- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
Yemeği azalttın sanırım sen, rakipken daha çok yerdin sanki. Afiyet olsun canımBugünkü menüm kizlar.27 Şubat.
Sabah 8 buçuk
Herbulayf 250 ml 218 kalori
Ara 10 buçukta
1 elma
Saat 2 de öğle yemeği
1 kase yogurt
5 6 tane fındık
Saat 6 buçukta akşam yemeği
1 tabak sulu köfte ama sadece köfteleri suyu yok
2 kepekli galeta
1 kaşe yoğurt
1 tabak salata
Şimdi çay icicem fındık ceviz kayısı yerim biraz yaninda
Saat 8 de 1 bardak süt içerim tamam bugün.
Şu 2lt
Spor 1 saat
Yarım saati pilates
Yarım saati leslie
LAydLiNe
@zerra
@cankizzzz
ada81
Ah bu tatlı krizleri, mahvediyor insanı. Ben hamilelikten önce hiç tatlıya düşkün diildim ama şimdi aklımdan gitmiyor. Akşam yemeği çok erken olmuş acıkmayacak mısın?Bugun menu
Sabah 9.45
1.5 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
Ara
4yk yogurt
4 parca ananas
8 findik
Aksam 16.45
1 yumurta yağda (tereyağ)
Salatalik
Maydanoz
Biraz cecil peynir
1 adet kizarmis form ekmek
2 lt su icildiLAydLiNe
60 dakika bisiklet cevirmece 120 puan
Ara
1 ekler (olmadi ben bu sekeri bi turlu kesemiyorum tarcin falan kesmiyor bi ara ne guzel agzimi surmuyordum simdi aklim hep cikolatali tarzi seylerde neďeseniz haklisiniz(
Cook keyisizdim yemek yapasim gelmedi..
Cay iciyorum bol su iciyorum genelde 22 gibi acikiyorum zaten 23.30 gibi uyuyorum dayanmaya calisiyorum...Ah bu tatlı krizleri, mahvediyor insanı. Ben hamilelikten önce hiç tatlıya düşkün diildim ama şimdi aklımdan gitmiyor. Akşam yemeği çok erken olmuş acıkmayacak mısın?
Hafi bakalım inşallah dayanırsınCay iciyorum bol su iciyorum genelde 22 gibi acikiyorum zaten 23.30 gibi uyuyorum dayanmaya calisiyorum...
Afiyet olsun gayet guzel menu sporda27 şubat menü
Sabah 09:30 kahvaltı
2 h yumurta
Yağsız salata
Ara 12:00
1 elma
1 kase yoğurt
Öğle 16:00
150 g kadar haşlanmış tavuk
Yağsız salata
Akşam 19:00
Yarım kase çorba
Yulaf kepeğinden 2 krep
Yağsız salata
Belki yatmadan hurma ve süt içerim
45 dk leslie
15 dk tempolu yürüyüş
3 lt su
Menun suyun ve sporun çok güzel canım.Bugünkü menüm
8:30
1 yumurta 2 dilim köy peyniri ile omlet
3 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
10:30
Sade kahve 1 hurma
13:00
6 yk pırasa
Ayran
17:00
1 portakal
18:00
3 yk kıyma sote
1 dilim çavdar ekmeği
5 yk yeşil mercimek
19:30
11 çiğ fındık
2.5 lt su
40 dakika tempolu yürüyüş
Menun çok ta kötü değil canım. Ekler olmamalıydı tabi.ama yinede güzel. Şu ve sporda güzel.Bugun menu
Sabah 9.45
1.5 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
Ara
4yk yogurt
4 parca ananas
8 findik
Aksam 16.45
Salatalik
Maydanoz
Biraz cecil peynir
2 lt su icildiLAydLiNe
Ara
1 ekler (olmadi ben bu sekeri bi turlu kesemiyorum tarcin falan kesmiyor bi ara ne guzel agzimi surmuyordum simdi aklim hep cikolatali tarzi seylerde neďeseniz haklisiniz(
Ya işte ne denk gelirse canım. Hafta sonu biraz kaçırdım bende toparlamam lazım ins.Yemeği azalttın sanırım sen, rakipken daha çok yerdin sanki. Afiyet olsun canım
Tesekkurler canimMenun çok ta kötü değil canım. Ekler olmamalıydı tabi.ama yinede güzel. Şu ve sporda güzel.
