Süt bende cok şişkinlik yapiyor ama tarcin iyi fikir yoğurdun icine katip yiyeyim.. sağol canimCanım tarçınlı süt iç işe yarıyor
Sabah 35 dk yuruyus yaptim eve geldim yine okuz gibi yedim ya offf benden bi yol olmaz aksama sadece corba icicem
Ayyy nasıl tatli isteğim var ....
Biraz once kizim masada bi kucuk çikolata yedi yerkende kırıntıları masaya dökülmüş ay onlari topladim yedim minik minik toz halinde neredeyse utandim kendimden
Ben ortalık ebesi canım kapı kapı geziyorumCanım aramıza yeni mi geldin sende tanımıyorum seni..aynen bende kendi küçük olanlardanim...
hayırlısı inşaallah ben dikkat etsem veriyorum ama bakalım artıkCanım boyumuz aynı hemen hemen benimde 153.bende 70 kılo ile basladim şuan 65 im.aralıktan beri burdayım. İns. Hepbirlkte istediğimiz hedeflere ulaşırız. Ne öğretmenisin canım.
ben geçiciyim memleketinde ama olsun hemşehri olduk :) amiin inşaallah hep birlikteAaaaa dolaşayım gurupları dedim memleketlimi buldum ben de alaşehir ilçesindeyim en kısa zamanda sağlıkla verirsin inşallah
Teşekkürler hoşbuldumm :)Hoşgeldinnnn
Şimdi git tekrar 35dk yürüyüs yap ceza olarak
burcum stres seni yemeğe itiyor biraz sıkıntıların var ya ondan canım ... bende sıkıntılı olduğum zamanlar yemeğe yöneliyorum maalesef..Sabah 35 dk yuruyus yaptim eve geldim yine okuz gibi yedim ya offf benden bi yol olmaz aksama sadece corba icicem
hoşgeldin canımBen ortalık ebesi canım kapı kapı geziyorum
ben bitirdim temizliği sana kolay gelsin canımŞimdi temizliğe geçiyorum kızlar öptüm size hayırlı pazarlar olsun ins...
ellerine sağlık canımmmDünkü spor puanları
zerra 210puan
mrskulkedisi 40puan
ada81 270puan
B burcugncy 162 puan
Bilmece811 120puan
cankizzzz 180puan
ada81
zerra
ben bitirdim temizliği sana kolay gelsin canımkızımı yıkayacam bi o kaldı
benim eşim de göreve gitti aslında hafta sonları hep evde olur bugün istisnai bi gün oldu . bende tüm temizliği bitirdim..Bende akşam yapicam eşim gececi gidicek ona ses gitmesin diye oturdum kaldım
benim eşim de göreve gitti aslında hafta sonları hep evde olur bugün istisnai bi gün oldu . bende tüm temizliği bitirdim..
İki gündür kendimden nefret ediyorum yeme konusundaAyyy nasıl tatli isteğim var ....
Biraz once kizim masada bi kucuk çikolata yedi yerkende kırıntıları masaya dökülmüş ay onlari topladim yedim minik minik toz halinde neredeyse utandim kendimden
Sen en azından yürüyüş yapmışsın canımSabah 35 dk yuruyus yaptim eve geldim yine okuz gibi yedim ya offf benden bi yol olmaz aksama sadece corba icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?