Afiyet olsun canim sporun harika aslinda dondurmaya degil yarim yuka olmamis gibime geldi cunku pro agirlikli cok doyurucu olmus yufka olmasada olurmus gibiKizlar ben menumu yazim
Sabah 10.00
1 sahanda yumurta
1 dilim ekmek
Yarim kk peynir
5 yesil zeytin
Roka domates
Ara 13.30
1 dondurma
Aksam 17.30
4 izgara kofte
3 derisiz kanat
1 derisiz pirzola
Kozlenmis sebze
Yarim yufka
2.5 litre su
25 sumo squat---- 10 puan
45 side leg left---- 18 puan
P45 side leg right --- 18 puan
25 deep side lunges--- 10 puan
25 leg extansion left---10 puan
25 leg extansion right--- 10 puan
25 side leg extansion left --- 10 puan
25 side leg extansion right---- 10 puan
45 side leg raises left--- 18 puan
45 side leg raises right --- 18puan
30 mekik ---- 12 puan
15 capraz mekik---6 puan
30 makas mekik--- 12 puan
162 puan
Kotu bir menu oldu bugu kizlar bence
Korkma canım dış çıkarıyorsa ondandır üstünü soy zibin la dursun yükseldiğini farke dersen ılık duş yaptır.Kızlar kızımın ateşi 37-37.5 arası gidip geliyor...
Diş mi acaba 1 yaşında nırmalde hep 36.5 ti
Bende 38 olmadan vermeyi düşünmüyorum canım 37.5 inşallah yükselmez üzerini hiç örtmorım ince bir badi altında zıbın varCanim dis olabilir , ben 38 dereceye kadar ilac vermiyorum ... hatta bi kere 39 dereceye kadar beklemistim ama hastaneye gittigimizde 40 olmustu... simdi korkumdan 38 derece iken veriyorum ilac...
Bool su icir canim uzerindekileri hafif incelt cook gecmis olsun ....
Birazda su icir canim vucud ısısını alir ben yogurtta yediriyordum vucud ic ısısını alsin diye.. zorlamadan 3 -5 kasik canim..Bende 38 olmadan vermeyi düşünmüyorum canım 37.5 inşallah yükselmez üzerini hiç örtmorım ince bir badi altında zıbın var
Şimdi uyudu uyanınva yapayım canım suyu hiç içmiyor 3-4 çilek yedi ve anne sütüBirazda su icir canim vucud ısısını alir ben yogurtta yediriyordum vucud ic ısısını alsin diye.. zorlamadan 3 -5 kasik canim..
Dis olunca canim iştahta gidiyor meyve ferahlatir elme muz gibi verebilirsin...cubuk krakerde verirdim ben iştahsız oldugu zamanlar en azindan tutsun diye..... anne sütü gayet guzel canim..Şimdi uyudu uyanınva yapayım canım suyu hiç içmiyor 3-4 çilek yedi ve anne sütü
Börekte küçücüktü zaten 3 kat yufkanın arasına patatesli harç sürüp rulo yapılan börektenBorek dışında gerisi guzel canim afiyet olsun)
Yaz canim gorelim menuyu sopayi esine gonderirizYaaaa ben bugün çok kötü beslendim farkındayım ama hep eşinin yüzünden o beni zorladiiiii
Evet ya nasıl bir egodur bende anlamış değilim
Bende 70 dakika yürüdüm şimdi geldim eve akşam ezanıyla
Afiyet olsun canım
Dondurmadan dolayı mı kötü
Kızlar kızımın ateşi 37-37.5 arası gidip geliyor...
Diş mi acaba 1 yaşında nırmalde hep 36.5 ti
Bugün benim menümde çok dengesiz fazla oldu
Ama misafirlikteydim napayım
İki yere gittim bugün
Umreden gelen bir arkadaş
2. Yer ev alan arkadaşa hayırlı olsuna
İkiside öğleden sonra olunca böyle oldu
Sabah 9:00
2 dilim peynir ve 1 yumurta ile omlet
5 dilim yağsız ev sucuğu
Yeşillik
13:30
1 hurma
1 küçük patlıcan dolma(yumurtadan küçük)
(Umredeki arkadaşta yediğim ikram)
15:30
(Ev hayırlı olsunu)
1 tabak salata çeşitleri (karnabahar brokoli beyaz lahana havuç patates)patatesli olan 1 yk kadar
1 kk patatesli börek
Tatlı kurabiye kısmına hiç girmedim
Gelince yürüyüş yaptım yanmıştır herhalde
2.5 lt su
70 dakika tempolu yürüyüş 210 puan
1 bardak bitki çayı
Afiyet olsun canim sporun harika aslinda dondurmaya degil yarim yuka olmamis gibime geldi cunku pro agirlikli cok doyurucu olmus yufka olmasada olurmus gibi)
Bugun menu
Sabah 10.10
Menemen
Biraz cecil peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kızarmis form ekmek
Ara
5 findik
5 badem
12 kuru üzüm
Aksam 16.30
8 sıkma mercimekli kofte
Bool salata
2 kuru kayisi (fena tatli istedi canim )
2 lt su icildiLAydLiNe
90 dakika tempolu yürüyüş yapildi.. 270 puancankizzzz
Mercimekli kofte 8 sıkma ama cok buyuk degildi sıkmalar kizim bile 5 tane yedi))
Kızlar bugün ki menüm nasıl sizce?
