deneyim oldu 38 iken veriyorum ilac .. halbuki uzmanlar ılık dusu öneriyor...
Zaten kizim bi hastalansın atesle ilgili okumadigim yazi kalmazdi netten... bi rota oldu ki aşısı olmasına ragmen rota uzmani olmustum okuya okuya
Yani ekmek ve yufkada dahil buna cnm
Canim ilik bi dus aldir muhtemelen distir. Ben 38 e kadar ates dusurucu vermem 40.5 gorrne kadar da doktora goturmem ama ben saglikci oldigim.icin biraz sogukkanliyim galiba
Bende öyleyim. 38 olmadan vermedim.
Gece yatarken vereyim diyorum. Hemşiremisin ne güzel...
Bence kotur degil ama ebru gelince teror escek kizlar
Evet keske olmasaydi cnm ya
Bence guzel cnm
Spor olsa bence cok guzelmis cnm
Valla canim aslinda cok uzun hikaye kendi ailem esimin ailesi sular hic durulmuo devamli bi sknti bi dert maddi manevi bi cok sey iste
Hemşiremisşn canım ateşle ilgili yazını alıntı yaptım olmadı sanırım..
Biz burada aile olduk beniöde eşim le bebek yüzünden baya sorunlarm oldu ama büyüdükçe düzelir inşallah. Eşimin çok sık nöbet i oluyor bebeğe bakıyor ama bana yeterli gelmynce kavga başlıo
Nihayet gelebildim kızlar ama her yer mesaj dolmuş. Henüz takımların kapanma gibi bir durumu yok. Gittiği yere kadar burada birlikteyiz. Burası gitmezse de başka yere geçeriz sıkıntı yok. Siz bunları düşünüp canınızı sıkmayın. Geçmişi okuyamadım. Ama okumadan da kopukluk hissediyorum. Bu ara paylaşım alanına hiç kimsenin bişey yazmasını istemiyorum ne olursa olsun. Bir sıkıntı bir problem varsa bana iletin. Orayı biraz boş bırakmak lazım.
Kafam karmakarışık Bahar gittiğinden beri
Aman sende gidiyim deme de tam ben gaza gelmisken senin varligin gaz verdi tanidik bir kaptanla huyunu suyunu yonetimini boldigim biriyle
Bence önemli olan eşinin iyi olması, çünkü onla sorun yaşasan etrafındakiler çok problemsiz olsa da hayatın sorunlu oluyorEvet hemsireyim cnm.
Keske sorun cocuk olsa canim evladim diyip jatlanirsin. Benim kocamla hoc priblemim olmaz sukur dunyanin en tatlisi adamidir. Yardim eder anlayislidir kasmaz beni
Bizi kasan aileler priblemleri bitmio tam bitti okey diyoruz bi yerden bi sorun cikiolar ister istemez bizde dahil oluyoruz olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?