- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Ama ben çatlarım meraktanKızlar bu arada bu hafta hep beraber yeni bir şey deneyelim istiyorum. Şuan evde olan herkes tartısını en uzak köşeye kaldırıyor. Ben de eve gidince kaldırıyorum. Cuma sabahına kadar o tartının üzerine hiç birimiz çıkmıyoruz.
Olmaz tartı bugün en uzak ulaşılmaz yere kalkacak. Yoksa şımarıyoruz kilo verdik diye.Ben taşıyamam tartilmadannnnn
Mantı mıKaptanım benim mantımdan sonra senin Kısır çok hafif kalmış
Ama ben çatlarım meraktan
Tamam söz kaldırıyorum
Bende seni küçük sanıyordum canım masalalh.ben de kendimi tekrar tanıtayım
43 yaşındayım hissettiğim yaş 22
aslen samsunlu olmakla beraber
okul ve sonrası evlilik nedeniyle kayseride yaşıyorum
sağlıkçıyım
18 yaşında kızım
17 ve 7 yaşında iki oğlum var
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Ben zaten ole tartiliyorum yoksa bi gun arti ciksam moralim.bozluo
Servise kimsesiz cop evden getirilien bi hasta yatti sabahtan beri onun bakimindayim kizlar gelemedim simdi salatami yedim oturuyorum aksama kocam gelio yemegim 1 saat gece kalir az yerim
Canım Allah kolaylık versinBen zaten ole tartiliyorum yoksa bi gun arti ciksam moralim.bozluo
Servise kimsesiz cop evden getirilien bi hasta yatti sabahtan beri onun bakimindayim kizlar gelemedim simdi salatami yedim oturuyorum aksama kocam gelio yemegim 1 saat gece kalir az yerim
Olmaz tartı bugün en uzak ulaşılmaz yere kalkacak. Yoksa şımarıyoruz kilo verdik diye.
Mantı mıİşim çok diye geçmişi okuyamıyorum ama akşama okumadığım bütün mesajları okuyacağım ona göre
Olmaz tartı bugün en uzak ulaşılmaz yere kalkacak. Yoksa şımarıyoruz kilo verdik diye.
Mantı mıİşim çok diye geçmişi okuyamıyorum ama akşama okumadığım bütün mesajları okuyacağım ona göre
oo ben sabah tartılırım akşam yemek biter tartılırım yatarken tartılırım hemen bir matematik hesap yaparım gece şu saatte böyleysem sabaha şu kadar diyeeeEskiden ben sadece hafta da bir tartılırdım. Şimdi her sabah çıkıyorum tartıya. - görünce içime bi rahatlama geliyor. Sonra o rahatlama yemeğe dönüşüyor. En güzeli bir hafta hiç tartılmamak. Şımarmayız o zaman.
kolay gelsin canım ... kimsesizlik zor yaaaa Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın ...Ben zaten ole tartiliyorum yoksa bi gun arti ciksam moralim.bozluo
Hımmm bilemedim şimdi tartılmazsan tutamaz mısın kendiniCnm tmm haklısın ama ben tartilmadimmi
Diyeti bozuyorum yani şöyleki akşam mesela spor yapmak istemiyorum ama sabah tartılcam fazla çıkarım diye spor yapıyorum
Yada mesela akşam patates kızartması var diyelim ben yemiyorum ki sabah tartılcam fazla çıkarım korkusuyla yemiyorum şimdi tartılmazsam aman bugünlük yiyim daha tartı gününe çok var diyip kendimi tutamam
Yaaa ben de bir sabah bir akşam tartılıyorum. Ama kilo verdiğimi görünce rahatlıyorum bir rehavet çöküyor üstüme. Bu hafta deneyelim hep beraber. Cumaya iyi bir sonuç alırsak devam ederiz diye düşünüyorum.oo ben sabah tartılırım akşam yemek biter tartılırım yatarken tartılırım hemen bir matematik hesap yaparım gece şu saatte böyleysem sabaha şu kadar diyeee
Geçmişi okumayınca böyle kopuk kalıyorsun işte. Umarım önemli bir sorun yoktur.kreşten geldim kızlar , konuştuk yok öyle yapmıyoruzda yok şöyle yapmıyoruzda bende o zaman kızım niye böyle davranıyor dedim susuyorlar cevap yok ....daha dikkatli olacagız vsneyse artık gözüm üstlerinde ) alacaktım kızımı ama kıyamadım arkadaşlarını ve bir öğretmenini çok seviyor bu dönem bitsin artık....
oo ben sabah tartılırım akşam yemek biter tartılırım yatarken tartılırım hemen bir matematik hesap yaparım gece şu saatte böyleysem sabaha şu kadar diyeee
kreşten geldim kızlar , konuştuk yok öyle yapmıyoruzda yok şöyle yapmıyoruzda bende o zaman kızım niye böyle davranıyor dedim susuyorlar cevap yok ....daha dikkatli olacagız vsneyse artık gözüm üstlerinde ) alacaktım kızımı ama kıyamadım arkadaşlarını ve bir öğretmenini çok seviyor bu dönem bitsin artık....
tartı beni daha çok motive ediyor ama olsun bu hafta deniyelim süpriz olsun banadaHımmm bilemedim şimdi tartılmazsan tutamaz mısın kendini
Yaaa ben de bir sabah bir akşam tartılıyorum. Ama kilo verdiğimi görünce rahatlıyorum bir rehavet çöküyor üstüme. Bu hafta deneyelim hep beraber. Cumaya iyi bir sonuç alırsak devam ederiz diye düşünüyorum.
Geçmişi okumayınca böyle kopuk kalıyorsun işte. Umarım önemli bir sorun yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?