- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Sevdirmeyenler için sözüm meclisten dışarı herkes hak ettiğini görür ve bulur canım.sevdirmiyorlar kendilerini evlendikten sonra bi anda kardeşleri ve oğulları kıymete biniyor.. bu konuda çook doluyum yazmayayım en iyisi
çook haklısın annelerin hakkı ödenmez elbette ama kv kızları için düşündüklerini gelinleri için düşünmüyorlar ki.. şöyleki benim kv sürekli eşime , abisine , erkek kardeşine aman ha ablanız el kapısında aman şöyle iyi davranın enişteye şöyle iyi konuşun diye sürekli telkinler veriyordu.. bir gün dedim ki anne oğullarında el kapısında , ayrıca niye bu kadar korkuyorsun şahsen benim annem senin kadar korkmuyor el kapısında el kapısında diye dedim... sustuCanım rakibim seni seviyorum biliyorsun ama yanlış düşünüyorsun bu konuda..bak hepimizin evladı var okadar zahmetle bakıp büyütüyoruz emek veriyoruz.sonrada evladımız yerine koyup bi kızcağız alıyoruz emekle baktığımız yavrumuza..ama sonra ne oluyor onun evine gittiğimizde istemiyoruz. Sevilmiyoruz. Bence o anneler bizim aşkım dediğimiz kocalarımızı dogurduklari bakıp buyuttukleri için bile saygıyı sevgiyi çok çok hakediyorlar.kendi ailen kadar olamasa da sevmeye çalışmalı..yarın öbür gün bizim gelin ve damarlarımizda biz ne düşünüyorsak aynısını düşünür ve bize yapar buda işin diğer tarafı..lütfen beni yanlış anlama.genel olarak bakış açısı bu olduğu için yazmak istedim sadece sen değilsin böyle düşünen..
Amin inşallahKaçamak yapmamışsın cnm okadarda kötü değil
Kahvaltın yok suyunda çok az olmuş
Ahh cnm be herkesin sorunları var ins biranönce hal olur
40 dakika bisiklet çevirdim birazda yürüsem iyi olacak ama sinir tüm enerjimi aldı
kolay gelsin canım , 20 dakika daha yaptım 60 dakikaya tamamladımCook iyi yapmissin cnm
Ben bugün spor yapmicam evde çok işlerim var
kolay gelsin canım , 20 dakika daha yaptım 60 dakikaya tamamladım
Canım çok haklısın, 4 ay öncesinde bende aynı düşüncedeydim ama kayınvalidem lohusalığımda beni o kadar üzdü ki, sütüm kesildi ağlamaktan, bir süre mama verdim oğluma. Kendi dediği olsun istiyor, nenem zamanının adetlerini uygulamak istiyor, of offff, çok sinir bozucu meseleler, eşimle aram da en güzel günlerimizde açıldı, bebeğimizin sevincini yaşayamadık onun yüzünden. Uzun meseleler anlıyacağın rakipciğimCanım rakibim seni seviyorum biliyorsun ama yanlış düşünüyorsun bu konuda..bak hepimizin evladı var okadar zahmetle bakıp büyütüyoruz emek veriyoruz.sonrada evladımız yerine koyup bi kızcağız alıyoruz emekle baktığımız yavrumuza..ama sonra ne oluyor onun evine gittiğimizde istemiyoruz. Sevilmiyoruz. Bence o anneler bizim aşkım dediğimiz kocalarımızı dogurduklari bakıp buyuttukleri için bile saygıyı sevgiyi çok çok hakediyorlar.kendi ailen kadar olamasa da sevmeye çalışmalı..yarın öbür gün bizim gelin ve damarlarımizda biz ne düşünüyorsak aynısını düşünür ve bize yapar buda işin diğer tarafı..lütfen beni yanlış anlama.genel olarak bakış açısı bu olduğu için yazmak istedim sadece sen değilsin böyle düşünen..
45 dk leslie den sonra markete yürüyerek hideceğim, tempolu. Bu sabah tam cuma günkü kilomdayfım, bakalım üç günde açığı kapatacak mıyım???
