Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Normal.peynirim.bitmisti bide kasar karstan yeni gelince hem tadina bakim dedim cnm.

Cag kebab tamamen supriz oldu benim menude ispanak vardi normalde 3 te durduguma sukur suan

Zaten aksam yemeğini 6 da yaptım canım yeme işi derken akşam ara öğünü olarak herşeyi mi kastediyorsun yoğurt süt fındık fıstık gibi.

Menümü yazayım.

Kahvaltı yok maalesef malum sebeplerden.

12:15
5-6 yemek kaşığı kıymalı kuru fasulye
4-5 kaşık yoğurt
4-5 parça karışık turşu
1 tane roll ekmek (Normal de ekmek yemem ama o kadar acıkmıştım ki yemekle doymazdım.)

Gerçi bununla da doymadım.

16:30
1 dilim ananas (ne ince ne kalın)

18:00
5 tane köfte
1 tabak mevsim salatası

2 lt su, spor yok.

Benim biran önce profesyonel anlamda spora başlamam lazım. Ama ne yapacağıma karar veremedim. Perşembeleri bisiklet günümüz. Bir haftaya kalmaz havuza da başlarım ama benim yaza sıkılaşmam lazım. Evde pilatesi becerebilir miyim acaba bilmiyorum.

Bu yaz şortlarımı kısa elbiselerimi giymek istiyorum ben yaaaaaaa

Normal.peynirim.bitmisti bide kasar karstan yeni gelince hem tadina bakim dedim cnm.

Cag kebab tamamen supriz oldu benim menude ispanak vardi normalde 3 te durduguma sukur suan
Kars kaşarıysa sorun yok dermişimm O kadar para veriyorsun sonra yiyemiyorsun. Ben de yiyorum parça parça. Ama kars ın kaşarı normal kaşarlar gibi değil. Bi kilo daha var evde de Cag kebabını ben iki taneyle doymuştun.

Zaten aksam yemeğini 6 da yaptım canım yeme işi derken akşam ara öğünü olarak herşeyi mi kastediyorsun yoğurt süt fındık fıstık gibi.
Aynen canım ara öğün de dahil. Sadece şekersiz sade içecekler içebilirsin ama yeme olayını yapmaman gerekiyor. Dedim yaaa en fazla bir bilemedin iki hafta zorlanacaksın. Sonrasında sana garanti veriyorum ömrünün sonuna kadar acıkmayacaksın akşamları. Ama önce biraz sabretmen lazım.

Kızlar yaaa yediğim her meyve ben de ters tepiyor. Meyve yer yemez acıkıyorum. Aslında çok severim meyveleri ama bana zararı oluyor. Yoğurtla aram da iyi değil. Hani proteinle tüketsem. Acaba kendime yeni tarif uydurup yoğurtlu meyve salatası filan mı yapsam. Nasıl fikir ama ilk fırsatta deneyeceğim

Saatleri de yazar mısın canım yanına.

Bende meyve yiyince acikiyorum canim ...yogurt seviyorum arkasinda yogurt yiyince kesiyor biraz..

25 sumo squat---- 10 puan
45 side leg left---- 18 puan
45 side leg right --- 18 puan
25 deep side lunges--- 10 puan
25 leg extansion left---10 puan
25 leg extansion right--- 10 puan
25 side leg extansion left --- 10 puan
25 side leg extansion right---- 10 puan
45 side leg raises left--- 18 puan
45 side leg raises right --- 18puan
25 tane bacak germe sag--- 10 puan
25 tane bacak germe sol---10 puan
25 bacak kaldirma sag---10 puan
25 tane bacak kaldirma sol---10 puan
40 sn plank

172 puan

2 tane mk rekorum dinlene dinlene 20

Bizim tarlamiz var ordada yapioz aksama kadar yiyoz mesela 3 taneyle gercekten sukur ben normalde pek kasar yemem bilirsin beyaz tercihimdir ama bi tadina bakiim teee karstan gelmis dedim

