Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu arada ben size kısır meselesini söylemeyi unuttum. Ben kısırın çok sağlıklı olduğunu düşünenlerdenim. O nedenle takımda kısır yemek serbesttir bol yağlı olmamak kaydıyla. Ama bulgur tartıda + ya neden olduğundan mümkünse ya cumartesi ya da pazar bir tabak kısır yenilebilir.

Ben bugün yiyeceğim de yerini yapayım dedim

Ohhhhh bee ben cooook severimmm kısırı
Benim annemin bi tarifi var bayılıyorum ona
Oldumu şimdii canim cektiiii

Cnm sen iyi spor yapıyorsun bence bişey olmaz
Kaçamak olarak ne yedin i valla merak ettim kiz

Menumu yazinca artik

Yarın tartı var valla ona göre daha dün bir bugün iki ne günahıymış bakim buuuuu huuuuu

Anne evi kacamagi diyelim ebrucum ya ole bi kahvalti hazirlamis ki ben yuruyuse cikinca

Kisir ahhhh haftaya bende yicem

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin biran önce iyileşsin inşallah.

Kaçamak yapanları akşam göreceğiz bakalım. Ama sanırım bu kez herkesi affedebilirim. Bu gün fena halde mutluyum.

Seni de tebrik ediyorum kaçırmadığın için, ödülünü cuma günü tartıda göreceksin

Cnm cook geçmiş olsun minik prensese
Bu sene bütün çocuklar çok sık hasta oldu olmaya da devam ediyorlar

Teşekkürler.. Aslında ben sizin msjnzdan sonra toparlandım.. Bana dediniz hayata ne kadar negatfsn negatif enerji saçıyorsun diyincr çok haklısnz dedm ve toparlndm.
Özellikle eşime karşı daha güzel yaklaşıyorum ondada üç günde fark etti bugün bana artık kavga etmeyelim bebeğimiz e örnek olalm dedi. Birde evde bir ml leslie yapıyoırm o bile iyi geliyor. Mesela nyarında dışarı çıkıp tek başıma mağaza gezip yemek yicem bir iki alıvrş planım var yani demem o ki depresip halimden çıkmaya çalışıyorum size de teşekkür ederim...inşallh herşey düzelir.ve sürekli şikayet etmem. Hataların çoğu bende.. Memnuniyetsizlmde..

Cnm cook geçmiş olsun minik prensese
Bu sene bütün çocuklar çok sık hasta oldu olmaya da devam ediyorlar

Teşekkürler canım çok şükür daha iyi..

Valla bugun baharin gelişinden sonra aldigim ikinci guzel haber kısıra bayılırım ..bende saglikli oldugunu düşünürüm karatay teyzemde oneriyor kısırı....dedigin gibi cumartes pazar yenilebilir...

Canim coook gecmis olsun dualarimiz kuzucukla ya Şafi

Canim cok gecmis olsun. Kulak enfeksiyonu da kotu olur bizim anne yontemimiz var ama bir saglikci olarak bole seyler onermek pek hosuma gitmiyo ama annem benden gizli hep uygular hep de basarili olur

Canim cok gecmis olsun. Kulak enfeksiyonu da kotu olur bizim anne yontemimiz var ama bir saglikci olarak bole seyler onermek pek hosuma gitmiyo ama annem benden gizli hep uygular hep de basarili olur
Canim bazen anne yöntemleri daha iyi.. eskiden lokman hekimler varmis onlarin ilaclari daha etkili... ben dr gittigimde hep sorarim soyle bi sey var anne usulu yapayim mi diye hemen hemen hepsi yap derler....)

Canim coook gecmis olsun dualarimiz kuzucukla ya Şafi
Canım çok teşekkürler

Öylemi bende bilmek isterim :) ateşi şimşd 36.2 çok şükür huzursuz da değil gecede veririm ilaçlarını..

Yarin kizimin kresine gidecem öğle o saatlerde cok gelemem kızlar ... biraz sıkıntılar var iki konuşup gelmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…