Gözümüz aydın
Hoş gelmiş sefalar getirmiş
Kizlar sporumi yaptim aksama eliptik yapar miyim bilmiuotum ama gunah gunuydu tam bakalim tartiya ne yansicak yarin
Kizlar sporumi yaptim aksama eliptik yapar miyim bilmiuotum ama gunah gunuydu tam bakalim tartiya ne yansicak yarin
Aynen aynen bu sene kış olmadı zaten Bahar' da erken geldi
Kızlar bu arada ben size kısır meselesini söylemeyi unuttum. Ben kısırın çok sağlıklı olduğunu düşünenlerdenim. O nedenle takımda kısır yemek serbesttir bol yağlı olmamak kaydıyla. Ama bulgur tartıda + ya neden olduğundan mümkünse ya cumartesi ya da pazar bir tabak kısır yenilebilir.
Ben bugün yiyeceğim de yerini yapayım dedim
Cnm sen iyi spor yapıyorsun bence bişey olmaz
Kaçamak olarak ne yedin i valla merak ettim kiz
Yarın tartı var valla ona göre daha dün bir bugün iki ne günahıymış bakim buuuuu huuuuu
Kızlar bu arada ben size kısır meselesini söylemeyi unuttum. Ben kısırın çok sağlıklı olduğunu düşünenlerdenim. O nedenle takımda kısır yemek serbesttir bol yağlı olmamak kaydıyla. Ama bulgur tartıda + ya neden olduğundan mümkünse ya cumartesi ya da pazar bir tabak kısır yenilebilir.
Kızlar nasılsınz?
Herkes bugün fazla kaçrmş sanırım ama ben kaçamk yapmadım .
Kızlar, kızım hastaydı gece uyumadı sabah hastaneye gittik kulakları enfeksiyon kapmış
Antibiyotik ve agrı kesici verdi çok şükür şimdi daha iyi..
Dualarınızı bekliyorum.
Kızlar nasılsınz?
Kızlar, kızım hastaydı gece uyumadı sabah hastaneye gittik kulakları enfeksiyon kapmış
Dualarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.. Aslında ben sizin msjnzdan sonra toparlandım.. Bana dediniz hayata ne kadar negatfsn negatif enerji saçıyorsun diyincr çok haklısnz dedm ve toparlndm.Geçmiş olsun canım Allah şifa versin biran önce iyileşsin inşallah.
Kaçamak yapanları akşam göreceğiz bakalım. Ama sanırım bu kez herkesi affedebilirim. Bu gün fena halde mutluyum.
Seni de tebrik ediyorum kaçırmadığın için, ödülünü cuma günü tartıda göreceksin
Cnm cook geçmiş olsun minik prensese
Bu sene bütün çocuklar çok sık hasta oldu olmaya da devam ediyorlar
Valla bugun baharin gelişinden sonra aldigim ikinci guzel haber kısıra bayılırım ..bende saglikli oldugunu düşünürüm karatay teyzemde oneriyor kısırı....dedigin gibi cumartes pazar yenilebilir...Kızlar bu arada ben size kısır meselesini söylemeyi unuttum. Ben kısırın çok sağlıklı olduğunu düşünenlerdenim. O nedenle takımda kısır yemek serbesttir bol yağlı olmamak kaydıyla. Ama bulgur tartıda + ya neden olduğundan mümkünse ya cumartesi ya da pazar bir tabak kısır yenilebilir.
Canim coook gecmis olsun dualarimiz kuzucuklaKızlar nasılsınz?
Dualarınızı bekliyorum.
Valla bugun baharin gelişinden sonra aldigim ikinci guzel haber kısıra bayılırım ..bende saglikli oldugunu düşünürüm karatay teyzemde oneriyor kısırı....dedigin gibi cumartes pazar yenilebilir...
Kızlar nasılsınz?
Dualarınızı bekliyorum.
Pazar olmaz canım pazartesi tartılıyoruz fazla cikariz
Canim bazen anne yöntemleri daha iyi.. eskiden lokman hekimler varmis onlarin ilaclari daha etkili... ben dr gittigimde hep sorarim soyle bi sey var anne usulu yapayim mi diye hemen hemen hepsi yap derler....Canim cok gecmis olsun. Kulak enfeksiyonu da kotu olur bizim anne yontemimiz var ama bir saglikci olarak bole seyler onermek pek hosuma gitmiyoama annem benden gizli hep uygular hep de basarili olur
Canım çok teşekkürlerCanim coook gecmis olsun dualarimiz kuzucuklaya Şafi
Canim cok gecmis olsun. Kulak enfeksiyonu da kotu olur bizim anne yontemimiz var ama bir saglikci olarak bole seyler onermek pek hosuma gitmiyoama annem benden gizli hep uygular hep de basarili olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?