Canım çok haklısın, 4 ay öncesinde bende aynı düşüncedeydim ama kayınvalidem lohusalığımda beni o kadar üzdü ki, sütüm kesildi ağlamaktan, bir süre mama verdim oğluma. Kendi dediği olsun istiyor, nenem zamanının adetlerini uygulamak istiyor, of offff, çok sinir bozucu meseleler, eşimle aram da en güzel günlerimizde açıldı, bebeğimizin sevincini yaşayamadık onun yüzünden. Uzun meseleler anlıyacağın rakipciğim
Anladım canım aslında baştan sormuştum ama sen aramızda bişey yok deyince yazdım öyle..gerçekten o dönemlerde çok zorluyorlar.tecrübelerini yaptırmak istiyorlar ama günümüzde doğru olmayan uygulamalar olabiliyor...hele eşinle aranı açması apayrı bi mevzu zaten ne diyim allah kolaylık versinCanım çok haklısın, 4 ay öncesinde bende aynı düşüncedeydim ama kayınvalidem lohusalığımda beni o kadar üzdü ki, sütüm kesildi ağlamaktan, bir süre mama verdim oğluma. Kendi dediği olsun istiyor, nenem zamanının adetlerini uygulamak istiyor, of offff, çok sinir bozucu meseleler, eşimle aram da en güzel günlerimizde açıldı, bebeğimizin sevincini yaşayamadık onun yüzünden. Uzun meseleler anlıyacağın rakipciğim
Haklısın malesef iki tarafta da öyle..kendi annemiz bişey söylese darilmazken yada çabuk unuturken kayinvalide söylediğinde asla unutulmuyor...aynı şekilde kendi kızımız neler yapıyor aldirmiyoruz ama gelin bişey yapınca oo sorma..allahmacun kalbimizi düzeltsin ve güzel insanlarla karşılaştırsın..çook haklısın annelerin hakkı ödenmez elbette ama kv kızları için düşündüklerini gelinleri için düşünmüyorlar ki.. şöyleki benim kv sürekli eşime , abisine , erkek kardeşine aman ha ablanız el kapısında aman şöyle iyi davranın enişteye şöyle iyi konuşun diye sürekli telkinler veriyordu.. bir gün dedim ki anne oğullarında el kapısında , ayrıca niye bu kadar korkuyorsun şahsen benim annem senin kadar korkmuyor el kapısında el kapısında diye dedim... sustuböyle baktı bana
Bende 1 saat spor yaptım şükür kızlar 30 dk.pilates..30 dk.leslie...şimdi de yemek yapıcam bakalım.
Bende 1 haftadır spor yapamadım canım dip köşe temizlik yaptım camlar falan.ama günlük işler bitmiyor malesef.Bugün ben hariç herkes spor yaptı maşallah
Çok uzun mesele evim kentsel dönüşüme giriyor bu yüzden evimi taşımak zorundayım benim evim yıkılıyor fakat araya üçüncü kişiler giriyor(kayınbirader,görümce,kayınvalidem) dedim ya uzun mesele ama bir gün düzelecek biliyorum düzelene kadar tabii ki biraz yıpranacağız neyse iyi ki burdayım burada değerli insanlar tanıdımBu aralar sıkıntılar takımı bırakmıyor. Anlatmak ister misin? Bazen anlatınca hafiflersin. Belki bir yardımımız dokunur. Burda birbirimize destek için varız. Diyet işin görünen kısmı. Bu arada menün kötü sayılmaz. Akşamın saati geç biraz. Bir de kahvaltı az olmuş.
Bende 1 haftadır spor yapamadım canım dip köşe temizlik yaptım camlar falan.ama günlük işler bitmiyor malesef.
Bugünkü menüm kizlar.27 Şubat.
Sabah 8 buçuk
Herbulayf 250 ml 218 kalori
Ara 10 buçukta
1 elma
Saat 2 de öğle yemeği
1 kase yogurt
5 6 tane fındık
Saat 6 buçukta akşam yemeği
1 tabak sulu köfte ama sadece köfteleri suyu yok
2 kepekli galeta
1 kaşe yoğurt
1 tabak salata
Şimdi çay icicem fındık ceviz kayısı yerim biraz yaninda
Saat 8 de 1 bardak süt içerim tamam bugün.
Şu 2lt
Spor 1 saat
Yarım saati pilates
Yarım saati leslie
LAydLiNe
zerra
cankizzzz
ada81
Süper canımkolay gelsin canım , 20 dakika daha yaptım 60 dakikaya tamamladım
Bu tarz şeyler unutulmuyor ama boşverip güzel günlere bakmak geriye dönmemek lazımCanım çok haklısın, 4 ay öncesinde bende aynı düşüncedeydim ama kayınvalidem lohusalığımda beni o kadar üzdü ki, sütüm kesildi ağlamaktan, bir süre mama verdim oğluma. Kendi dediği olsun istiyor, nenem zamanının adetlerini uygulamak istiyor, of offff, çok sinir bozucu meseleler, eşimle aram da en güzel günlerimizde açıldı, bebeğimizin sevincini yaşayamadık onun yüzünden. Uzun meseleler anlıyacağın rakipciğim
Kesin eksidesin canım45 dk leslie den sonra markete yürüyerek hideceğim, tempolu. Bu sabah tam cuma günkü kilomdayfım, bakalım üç günde açığı kapatacak mıyım???
Harika canımBende 1 saat spor yaptım şükür kızlar 30 dk.pilates..30 dk.leslie...şimdi de yemek yapıcam bakalım.
Ne güzel ev tertemiz olmuşturBende 1 haftadır spor yapamadım canım dip köşe temizlik yaptım camlar falan.ama günlük işler bitmiyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?