LAydLiNe canım kesinlikle meyveyi yoğurt, süt yada kefirle tüket
Meyvedeki şekerin kan şekerini aniden yükseltmesini önlüyor ve çabucak acıktırmıyor

Ben yoğurda katıp meyveli yoğurt gibi yiyorum ara öğünde
Hatta bugun öğle yemeği niyetine yukaf ezmesi ve fındıkta ekledim

2 tane mk rekorum dinlene dinlene 20

Bizim tarlamiz var ordada yapioz aksama kadar yiyoz mesela 3 taneyle gercekten sukur ben normalde pek kasar yemem bilirsin beyaz tercihimdir ama bi tadina bakiim teee karstan gelmis dedim
Off off kars kasari miii bide menunde cag gordum offf offff dedim bundan 2 yil once esimin gorev yeri igdirdi .. erzurumdan gecerken cag yerdik mutlaka

İyi akşamlar herkese bugün ki menümü yazıp kaçayım çok fazla girip takip edemiyorum kusura bakmayın
Sabah (07.00)
Ispanaklı yumurta
bir dilim peynir
5 tane zeytin

Arada Türk kahvesi ve çay

Öğle (12.00)
Kara lahana yemeği
yoğurtlu makarna

Meyve yendi elma ve armut

Akşam (18.00)
Pirinç pilavı 4 belki 5 kaşık filan
Ciğer
Yoğurt

Akşam şekersiz çay içtim azıcıkta patlamış mısır yedim
Gün içinde 1 saat kadar yürüdüm
Su 2 lt

Seni etiketlemeyi unutmuşum kaptişim Ben de bir dahakine öyle deneyeceğim çünkü ne zaman meyve yesem kötü hissediyorum.

Ooooooo napmışsın sen canım. Makarnalar pilavlar. Olmaz ama öyle. Bir de daha sık bizimle birlikte olman lazım. Böyle menü yazıp gitmenin sana hiç bir faydası olmaz. Kendin için yapacaksın bu işi. Biraz zaman ayır gör bak hayatında neler değişiyor..

Cnm fırınım daha olmadığı için haşladım pul biber ve karabiber serptim 2tane but öğlen yedim 2but akşam yedim

Kızlar ben kaçıyorum artık. Yarın hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallah. Tartıya son iki gün. Yarın hiç kimseden kaçamak istemiyorum lütfen ona göre ayarlayın menülerinizi. -100 bile olsa cumaya listede olan ya da olmayan herkesten - kilo bekliyorum. Sabit ve + çıkarsa vay halinize şimdiden hazırlayın kendinizi - lere

Tmm cnm iyi gecelerrr

Kızlar ben tatlı yemiyorum ama acayip ca
Benim de bu ara canım acayip meyve çekiyo tatlı yemediğim için sanırım öncede n çok az yerdim şimdi otursam bir sepet meyveyi yerim gibi
Bu arada menümü yazdıktan sonra saat 22 oo gibi 1 portakal yedim suçluyum ama gururluyum napayım ama canım tatlı istiyorrrr

27 şubat menüm
9.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
12.00 chia tohumlu yoğurt
13.00 şekersiz nescafe
14.00 öğlen
1kase sebze çorbası
18.00 1armut
20.00 akşam
3 çk kısır
Küçük 1 dilim pasta
2lt su
Kızkardeşim sürpriz doğum günü hazırlamış o yüzden pasta yedim

Cankız şu senin dün gittiğin arkadaşına götürsene beni dünden illaki bişiyler kalmıştır
Kızlar işin şakası
Bugün kayınvaldemler vardı eltim falan birsürü cısssss ikramlar yaptım işin kötüsü dolap dolu Elhamdülillah ama el süremiyorum ne yazıkki
Yarın hemen konu komşuya şutlıyayım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…