Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama ben çatlarım meraktan
Tamam söz kaldırıyorum

Ama ben çatlarım meraktan
Tamam söz kaldırıyorum

Eskiden ben sadece hafta da bir tartılırdım. Şimdi her sabah çıkıyorum tartıya. - görünce içime bi rahatlama geliyor. Sonra o rahatlama yemeğe dönüşüyor. En güzeli bir hafta hiç tartılmamak. Şımarmayız o zaman.

Bende seni küçük sanıyordum canım masalalh.

Kolay gelsin canım.

Canım Allah kolaylık versin

Cnm tmm haklısın ama ben tartilmadimmi
Diyeti bozuyorum yani şöyleki akşam mesela spor yapmak istemiyorum ama sabah tartılcam fazla çıkarım diye spor yapıyorum
Yada mesela akşam patates kızartması var diyelim ben yemiyorum ki sabah tartılcam fazla çıkarım korkusuyla yemiyorum şimdi tartılmazsam aman bugünlük yiyim daha tartı gününe çok var diyip kendimi tutamam

oo ben sabah tartılırım akşam yemek biter tartılırım yatarken tartılırım hemen bir matematik hesap yaparım gece şu saatte böyleysem sabaha şu kadar diyeee

kolay gelsin canım ... kimsesizlik zor yaaaa Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın ...

kreşten geldim kızlar , konuştuk yok öyle yapmıyoruzda yok şöyle yapmıyoruzda bende o zaman kızım niye böyle davranıyor dedim susuyorlar cevap yok ....daha dikkatli olacagız vs neyse artık gözüm üstlerinde ) alacaktım kızımı ama kıyamadım arkadaşlarını ve bir öğretmenini çok seviyor bu dönem bitsin artık....

Hımmm bilemedim şimdi tartılmazsan tutamaz mısın kendini

oo ben sabah tartılırım akşam yemek biter tartılırım yatarken tartılırım hemen bir matematik hesap yaparım gece şu saatte böyleysem sabaha şu kadar diyeee
Yaaa ben de bir sabah bir akşam tartılıyorum. Ama kilo verdiğimi görünce rahatlıyorum bir rehavet çöküyor üstüme. Bu hafta deneyelim hep beraber. Cumaya iyi bir sonuç alırsak devam ederiz diye düşünüyorum.

Geçmişi okumayınca böyle kopuk kalıyorsun işte. Umarım önemli bir sorun yoktur.

Cnm kızınla hergün konuş bugün ne yaptınız de birşey oldumu de sor sürekli en güzeli bebeklerle oynayın ozm sor

tartı beni daha çok motive ediyor ama olsun bu hafta deniyelim süpriz olsun banada )))

kreşte ufak sorunlar çıktı konuştuk hallettik umarım takipte olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…