- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
Oda diyet yapıyor ama yemek gördü mu dayanamıyor
Dedim ablam bak ben kaç kıloyum sen 70kilosun sen ye :)
tesekkur ederiz
Kızlarrr etap birinciliğinizi tebrik ediyorumm
Karışıklıkta arada kaynamasın
Dereceleriniz daim olsun
ben yine unuttum tartilmayi kahvaltidan sonra tartildim. oyleyken -200 ciktiGünaydını kalmadı ama bi merhaba diyeyim dedim. Çekin kulağımı yine çok yoğunum yaaaaa hiç bitmiyor işler.
Bu arada okuyacağım bütün geçmişi. Herkes kilo bildirimi yaptı mı bakim
Bir de dün yediğim kısırdan sonra bi daha ölürüm de yemem. Psikolojim bozuldu resmmen.
Tartıda 65.9 u gördüm. Şoktayım. Tam tamına 1200 farkettirir mi yaaaaa
Haaaa bi de ben kısırın yanına turşu yedim. Şiştikçe şiştim.
ben zaten tartilmayi sevmiyorum ki bana uyarKızlar bu arada bu hafta hep beraber yeni bir şey deneyelim istiyorum. Şuan evde olan herkes tartısını en uzak köşeye kaldırıyor. Ben de eve gidince kaldırıyorum. Cuma sabahına kadar o tartının üzerine hiç birimiz çıkmıyoruz.
ben de aksama sadece corba icicem dunu dengelesin diyeBuarada sadece kahvaltı yaptım
Öğlen bişey yemedim
Bugün biraz dengelemiş olayım diye
Normal canim eliptik en fazla 30 dakika yapabiliyorum... eliptik bisikletimden cok ses geliyor yaa yagladim falan duzelmedi alt kata giden sesi gectim benim kulagimi tırmalıyor... oysaki eliptik cook cook daha iyi toparliyor....
O zaman Konya' ya geldiğimde tanışıyoruz desene. Bi sürü Uşak' lı arkadaşım var benim Konya' da. Bu arada 9 yıla yakın yaşadım. Yeni geldim daha Konya' danusakliyim konyada yasiyorum canim :)
Menün güzel olmuş tatlım ama sanırım yanlış yere yazdın. 13. takım burası. Biz bir de menü yazarken yanına saatlerini yazıyoruz ki yorumlarımız daha etkili olsun. Sana da tavsiye ederim.Öğlen
Yoğurtlu ıspanak, 1 bardk soda ve 3 tam ceviz yedm.
Ara
Yeşilçay + 5 çiğ badem ve fındık
Akşam
1 kase sebze çorbası + 1 bardak ayran
Bol yeşillik salata
Spor
11 310 adım attım
Ntc ile 45 dk bölgesel çalıştım. Her yerm ağrımaya başladıı. Özellkle karnım. Hammış meğersem uuff.
Eski evimde spor odam vardı koşu bandım + mekik aletim + ay yürüyüşü + bsiklet + ağırlıklar + pilates seti .
Şuan bebeğim olduğu içn onun odası oldu yer kalmadı kuramadm. İatanbuldan tokata taşndk 4 ay önce. Tarlamız kocaman. Eşim spor aletlerm için spor odası yapacak dışarı. Oraya kurucaz aletlerimi. Havaların braz ısınmasnı bklyrz. Onun dışnda yürüyüşümü ve koşumu dışarıda yapıyorm sürekli. Hareketlermde evde.
Ben şimdi kaçıyorum. Tartı işi hala aklımda. Motivasyon için bir yol bulmamız şart. Herkes bi beyin jimnastiği yapsın bakalım. Bi süre yeni yarışmacı da çağıramayacağız. Bu arada bugün hiç uğramayanlar var. Akşama yoklama alacağım ona göre.SariPapatya45 seni de göremedim canım nerdesin ?
Menümü de yazıp öyle gidiyorum. Bugün çok berbat bir menüm oldu. İstediğinizi söylemekte serbestsiniz.
Kahvaltı (10:00)
Ev yapımı iki küçük poğaça
Öğle (12:15)
Orta boy bir parça haşlanmış et
Küçük bir tabak salata
1 yemek kaşığı çorba (tadına baktım beğenmedim bıraktım)
Akşam (18:00)
6-7 kaşık dünden kalan kısır
Domates, salatalık, marul
2 küçük kornişon turşusu
1 bardak ayran
2 dilim çavdar ekmeği üzerine bal, kaymak
2 litreye tamamlamaya çalışacağım suyumu
Spor yok
2 fincan şekersiz çay ve 2 fincan sade nescafe
Benim telefonum bozuldu giremedim bugün hiç, eve gelince pc'den girdim kusura bakmayınBen şimdi kaçıyorum. Tartı işi hala aklımda. Motivasyon için bir yol bulmamız şart. Herkes bi beyin jimnastiği yapsın bakalım. Bi süre yeni yarışmacı da çağıramayacağız. Bu arada bugün hiç uğramayanlar var. Akşama yoklama alacağım ona göre.SariPapatya45 seni de göremedim canım nerdesin ?
YakaladımmMenümü de yazıp öyle gidiyorum. Bugün çok berbat bir menüm oldu. İstediğinizi söylemekte serbestsiniz.
Kahvaltı (10:00)
Ev yapımı iki küçük poğaça
Öğle (12:15)
Orta boy bir parça haşlanmış et
Küçük bir tabak salata
1 yemek kaşığı çorba (tadına baktım beğenmedim bıraktım)
Akşam (18:00)
6-7 kaşık dünden kalan kısır
Domates, salatalık, marul
2 küçük kornişon turşusu
1 bardak ayran
2 dilim çavdar ekmeği üzerine bal, kaymak
2 litreye tamamlamaya çalışacağım suyumu
Spor yok
2 fincan şekersiz çay ve 2 fincan sade nescafe
ee supermis iyi olur valla ben ilcedeyim ama aksehir de. aileler de Aydın Didim de oraya da beklerimO zaman Konya' ya geldiğimde tanışıyoruz desene. Bi sürü Uşak' lı arkadaşım var benim Konya' da. Bu arada 9 yıla yakın yaşadım. Yeni geldim daha Konya' dan
%106 super tebrik ederimTartı meselesi birazcık kafamı karıştırdı. Doğru olan haftada bir kez tartılmak aslında. Ben ilk kilo verme deneyimim de hep cumadan cumaya tartıldım. Aralarda hiç tartılmazdım. Bu arada karnemi buldum size.
Link Silinmiştir.
inceleyin bi bakalım kaptanınız ne kadar azimliymiş.
Yakaladımm
Sen benim sopalarımı özlemişsin bence
Gözüm üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?