Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım boyumuz aynı hemen hemen benimde 153.bende 70 kılo ile basladim şuan 65 im.aralıktan beri burdayım. İns. Hepbirlkte istediğimiz hedeflere ulaşırız. Ne öğretmenisin canım.
hayırlısı inşaallah ben dikkat etsem veriyorum ama bakalım artık ücretli arapça öğretmenliği yapıyorum :)

Sabah 35 dk yuruyus yaptim eve geldim yine okuz gibi yedim ya offf benden bi yol olmaz aksama sadece corba icicem
burcum stres seni yemeğe itiyor biraz sıkıntıların var ya ondan canım ... bende sıkıntılı olduğum zamanlar yemeğe yöneliyorum maalesef..
canım önemli olan eşinle senin arandaki muhabbet aileler önemli ama olmayınca çook zorlamıyacaksın .. ben 8 yıldır evliyim evliliğimiz ilk yılında geç olmadan öğrendik eşimle ... aileler ne derse ne söylerse he dedik geçtik ... benim susamadığım zamanlar oldu mu çoook oldu eşimde ailelere ada haklı dedi biz böyle durdukça artık insanlar bize şunu demeye öğrendiler bunun ikisine bişey söylenmez tencere kapak dediler .. ama birbirimize çok destek olduk ... belli bir süre sonra sular duruluyor canım....

Ayyy nasıl tatli isteğim var ....
Biraz once kizim masada bi kucuk çikolata yedi yerkende kırıntıları masaya dökülmüş ay onlari topladim yedim minik minik toz halinde neredeyse utandim kendimden
İki gündür kendimden nefret ediyorum yeme konusunda
Sabah 35 dk yuruyus yaptim eve geldim yine okuz gibi yedim ya offf benden bi yol olmaz aksama sadece corba icicem
Sen en azından yürüyüş yapmışsın canım
Ben de oda yok
Ye iç yat modundayım
Ama artık an itibariyle sıyrılıp eski kararlı halime dönüyorum

Ne güzel temizlik yapılıyor
Bugün canım hiçbir şey yapmak istemiyor
Hava kapalı yağış var modum düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…