12:00:
Tarçınlı limonlu su
Bir çilek
15:00
İki tabak sebzeli ciğer
Soğan
Ara
Yarım simit çay
Akşamda
Muz, çilek, ceviz, kakao tarzı sağlıklı çikolata yapmak istiyorum
Yemek yapmak istemiyorum
Spor: maalesef
Su:3 lt
Yaz canim gorelim menuyu sopayi esine gondeririz
Afiyet olsun canımBugun menu
Sabah 10.10
Menemen
Biraz cecil peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kızarmis form ekmek
Ara
5 findik
5 badem
12 kuru üzüm
Aksam 16.30
8 sıkma mercimekli kofte
Bool salata
2 kuru kayisi (fena tatli istedi canim )
2 lt su icildiLAydLiNe
90 dakika tempolu yürüyüş yapildi.. 270 puancankizzzz
Mercimekli kofte 8 sıkma ama cok buyuk degildi sıkmalar kizim bile 5 tane yedi))
Kızlar bugün ki menüm nasıl sizce?
12:00:
Tarçınlı limonlu su
Bir çilek
15:00
İki tabak sebzeli ciğer
Soğan
Ara
Yarım simit çay
Akşamda
Muz, çilek, ceviz, kakao tarzı sağlıklı çikolata yapmak istiyorum
Yemek yapmak istemiyorum
Spor: maalesef
Su:3 lt
Bende bisiklet cevireyim mi diye dusunuyorum tv karşısindaSimdi kalktim bi markete gittim geldim izaktakine gittim 15 dk yurudum. Yukati cikip bi kosu bandinda yardirasim var ama keyfim yok
Sirf zeytinyagi idi canim dogal zeytinyagi aliyoruz zaten organik.. market yagi kullanmiyorum....Afiyet olsun canım
Köfte yağı azsa sıkıntı olmaz
Erken yemişsin
Yarım simit sabah erken yeseymişsin kahvaltı yerine
Kendini çok aç bırakmışsın canım
Afiyet olsun
Su güzel
Dis olunca canim iştahta gidiyor meyve ferahlatir elme muz gibi verebilirsin...cubuk krakerde verirdim ben iştahsız oldugu zamanlar en azindan tutsun diye..... anne sütü gayet guzel canim..
Ahhh iste annelik boyle neler yapariz ki bogazindan bi lokma gecsin diye...cook gecmis olsun canim tekrardan..
Ben ılık dusa sicak bakmiyorum bi kere denedim daha dogrusu korktum kizim 39 dereceydi ılık dus aldirdik kizim titredi cok korktuk hastaneye götürdük 40 olmustu derece...bu bana kötü deneyim oldu 38 iken veriyorum ilac .. halbuki uzmanlar ılık dusu öneriyor...
Zaten kizim bi hastalansın atesle ilgili okumadigim yazi kalmazdi netten... bi rota oldu ki aşısı olmasına ragmen rota uzmani olmustum okuya okuya
Akşam ki yufka kısmını kaçırmışımYani ekmek ve yufkada dahil buna cnm
Canim ilik bi dus aldir muhtemelen distir. Ben 38 e kadar ates dusurucu vermem 40.5 gorrne kadar da doktora goturmem ama ben saglikci oldigim.icin biraz sogukkanliyim galiba
Bence kotur degil ama ebru gelince teror escek kizlar
Evet keske olmasaydi cnm ya
Bence guzel cnm
Spor olsa bence cok guzelmis cnm
İyi yapmışsın canım ne kadar hareket edersek o kadar iyiSimdi kalktim bi markete gittim geldim izaktakine gittim 15 dk yurudum. Yukati cikip bi kosu bandinda yardirasim var ama keyfim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?