Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çook haklısın annelerin hakkı ödenmez elbette ama kv kızları için düşündüklerini gelinleri için düşünmüyorlar ki.. şöyleki benim kv sürekli eşime , abisine , erkek kardeşine aman ha ablanız el kapısında aman şöyle iyi davranın enişteye şöyle iyi konuşun diye sürekli telkinler veriyordu.. bir gün dedim ki anne oğullarında el kapısında , ayrıca niye bu kadar korkuyorsun şahsen benim annem senin kadar korkmuyor el kapısında el kapısında diye dedim... sustu böyle baktı bana

Canım çok haklısın, 4 ay öncesinde bende aynı düşüncedeydim ama kayınvalidem lohusalığımda beni o kadar üzdü ki, sütüm kesildi ağlamaktan, bir süre mama verdim oğluma. Kendi dediği olsun istiyor, nenem zamanının adetlerini uygulamak istiyor, of offff, çok sinir bozucu meseleler, eşimle aram da en güzel günlerimizde açıldı, bebeğimizin sevincini yaşayamadık onun yüzünden. Uzun meseleler anlıyacağın rakipciğim

45 dk leslie den sonra markete yürüyerek hideceğim, tempolu. Bu sabah tam cuma günkü kilomdayfım, bakalım üç günde açığı kapatacak mıyım???

Üzme cnm kendini bazı kişiler gerçekten çok anlayışsız davranabiliyor

Anladım canım aslında baştan sormuştum ama sen aramızda bişey yok deyince yazdım öyle..gerçekten o dönemlerde çok zorluyorlar.tecrübelerini yaptırmak istiyorlar ama günümüzde doğru olmayan uygulamalar olabiliyor...hele eşinle aranı açması apayrı bi mevzu zaten ne diyim allah kolaylık versin

Haklısın malesef iki tarafta da öyle..kendi annemiz bişey söylese darilmazken yada çabuk unuturken kayinvalide söylediğinde asla unutulmuyor...aynı şekilde kendi kızımız neler yapıyor aldirmiyoruz ama gelin bişey yapınca oo sorma..allahmacun kalbimizi düzeltsin ve güzel insanlarla karşılaştırsın..

Bugünkü menüm kizlar.27 Şubat.
Sabah 8 buçuk
Herbulayf 250 ml 218 kalori

Ara 10 buçukta
1 elma

Saat 2 de öğle yemeği
1 kase yogurt
5 6 tane fındık

Saat 6 buçukta akşam yemeği
1 tabak sulu köfte ama sadece köfteleri suyu yok
2 kepekli galeta
1 kaşe yoğurt
1 tabak salata

Şimdi çay icicem fındık ceviz kayısı yerim biraz yaninda

Saat 8 de 1 bardak süt içerim tamam bugün.

Şu 2lt
Spor 1 saat
Yarım saati pilates
Yarım saati leslie
LAydLiNe
zerra
cankizzzz
ada81

Çok uzun mesele evim kentsel dönüşüme giriyor bu yüzden evimi taşımak zorundayım benim evim yıkılıyor fakat araya üçüncü kişiler giriyor(kayınbirader,görümce,kayınvalidem) dedim ya uzun mesele ama bir gün düzelecek biliyorum düzelene kadar tabii ki biraz yıpranacağız neyse iyi ki burdayım burada değerli insanlar tanıdım

Afiyet olsun cnm

kolay gelsin canım , 20 dakika daha yaptım 60 dakikaya tamamladım
Süper canım
Bu tarz şeyler unutulmuyor ama boşverip güzel günlere bakmak geriye dönmemek lazım
45 dk leslie den sonra markete yürüyerek hideceğim, tempolu. Bu sabah tam cuma günkü kilomdayfım, bakalım üç günde açığı kapatacak mıyım???
Kesin eksidesin canım
Bende 1 saat spor yaptım şükür kızlar 30 dk.pilates..30 dk.leslie...şimdi de yemek yapıcam bakalım.
Harika canım
Bende 1 haftadır spor yapamadım canım dip köşe temizlik yaptım camlar falan.ama günlük işler bitmiyor malesef.
Ne güzel ev tertemiz olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…