Gelelim bakalım menülere elime sopayı da alayım en baştan
Sabahın olmamış biliyorsun. Biran önce bitseydi senin şu içecek nasıl rahat edecektik. Tatlım mümkün olduğunca en geç 19:00 da bitir yeme işini. En fazla bir hafta zorlanırsın. O da oruç tuttuğunu düşün. Oruç tutarken irademizi kullanıyoruz dimi. Aynen öyle düşün ve akşam ben normalde 18:00 diyorum ama siz alışkın değilsiniz. Önümüz de yaz olduğu için en geç 19:00 da bitsin yeme işi. Su ve spor güzel. Tebrik ederim.
Hiç sıkma sen canını düzelir emin ol. Sonra üzüldüğünle kalırsın. Hayat güzel. Yaşamak güzel. İnşallah en kısa zaman da bütün sorunların çözüm bulur. Keşke daha sık katılabilsen aramıza. Mesela ben seni hiç tanımıyorum.
Menün çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Fındıkların saatini görmüyorum.
Cag kebabın fazla olmuş canım. Yağlı oluyor bi de. Onun haricinde güzel bir menü afiyet olsun. Kaşardan da uzak durmak lazım.
Harika bir menü canım. Afiyet olsun. Su ve sporda öyle tebrikler.
Olmaz işte bak bu. Diyetteyken bir tane iki tane azıcık ucundan yok. Böyle olursa bir ileri iki geri gideriz. Sonra bi bakmışız başladığımız yerdeyiz. Bir tanesi de aynı 5 tanesi de.
Tavuklar nasıldı? Nasıl pişirdin yani. Genel anlamda güzel görünüyor. Bir de ne kadar tavuk yedin?
Buraya nasıl alıntılamışım kaptişim senin mesajı anlamadım.Korktum şimdi
Sana hurma ve süt serbest tabii hala emziriyorsan. Menün bir harika. Maşallah böyle gidecek olursan eğer okula başlamadan önce inersin istediğin kiloya. Sporun ve suyun da gayet iyi.
Evet canım haklısın kusura bakacak bişey yok. Bu aralar katılımımız düştü. Şu uyarılara başlayacağım ben de artık. Motivasyonun en önemli kaynağı paylaşım bence. Ne kadar burada olursak o kadar çok motive oluruz.
Zaten aksam yemeğini 6 da yaptım canım yeme işi derken akşam ara öğünü olarak herşeyi mi kastediyorsun yoğurt süt fındık fıstık gibi.Gelelim bakalım menülere elime sopayı da alayım en baştan
Sabahın olmamış biliyorsun. Biran önce bitseydi senin şu içecek nasıl rahat edecektik. Tatlım mümkün olduğunca en geç 19:00 da bitir yeme işini. En fazla bir hafta zorlanırsın. O da oruç tuttuğunu düşün. Oruç tutarken irademizi kullanıyoruz dimi. Aynen öyle düşün ve akşam ben normalde 18:00 diyorum ama siz alışkın değilsiniz. Önümüz de yaz olduğu için en geç 19:00 da bitsin yeme işi. Su ve spor güzel. Tebrik ederim.
Hiç sıkma sen canını düzelir emin ol. Sonra üzüldüğünle kalırsın. Hayat güzel. Yaşamak güzel. İnşallah en kısa zaman da bütün sorunların çözüm bulur. Keşke daha sık katılabilsen aramıza. Mesela ben seni hiç tanımıyorum.
Cag kebabın fazla olmuş canım. Yağlı oluyor bi de. Onun haricinde güzel bir menü afiyet olsun. Kaşardan da uzak durmak lazım.
Olmaz işte bak bu. Diyetteyken bir tane iki tane azıcık ucundan yok. Böyle olursa bir ileri iki geri gideriz. Sonra bi bakmışız başladığımız yerdeyiz. Bir tanesi de aynı 5 tanesi de.
Tavuklar nasıldı? Nasıl pişirdin yani. Genel anlamda güzel görünüyor. Bir de ne kadar tavuk yedin?
Sana hurma ve süt serbest tabii hala emziriyorsan. Menün bir harika. Maşallah böyle gidecek olursan eğer okula başlamadan önce inersin istediğin kiloya. Sporun ve suyun da gayet iyi.
Evet canım haklısın kusura bakacak bişey yok. Bu aralar katılımımız düştü. Şu uyarılara başlayacağım ben de artık. Motivasyonun en önemli kaynağı paylaşım bence. Ne kadar burada olursak o kadar çok motive oluruz.
Kars kaşarıysa sorun yok dermişimmNormal.peynirim.bitmisti bide kasar karstan yeni gelince hem tadina bakim dedim cnm.
