Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim sporun harika aslinda dondurmaya degil yarim yuka olmamis gibime geldi cunku pro agirlikli cok doyurucu olmus yufka olmasada olurmus gibi )

Bende 38 olmadan vermeyi düşünmüyorum canım 37.5 inşallah yükselmez üzerini hiç örtmorım ince bir badi altında zıbın var

Bugun menu
Sabah 10.10
Menemen
Biraz cecil peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kızarmis form ekmek

Ara
5 findik
5 badem
12 kuru üzüm

Aksam 16.30
8 sıkma mercimekli kofte
Bool salata

2 kuru kayisi (fena tatli istedi canim )

2 lt su icildi LAydLiNe
90 dakika tempolu yürüyüş yapildi.. 270 puan cankizzzz

Mercimekli kofte 8 sıkma ama cok buyuk degildi sıkmalar kizim bile 5 tane yedi ))

Kızlar bugün ki menüm nasıl sizce?

12:00:
Tarçınlı limonlu su
Bir çilek

15:00
İki tabak sebzeli ciğer
Soğan

Ara
Yarım simit çay

Akşamda
Muz, çilek, ceviz, kakao tarzı sağlıklı çikolata yapmak istiyorum
Yemek yapmak istemiyorum

Spor: maalesef
Su:3 lt

Şimdi uyudu uyanınva yapayım canım suyu hiç içmiyor 3-4 çilek yedi ve anne sütü
Dis olunca canim iştahta gidiyor meyve ferahlatir elme muz gibi verebilirsin...cubuk krakerde verirdim ben iştahsız oldugu zamanlar en azindan tutsun diye..... anne sütü gayet guzel canim..

Ahhh iste annelik boyle neler yapariz ki bogazindan bi lokma gecsin diye...cook gecmis olsun canim tekrardan..
Ben ılık dusa sicak bakmiyorum bi kere denedim daha dogrusu korktum kizim 39 dereceydi ılık dus aldirdik kizim titredi cok korktuk hastaneye götürdük 40 olmustu derece...bu bana kötü deneyim oldu 38 iken veriyorum ilac .. halbuki uzmanlar ılık dusu öneriyor...

Zaten kizim bi hastalansın atesle ilgili okumadigim yazi kalmazdi netten... bi rota oldu ki aşısı olmasına ragmen rota uzmani olmustum okuya okuya

Evet ya nasıl bir egodur bende anlamış değilim

Bende 70 dakika yürüdüm şimdi geldim eve akşam ezanıyla

Afiyet olsun canım
Dondurmadan dolayı mı kötü

Yani ekmek ve yufkada dahil buna cnm

Kızlar kızımın ateşi 37-37.5 arası gidip geliyor...
Diş mi acaba 1 yaşında nırmalde hep 36.5 ti

Canim ilik bi dus aldir muhtemelen distir. Ben 38 e kadar ates dusurucu vermem 40.5 gorrne kadar da doktora goturmem ama ben saglikci oldigim.icin biraz sogukkanliyim galiba

Bence kotur degil ama ebru gelince teror escek kizlar

Afiyet olsun canim sporun harika aslinda dondurmaya degil yarim yuka olmamis gibime geldi cunku pro agirlikli cok doyurucu olmus yufka olmasada olurmus gibi )

Evet keske olmasaydi cnm ya

Bence guzel cnm

Spor olsa bence cok guzelmis cnm

Afiyet olsun canım
Köfte yağı azsa sıkıntı olmaz
Erken yemişsin

Yarım simit sabah erken yeseymişsin kahvaltı yerine
Kendini çok aç bırakmışsın canım
Afiyet olsun
Su güzel

Simdi kalktim bi markete gittim geldim izaktakine gittim 15 dk yurudum. Yukati cikip bi kosu bandinda yardirasim var ama keyfim yok
Bende bisiklet cevireyim mi diye dusunuyorum tv karşısinda ) bisikleti getirmeye useniyorum oturma odasına ) esimde yanimda olur kizmaz belki o zaman spora ))

Afiyet olsun canım
Köfte yağı azsa sıkıntı olmaz
Erken yemişsin

Yarım simit sabah erken yeseymişsin kahvaltı yerine
Kendini çok aç bırakmışsın canım
Afiyet olsun
Su güzel
Sirf zeytinyagi idi canim dogal zeytinyagi aliyoruz zaten organik.. market yagi kullanmiyorum....

Ateş için önce kıyafetleri ince giydirmek lazım
Sonra ateş düşürücü
Düşmezse ılık suyla duş
Hatta duş öncesi ıslak sıkılmış bezleri koltuk altı
Kasıklara koymak
Yine de düşmezse hastane tabi

Akşam ki yufka kısmını kaçırmışım
Sabahları iki dilim ekmek yiyorum normalde bugün yemedim börek ve dolmada kullandım
Simdi kalktim bi markete gittim geldim izaktakine gittim 15 dk yurudum. Yukati cikip bi kosu bandinda yardirasim var ama keyfim yok
İyi yapmışsın canım ne kadar hareket edersek o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…