Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yemeği azalttın sanırım sen, rakipken daha çok yerdin sanki. Afiyet olsun canım

Ah bu tatlı krizleri, mahvediyor insanı. Ben hamilelikten önce hiç tatlıya düşkün diildim ama şimdi aklımdan gitmiyor. Akşam yemeği çok erken olmuş acıkmayacak mısın?

Ah bu tatlı krizleri, mahvediyor insanı. Ben hamilelikten önce hiç tatlıya düşkün diildim ama şimdi aklımdan gitmiyor. Akşam yemeği çok erken olmuş acıkmayacak mısın?
Cay iciyorum bol su iciyorum genelde 22 gibi acikiyorum zaten 23.30 gibi uyuyorum dayanmaya calisiyorum...

27 şubat menü

Sabah 09:30 kahvaltı
2 h yumurta
Yağsız salata

Ara 12:00
1 elma
1 kase yoğurt

Öğle 16:00
150 g kadar haşlanmış tavuk
Yağsız salata

Akşam 19:00
Yarım kase çorba
Yulaf kepeğinden 2 krep
Yağsız salata

Belki yatmadan hurma ve süt içerim
45 dk leslie
15 dk tempolu yürüyüş
3 lt su

Afiyet olsun gayet guzel menu sporda

Menun suyun ve sporun çok güzel canım.

Menun çok ta kötü değil canım. Ekler olmamalıydı tabi.ama yinede güzel. Şu ve sporda güzel.

Ama senin Menun hep güzel masallah emziren bir anne olmana rağmen. Sporunda harika olmuş bugün..seni kendime örnek alıyorum rakibim...

Ama senin Menun hep güzel masallah emziren bir anne olmana rağmen. Sporunda harika olmuş bugün..seni kendime örnek alıyorum rakibim...
Ben de haftasonunu telafi etmeye çalışıyorum, 3 haftadan az kaldı göreve başlamama v b n hala eski kıyafetlerime zor giriyorum, bi atak yapmam lazım yoksa okula giderken giyecek kıyafetim yok

Aminnn canim )

Menü de çok sıkıntılı bişey yok aslında ama ekler olmamış tabii. Akşamı çok erken yapmışsın. O nedenle olmuş bence o kaçamak. Birazcık sabredersen şeker isteğine zamanla alışır vücut.

Gelelim bakalım menülere elime sopayı da alayım en baştan

Sabahın olmamış biliyorsun. Biran önce bitseydi senin şu içecek nasıl rahat edecektik. Tatlım mümkün olduğunca en geç 19:00 da bitir yeme işini. En fazla bir hafta zorlanırsın. O da oruç tuttuğunu düşün. Oruç tutarken irademizi kullanıyoruz dimi. Aynen öyle düşün ve akşam ben normalde 18:00 diyorum ama siz alışkın değilsiniz. Önümüz de yaz olduğu için en geç 19:00 da bitsin yeme işi. Su ve spor güzel. Tebrik ederim.

Hiç sıkma sen canını düzelir emin ol. Sonra üzüldüğünle kalırsın. Hayat güzel. Yaşamak güzel. İnşallah en kısa zaman da bütün sorunların çözüm bulur. Keşke daha sık katılabilsen aramıza. Mesela ben seni hiç tanımıyorum.

Menün çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Fındıkların saatini görmüyorum.

Cag kebabın fazla olmuş canım. Yağlı oluyor bi de. Onun haricinde güzel bir menü afiyet olsun. Kaşardan da uzak durmak lazım.

Harika bir menü canım. Afiyet olsun. Su ve sporda öyle tebrikler.

Yok kiz abartma 1tane yemissin bişey olmaz sporda yapmissin yarın dikkat edersin
Olmaz işte bak bu. Diyetteyken bir tane iki tane azıcık ucundan yok. Böyle olursa bir ileri iki geri gideriz. Sonra bi bakmışız başladığımız yerdeyiz. Bir tanesi de aynı 5 tanesi de.

Bugünkü menüm

Sabah 9da
1dilim ekmek
2tane tereyağında yumurta
Salatalık
Bir dilim peynir

Öğlen 1de
Sadece tavuk

Akşam6da
Sadece tavuk

2litre su
Spor yok

LAydLiNe ada81
Tavuklar nasıldı? Nasıl pişirdin yani. Genel anlamda güzel görünüyor. Bir de ne kadar tavuk yedin?

Buraya nasıl alıntılamışım kaptişim senin mesajı anlamadım. Korktum şimdi

Sana hurma ve süt serbest tabii hala emziriyorsan. Menün bir harika. Maşallah böyle gidecek olursan eğer okula başlamadan önce inersin istediğin kiloya. Sporun ve suyun da gayet iyi.

Burcu
Krizantemçiçeği
Aylahl
Marskulkedisi
Sari papatya
Polokey
Bu arkadaşlarda varmış ama ben bugün sohbette pek görmedim kusuruma bakmasınlar...
Evet canım haklısın kusura bakacak bişey yok. Bu aralar katılımımız düştü. Şu uyarılara başlayacağım ben de artık. Motivasyonun en önemli kaynağı paylaşım bence. Ne kadar burada olursak o kadar çok motive oluruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…