Ama senin Menun hep güzel masallah emziren bir anne olmana rağmen. Sporunda harika olmuş bugün..seni kendime örnek alıyorum rakibim...27 şubat menü
2 h yumurta
Yağsız salata
1 elma
1 kase yoğurt
Yağsız salata
Yarım kase çorba
Yulaf kepeğinden 2 krep
Yağsız salata
45 dk leslie
15 dk tempolu yürüyüş
3 lt su
Ben de haftasonunu telafi etmeye çalışıyorum, 3 haftadan az kaldı göreve başlamama v b n hala eski kıyafetlerime zor giriyorum, bi atak yapmam lazım yoksa okula giderken giyecek kıyafetim yokAma senin Menun hep güzel masallah emziren bir anne olmana rağmen. Sporunda harika olmuş bugün..seni kendime örnek alıyorum rakibim...
Aminnn canimArkadaşlar grupta kaç kişiyiz bi yazan çok az sanki
Ben umudum2
Zerra
Ada81
Cankizzzz
Bilmece81
Fanur
Nurdan16
Ve kaptanımız LAydLiNe
Başka kimse yokmu acaba kaptanım ben goremedimde.ama biz kendi aramızda çok iyi anlaştık güzel gidiyor masallah allah bozmasın.
LAydLiNe
Kizlarin isi vardir gelirler ama polokey sanki cok az girdi bu haftaBurcu
Krizantemçiçeği
Aylahl
Marskulkedisi
Sari papatya
Polokey
Bu arkadaşlarda varmış ama ben bugün sohbette pek görmedim kusuruma bakmasınlar...
ımHayırlısi olsun canim hakkinizda...
Menü de çok sıkıntılı bişey yok aslında ama ekler olmamış tabii. Akşamı çok erken yapmışsın. O nedenle olmuş bence o kaçamak. Birazcık sabredersen şeker isteğine zamanla alışır vücut.Bugun menu
Sabah 9.45
1.5 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
Ara
4yk yogurt
4 parca ananas
8 findik
Aksam 16.45
Salatalik
Maydanoz
Biraz cecil peynir
2 lt su icildiLAydLiNe
Ara
Doğrudur bir gün bi gunu tutmuyor.Kizlarin isi vardir gelirler ama polokey sanki cok az girdi bu hafta
Sabahın olmamış biliyorsun. Biran önce bitseydi senin şu içecek nasıl rahat edecektik. Tatlım mümkün olduğunca en geç 19:00 da bitir yeme işini. En fazla bir hafta zorlanırsın. O da oruç tuttuğunu düşün. Oruç tutarken irademizi kullanıyoruz dimi. Aynen öyle düşün ve akşam ben normalde 18:00 diyorum ama siz alışkın değilsiniz. Önümüz de yaz olduğu için en geç 19:00 da bitsin yeme işi. Su ve spor güzel. Tebrik ederim.Bugünkü menüm kizlar.27 Şubat.
Sabah 8 buçuk
Herbulayf 250 ml 218 kalori
Ara 10 buçukta
1 elma
Saat 2 de öğle yemeği
1 kase yogurt
5 6 tane fındık
Saat 6 buçukta akşam yemeği
1 tabak sulu köfte ama sadece köfteleri suyu yok
2 kepekli galeta
1 kaşe yoğurt
1 tabak salata
Şimdi çay icicem fındık ceviz kayısı yerim biraz yaninda
Saat 8 de 1 bardak süt içerim tamam bugün.
