Hımmm bilemedim şimdi tartılmazsan tutamaz mısın kendini
Yaaa ben de bir sabah bir akşam tartılıyorum. Ama kilo verdiğimi görünce rahatlıyorum bir rehavet çöküyor üstüme. Bu hafta deneyelim hep beraber. Cumaya iyi bir sonuç alırsak devam ederiz diye düşünüyorum.
Geçmişi okumayınca böyle kopuk kalıyorsun işte. Umarım önemli bir sorun yoktur.
canım şanslı bir anneyim kızım herşeyi anlatıyor konuşuyor bende her akşam eve geldiğinde sorarım ne yaptınız hangi etkinlik yaptınız öğretmen nededi , ne yedin , wc kim götürdü herşeyi sorarım sıkmadan oyun oynarken herşeyi anlatır... zaten kreş müdürü kızıma kamera maşallah diyor ....Cnm kızınla hergün konuş bugün ne yaptınız de birşey oldumu de sor sürekli en güzeli bebeklerle oynayın ozm sor
canım şanslı bir anneyim kızım herşeyi anlatıyor konuşuyor bende her akşam eve geldiğinde sorarım ne yaptınız hangi etkinlik yaptınız öğretmen nededi , ne yedin , wc kim götürdü herşeyi sorarım sıkmadan oyun oynarken herşeyi anlatır... zaten kreş müdürü kızıma kamera maşallah diyor ....
bu akşamda tiyatro varmış çocuklar için akşam oraya katılacağız gelmezsem oradayım))
iyi sohbetler canım keyfili zamanlar olsunnnTmm cnm bende gidicem birazdan bende yokum
iyi sohbetler canım keyfili zamanlar olsunnn
inşallah canım unutma kadını çook konuştur kafası dağılsınTskler cnm
Inş fazla kaçırmadan evime gelebilirim :)
inşallah canım unutma kadını çook konuştur kafası dağılsınaç kv konusunu elti konusunu
bende gidip bisiklet cevireyim bugün sporsuz geçmesin))
ben de her sabah tartilanlardanim ama bana iyi geliyor hesap kitap yaparak cumaya kadar hedefe ulaşmamı sağlıyor. Ne yapsak bilemedim şimdiKızlar bu arada bu hafta hep beraber yeni bir şey deneyelim istiyorum. Şuan evde olan herkes tartısını en uzak köşeye kaldırıyor. Ben de eve gidince kaldırıyorum. Cuma sabahına kadar o tartının üzerine hiç birimiz çıkmıyoruz.
60 dakika bisiklet cevirdim bilemmm...gencim guzelim sporumu yaparimmmIyi yapıyorsun cnn
Bende akşam eve gelince yapicam
Eloptik mi normal mi baby60 dakika bisiklet cevirdim bilemmm...gencim guzelim sporumu yaparimmm
Normal canim eliptik en fazla 30 dakika yapabiliyorum... eliptik bisikletimden cok ses geliyor yaa yagladim falan duzelmedi alt kata giden sesi gectim benim kulagimi tırmalıyor... oysaki eliptik cook cook daha iyi toparliyor....Eloptik mi normal mi baby
erken evlenmişsin canim. Allah mutlulugunuzu bozmasin insallah18 yaşında evlendim cnm :)
usakliyim konyada yasiyorum canim :)Kızlar hadi yeniden birbirimizi tanıyalım
Yaş kaç çocuk var nerde oturuyorsunuz nerelisiniz ben hepinizinkini unuttum da :)
aynen canim ben de oyle oluyorum.Bugun gunah dolu bi gun yasamisiz çoğumuzhaydiii silkelenme zamani basaricaz kızlar. Valla sizler olmasaniz ben yerdim de yerdim. Ama aksam gruba hesap verecegimden dolayi kendimi frenliyorum acikcasi
dun yediklerimden sonra bi mutsuz oldum kizlar sormayin gitsin. normalde yiyince mutlu olurdum. dun vicdan azabi cektim cokEvett insan tek başına yapınca aman bugünlük bişey olmaz diyor bidahada hiç dikkat etmiyor
Ama buraya yazınca insan bi rahatlıyor kendini bi frenliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?