Ne güzel temizlik yapılıyor
Bugün canım hiçbir şey yapmak istemiyor
Hava kapalı yağış var modum düşük
bende tatlı isteğimi zor bastırıyorumİki gündür kendimden nefret ediyorum yeme konusunda
Sen en azından yürüyüş yapmışsın canım
Ben de oda yok
Ye iç yat modundayım
Ama artık an itibariyle sıyrılıp eski kararlı halime dönüyorum
Yarın iş varSende yarın yaparsın cnm
Bugünde dinlenmiş olursun
Benim ki ne isteği bilemedimbende tatlı isteğimi zor bastırıyorum
dur o canavara bende yarım edeyimYarın iş var
Benim ki ne isteği bilemedim
İçimden resmen canavar çıktı
Onunla uğraşıyorum
Sağol canımdur o canavara bende yarım edeyim
görüşürüz canım kolay gelsinAlışveriş yapıcam çıkıyorum
Akşam kv ye gidiyorum
Gelince görüşürüz Kızlar
Hepinize kolay gelsin
Alışveriş yapıcam çıkıyorum
Akşam kv ye gidiyorum
Gelince görüşürüz Kızlar
Hepinize kolay gelsin
Ogle gittiginde hafif olanlari tercih et salata gibi.. surekli kadini lafa tut akli karissin .. sonra ayy su tatli yersem midem yanıyor diyetle alakasi yok de... aksama bir kase yogurt ye gunu kurtar canim...Yaaa ben yarın neyapicam
Sabah evde kahvaltı yapicam
Öğlende arkadaşa gidicem
Dün aradım dedim hiçbirşey hazırlama diyet yapıyorum dedim
Ben sende nasıl yiyorsam sende bende yiceksin
Bir günlük diyet yok dedi
Ama ben bozmak istemiyorummmmmmm
Yeni evlendi çoktandır görüşmedik şimdi doldurcak biliyorum
Ogle gittiginde hafif olanlari tercih et salata gibi.. surekli kadini lafa tut akli karissin .. sonra ayy su tatli yersem midem yanıyor diyetle alakasi yok de... aksama bir kase yogurt ye gunu kurtar canim...
Canim , diyetteyken illa arkadaslarimizla bi araya gelecegiz.. en az zararla gunu kurtarmak ve telafi etmeye calismak lazim..ertesi gun spor bol bol yapilmali..Inş dediğin gibi olur
Nerdeyse arıcam ben gelemiyorum dicem
Dünden beri napicam napicam diye düşünüp duruyorum
Canim , diyetteyken illa arkadaslarimizla bi araya gelecegiz.. en az zararla gunu kurtarmak ve telafi etmeye calismak lazim..ertesi gun spor bol bol yapilmali..
Canim borek yemek zorunda kalirsan pasta yeme ... pasta yiyeceksen borek yeme onu diyorum az hasarla kurtar...Poğaça börek pasta tatlı dan sonra yaparim cnm boll boll spor
Canim borek yemek zorunda kalirsan pasta yeme ... pasta yiyeceksen borek yeme onu diyorum az hasarla kurtar...
Kızlar yaaaa bugün hep sevindirik haberler alıyorum. Bahar döndü. Arkasından sınav soruları açıklandı. 100 almaya niyetliydim ama çok kazık sordular 75 geldi. Şükür geçiyorum ortalamam da eskisinden yüksek olacak. Sizi hafta sonu çok ihmal ettim. Sanırım birazcık depresyondaydım.
Bahar döndü. Artık huzur ve sükunet içinde yolumuza devam edebiliriz.
Tebrik ederimm cnm
Kız niye depresyondasın
Ayyy ne bilim işte Bahar gitti diye pek bi üzüldüm. Şükür geri geldi yoksa ne olurdu halimiz bilmiyorum.
Teşekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?