Cag kebab tamamen supriz oldu benim menude ispanak vardi normalde 3 te durduguma sukur suan
Aynen canım ara öğün de dahil. Sadece şekersiz sade içecekler içebilirsin ama yeme olayını yapmaman gerekiyor. Dedim yaaa en fazla bir bilemedin iki hafta zorlanacaksın. Sonrasında sana garanti veriyorum ömrünün sonuna kadar acıkmayacaksın akşamları. Ama önce biraz sabretmen lazım.Zaten aksam yemeğini 6 da yaptım canım yeme işi derken akşam ara öğünü olarak herşeyi mi kastediyorsun yoğurt süt fındık fıstık gibi.
Selam kızlar bugün ki menüm
Sabah:
Bir avuç kuru üzüm
4-5 kuru kayısı
1 büyük su bardağı süt
1 mandalina
1 avuç ceviz
Akşam
kremitte tavuk sote
1 -2 dilim ananas
Bol salata
Spor 1 ml leslie
10 squat
Su 3 lt
Bende meyve yiyince acikiyorum canim ...yogurt seviyorum arkasinda yogurt yiyince kesiyor biraz..Kızlar yaaa yediğim her meyve ben de ters tepiyor. Meyve yer yemez acıkıyorum. Aslında çok severim meyveleri ama bana zararı oluyor. Yoğurtla aram da iyi değil. Hani proteinle tüketsem. Acaba kendime yeni tarif uydurup yoğurtlu meyve salatası filan mı yapsam. Nasıl fikir ama ilk fırsatta deneyeceğim
Kars kaşarıysa sorun yok dermişimmO kadar para veriyorsun sonra yiyemiyorsun. Ben de yiyorum parça parça. Ama kars ın kaşarı normal kaşarlar gibi değil. Bi kilo daha var evde de Cag kebabını ben iki taneyle doymuştun.
Aynen canım ara öğün de dahil. Sadece şekersiz sade içecekler içebilirsin ama yeme olayını yapmaman gerekiyor. Dedim yaaa en fazla bir bilemedin iki hafta zorlanacaksın. Sonrasında sana garanti veriyorum ömrünün sonuna kadar acıkmayacaksın akşamları. Ama önce biraz sabretmen lazım.
Off off kars kasari miii2 tane mk rekorum dinlene dinlene 20
Bizim tarlamiz var ordada yapioz aksama kadar yiyoz mesela 3 taneyle gercekten sukurben normalde pek kasar yemem bilirsin beyaz tercihimdir ama bi tadina bakiim teee karstan gelmis dedim
Seni etiketlemeyi unutmuşum kaptişimLAydLiNe canım kesinlikle meyveyi yoğurt, süt yada kefirle tüket
Meyvedeki şekerin kan şekerini aniden yükseltmesini önlüyor ve çabucak acıktırmıyor
Ben yoğurda katıp meyveli yoğurt gibi yiyorum ara öğünde
Hatta bugun öğle yemeği niyetine yukaf ezmesi ve fındıkta ekledim
Ooooooo napmışsın sen canım. Makarnalar pilavlar. Olmaz ama öyle. Bir de daha sık bizimle birlikte olman lazım. Böyle menü yazıp gitmenin sana hiç bir faydası olmaz. Kendin için yapacaksın bu işi. Biraz zaman ayır gör bak hayatında neler değişiyor..İyi akşamlar herkese bugün ki menümü yazıp kaçayım çok fazla girip takip edemiyorum kusura bakmayın
Sabah (07.00)
Ispanaklı yumurta
bir dilim peynir
5 tane zeytin
Arada Türk kahvesi ve çay
Öğle (12.00)
Kara lahana yemeği
yoğurtlu makarna
Meyve yendi elma ve armut
Akşam (18.00)
Pirinç pilavı 4 belki 5 kaşık filan
Ciğer
Yoğurt
Akşam şekersiz çay içtim azıcıkta patlamış mısır yedim
Gün içinde 1 saat kadar yürüdüm
Su 2 lt
Gelelim bakalım menülere elime sopayı da alayım en baştan
Kızlar ben kaçıyorum artık. Yarın hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallah. Tartıya son iki gün. Yarın hiç kimseden kaçamak istemiyorum lütfen ona göre ayarlayın menülerinizi. -100 bile olsa cumaya listede olan ya da olmayan herkesten - kilo bekliyorum. Sabit ve + çıkarsa vay halinize şimdiden hazırlayın kendinizi - lere
Benim de bu ara canım acayip meyve çekiyo tatlı yemediğim için sanırım öncede n çok az yerdim şimdi otursam bir sepet meyveyi yerim gibiKızlar yaaa yediğim her meyve ben de ters tepiyor. Meyve yer yemez acıkıyorum. Aslında çok severim meyveleri ama bana zararı oluyor. Yoğurtla aram da iyi değil. Hani proteinle tüketsem. Acaba kendime yeni tarif uydurup yoğurtlu meyve salatası filan mı yapsam. Nasıl fikir ama ilk fırsatta deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?