Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gerçekten bana çok iyi geliyor cnm tartılmak
En az azından ne bana ödem yapıyor onu görüyorum daha dikkatli oluyorum
Kendimi tutuyorum ozm yarin sabah fazla çıkmıyim diye

Cnm kızınla hergün konuş bugün ne yaptınız de birşey oldumu de sor sürekli en güzeli bebeklerle oynayın ozm sor
canım şanslı bir anneyim kızım herşeyi anlatıyor konuşuyor bende her akşam eve geldiğinde sorarım ne yaptınız hangi etkinlik yaptınız öğretmen nededi , ne yedin , wc kim götürdü herşeyi sorarım sıkmadan oyun oynarken herşeyi anlatır... zaten kreş müdürü kızıma kamera maşallah diyor ....

bu akşamda tiyatro varmış çocuklar için akşam oraya katılacağız gelmezsem oradayım ))

Coook iyi cnm konuş tabi

ben de her sabah tartilanlardanim ama bana iyi geliyor hesap kitap yaparak cumaya kadar hedefe ulaşmamı sağlıyor. Ne yapsak bilemedim şimdi

Bugun gunah dolu bi gun yasamisiz çoğumuz haydiii silkelenme zamani basaricaz kızlar. Valla sizler olmasaniz ben yerdim de yerdim. Ama aksam gruba hesap verecegimden dolayi kendimi frenliyorum acikcasi
aynen canim ben de oyle oluyorum.
hesap vericek yerimiz olunca durabiliyoruz.

Evett insan tek başına yapınca aman bugünlük bişey olmaz diyor bidahada hiç dikkat etmiyor
Ama buraya yazınca insan bi rahatlıyor kendini bi frenliyor
dun yediklerimden sonra bi mutsuz oldum kizlar sormayin gitsin. normalde yiyince mutlu olurdum. dun vicdan azabi cektim cok
iyi ki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…