Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cancagizim , bence sabah kahvalti olsaydi soyle yumurtali peynirli , ogle tavuk doneri bile saat 16 gibi yeseydin neyse bugünlük boyle olsun diyebilirdin...sporun guzel ...

Kızlar benim menüm de hiç iç açıcı değil inanın rahatlama değil de öyle gelişti..

Sabah 11 de kahvaltıya gittik açık büfe tabi yapana kadar 12 oldu.okadar çok şey vardı ki açık büfede bukadar la kurtardım kendimi üzgünüm. Patates ve börek olmamalıydı.

2 dilim peynir
4 zeytin
Salata domates
1 haşlanmış yumurta
5 dilim patates kızartması
1 küçük gül böreği

Saat 5 te yarım muz

Saat 8 de akşam eşim bize sürpriz pasta almış bende yanına börek ve yoğurtlu ev makarnası yaptım
Yarım börek
5 kaşık yoğurtlu makarna
1 küçük dilim pasta
10 tane fındık

Şu 2lt.
Spor dışarıda olduğumuz için yok

Aksam menüm hiç hiç olmadı kızlar bana istediğinizi söyleyin. Hak ediyorum.ama dediğim gibi şartlar böyle gelişti sürpriz olmasaydı yemezdim pastadan.

LAydLiNe

Cancagizim , bence sabah kahvalti olsaydi soyle yumurtali peynirli , ogle tavuk doneri bile saat 16 gibi yeseydin neyse bugünlük boyle olsun diyebilirdin...sporun guzel ...

Cnm sadece hafta sonu geç kalkıyorum
Kalktıgımda ztn geç olmuştu eşimde alışveriş yapalım diyince dışarda yedim
Akşamda ac olmadigim için yemedim
Ama farkındayım hatamin

Canim , karbon ağırlıklı olmus.. yarin boll spor ve sebze ile beslenirsen bugunu telafi edebilirsin..

Kızıma ılık su fayda etti ama ağladı hemen çıktı..
Annelik ne zormuş canım annem kıymetini anladım. Şimdi çok uzakta keşke yanımda olsa öpüp koklasam çok özledim
..

Valla canim aslinda cok uzun hikaye kendi ailem esimin ailesi sular hic durulmuo devamli bi sknti bi dert maddi manevi bi cok sey iste

Hemşiremisşn canım ateşle ilgili yazını alıntı yaptım olmadı sanırım..
Biz burada aile olduk beniöde eşim le bebek yüzünden baya sorunlarm oldu ama büyüdükçe düzelir inşallah. Eşimin çok sık nöbet i oluyor bebeğe bakıyor ama bana yeterli gelmynce kavga başlıo

Nihayet gelebildim kızlar ama her yer mesaj dolmuş. Henüz takımların kapanma gibi bir durumu yok. Gittiği yere kadar burada birlikteyiz. Burası gitmezse de başka yere geçeriz sıkıntı yok. Siz bunları düşünüp canınızı sıkmayın. Geçmişi okuyamadım. Ama okumadan da kopukluk hissediyorum. Bu ara paylaşım alanına hiç kimsenin bişey yazmasını istemiyorum ne olursa olsun. Bir sıkıntı bir problem varsa bana iletin. Orayı biraz boş bırakmak lazım.

Kafam karmakarışık Bahar gittiğinden beri

Evet hemsireyim cnm.

Keske sorun cocuk olsa canim evladim diyip jatlanirsin. Benim kocamla hoc priblemim olmaz sukur dunyanin en tatlisi adamidir. Yardim eder anlayislidir kasmaz beni

Bizi kasan aileler priblemleri bitmio tam bitti okey diyoruz bi yerden bi sorun cikiolar ister istemez bizde dahil oluyoruz olaya

Aman sende gidiyim deme de tam ben gaza gelmisken senin varligin gaz verdi tanidik bir kaptanla huyunu suyunu yonetimini boldigim biriyle

Aman sende gidiyim deme de tam ben gaza gelmisken senin varligin gaz verdi tanidik bir kaptanla huyunu suyunu yonetimini boldigim biriyle

Valla düşünmüyor da değilim ama sizler varsınız. Bakalım hakkımızda hayırlısı neler olacak daha neler göreceğiz zaman gösterecek. Ama Bahar gelmezse eski tadı tuzu olmaz buraların. Dutluktu gerçekten bir zamanlar buralar. Çok üzgünüm Burcu yaaaaa valla ciddi ciddi

Bence önemli olan eşinin iyi olması, çünkü onla sorun yaşasan etrafındakiler çok problemsiz olsa da hayatın sorunlu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…