Şu 2lt
Spor 1 saat
Yarım saati pilates
Yarım saati leslie
LAydLiNe
@zerra
@cankizzzz
ada81
Hiç sıkma sen canını düzelir emin ol. Sonra üzüldüğünle kalırsın. Hayat güzel. Yaşamak güzel. İnşallah en kısa zaman da bütün sorunların çözüm bulur. Keşke daha sık katılabilsen aramıza. Mesela ben seni hiç tanımıyorum.Çok uzun mesele evim kentsel dönüşüme giriyor bu yüzden evimi taşımak zorundayım benim evim yıkılıyor fakat araya üçüncü kişiler giriyor(kayınbirader,görümce,kayınvalidem) dedim ya uzun mesele ama bir gün düzelecek biliyorum düzelene kadar tabii ki biraz yıpranacağız neyse iyi ki burdayım burada değerli insanlar tanıdım
Menün çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Fındıkların saatini görmüyorum.Bugünkü menüm
8:30
1 yumurta 2 dilim köy peyniri ile omlet
3 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
10:30
Sade kahve 1 hurma
13:00
6 yk pırasa
Ayran
17:00
1 portakal
18:00
3 yk kıyma sote
1 dilim çavdar ekmeği
5 yk yeşil mercimek
19:30
11 çiğ fındık
2.5 lt su
40 dakika tempolu yürüyüş
Cag kebabın fazla olmuş canım. Yağlı oluyor bi de. Onun haricinde güzel bir menü afiyet olsun. Kaşardan da uzak durmak lazım.Sabah 08.00
1 yumurta 1 kasik yulaf kepegi
Yarim kasar
5 zeytin
Domates salatakik biber
Ogle 12.30
3 yk yogurt
Semis otuyla salata
Ara 15.00
1 turk kahvesi
1 mandalina
Aksam 18.30
3 sis cag kebab
1 parca yufka
Salata ayran
2.5 litrr su
Spor yaparsam yazarim
Harika bir menü canım. Afiyet olsun. Su ve sporda öyle tebrikler.27 şubat menüm
Sabah 10.00
1 hşl yumurta
2 domates
1 salatalık
Öğlen 14.00
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt lu kabak salatası
Akşam 19,00
4 yk bezelye yemeği
1 kase yoğurt
1 kase salata
3 litre limonlu su
30 dk tempolu yürüyüş
LAydLiNe @cankizzzz ada81
Olmaz işte bak bu. Diyetteyken bir tane iki tane azıcık ucundan yok. Böyle olursa bir ileri iki geri gideriz. Sonra bi bakmışız başladığımız yerdeyiz. Bir tanesi de aynı 5 tanesi de.Yok kiz abartma 1tane yemissin bişey olmaz sporda yapmissin yarın dikkat edersin
Tavuklar nasıldı? Nasıl pişirdin yani. Genel anlamda güzel görünüyor. Bir de ne kadar tavuk yedin?
Buraya nasıl alıntılamışım kaptişim senin mesajı anlamadım.Yani herşeyi anlarımda öldü neden
Yani kimse ölmediği için sevindim
Ama iki gün etkisinden çıkamadım kendim için üzüldüm
Evet bildirim en mantıklısı bende takımı öyle canlandırmıştım
Sana hurma ve süt serbest tabii hala emziriyorsan. Menün bir harika. Maşallah böyle gidecek olursan eğer okula başlamadan önce inersin istediğin kiloya. Sporun ve suyun da gayet iyi.27 şubat menü
2 h yumurta
Yağsız salata
1 elma
1 kase yoğurt
Yağsız salata
Yarım kase çorba
Yulaf kepeğinden 2 krep
Yağsız salata
45 dk leslie
15 dk tempolu yürüyüş
3 lt su
Evet canım haklısın kusura bakacak bişey yok. Bu aralar katılımımız düştü. Şu uyarılara başlayacağım ben de artık. Motivasyonun en önemli kaynağı paylaşım bence. Ne kadar burada olursak o kadar çok motive oluruz.Burcu
Krizantemçiçeği
Aylahl
Marskulkedisi
Sari papatya
Polokey
Bu arkadaşlarda varmış ama ben bugün sohbette pek görmedim kusuruma bakmasınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?