Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben yine unuttum tartilmayi kahvaltidan sonra tartildim. oyleyken -200 cikti
yarin tartilip yazarim.

ben zaten tartilmayi sevmiyorum ki bana uyar

Normal canim eliptik en fazla 30 dakika yapabiliyorum... eliptik bisikletimden cok ses geliyor yaa yagladim falan duzelmedi alt kata giden sesi gectim benim kulagimi tırmalıyor... oysaki eliptik cook cook daha iyi toparliyor....

Valla benim eliptikte gicirdio Allahtan altim.bos ust katimdaki de sagolsun sorun etmio

Öğlen
Yoğurtlu ıspanak, 1 bardk soda ve 3 tam ceviz yedm.

Ara
Yeşilçay + 5 çiğ badem ve fındık

Akşam
1 kase sebze çorbası + 1 bardak ayran
Bol yeşillik salata

Spor
11 310 adım attım
Ntc ile 45 dk bölgesel çalıştım. Her yerm ağrımaya başladıı. Özellkle karnım. Hammış meğersem uuff.

Eski evimde spor odam vardı koşu bandım + mekik aletim + ay yürüyüşü + bsiklet + ağırlıklar + pilates seti .
Şuan bebeğim olduğu içn onun odası oldu yer kalmadı kuramadm. İatanbuldan tokata taşndk 4 ay önce. Tarlamız kocaman. Eşim spor aletlerm için spor odası yapacak dışarı. Oraya kurucaz aletlerimi. Havaların braz ısınmasnı bklyrz. Onun dışnda yürüyüşümü ve koşumu dışarıda yapıyorm sürekli. Hareketlermde evde.

usakliyim konyada yasiyorum canim :)
O zaman Konya' ya geldiğimde tanışıyoruz desene. Bi sürü Uşak' lı arkadaşım var benim Konya' da. Bu arada 9 yıla yakın yaşadım. Yeni geldim daha Konya' dan

Menün güzel olmuş tatlım ama sanırım yanlış yere yazdın. 13. takım burası. Biz bir de menü yazarken yanına saatlerini yazıyoruz ki yorumlarımız daha etkili olsun. Sana da tavsiye ederim.

Tartı meselesi birazcık kafamı karıştırdı. Doğru olan haftada bir kez tartılmak aslında. Ben ilk kilo verme deneyimim de hep cumadan cumaya tartıldım. Aralarda hiç tartılmazdım. Bu arada karnemi buldum size.

Link Silinmiştir.

inceleyin bi bakalım kaptanınız ne kadar azimliymiş.

Ben şimdi kaçıyorum. Tartı işi hala aklımda. Motivasyon için bir yol bulmamız şart. Herkes bi beyin jimnastiği yapsın bakalım. Bi süre yeni yarışmacı da çağıramayacağız. Bu arada bugün hiç uğramayanlar var. Akşama yoklama alacağım ona göre. SariPapatya45 seni de göremedim canım nerdesin ?

Menümü de yazıp öyle gidiyorum. Bugün çok berbat bir menüm oldu. İstediğinizi söylemekte serbestsiniz.

Kahvaltı (10:00)
Ev yapımı iki küçük poğaça

Öğle (12:15)
Orta boy bir parça haşlanmış et
Küçük bir tabak salata
1 yemek kaşığı çorba (tadına baktım beğenmedim bıraktım)

Akşam (18:00)

6-7 kaşık dünden kalan kısır
Domates, salatalık, marul
2 küçük kornişon turşusu
1 bardak ayran
2 dilim çavdar ekmeği üzerine bal, kaymak

2 litreye tamamlamaya çalışacağım suyumu
Spor yok
2 fincan şekersiz çay ve 2 fincan sade nescafe

Su spor isini yarisa dokebiljriz bence haftalik toplayip birinciyi bulup ona istedigi bi kacamagi yapmasina izin verip diger uyelere bole bi ayricalik verilmehebilir senin ceza usulun coktur ebrucum

Sen bole yaaprsan biz napcaaaaazzzz acabaaaaa sana bi menu yazim da gor bugun sadece aksam yemegi saatim gec olck ama oda kocama ozel bugun

Benim telefonum bozuldu giremedim bugün hiç, eve gelince pc'den girdim kusura bakmayın

Yakaladımm

Sen benim sopalarımı özlemişsin bence
Gözüm üstünde

İlk menümü paylaşayım o zaman ama biraz oburum ilk günden Aforoz etmeyin :)
Sabah 7.30 kahvaltı
Tere yağında 2 yumurta,
5 belki 10 yeşil zeytin :)

Öğle (12.30)
Sarma v
Yoğurt ekmek yok

Ara Öğün
1 Elma kavrulmuş fındık

Akşam (18.30)
Tarhana çorbası
Mantar
Bulgur pilavı

Çay ve azcık tatlı

Gün içinde bol bol su,çay ve Türk kahvesi içildi bütün tenefüsler de :)

O zaman Konya' ya geldiğimde tanışıyoruz desene. Bi sürü Uşak' lı arkadaşım var benim Konya' da. Bu arada 9 yıla yakın yaşadım. Yeni geldim daha Konya' dan
ee supermis iyi olur valla ben ilcedeyim ama aksehir de. aileler de Aydın Didim de oraya da beklerim
konya da mi okudunuz?

%106 super tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…