- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Afiyet olsun canım27 şubat menüm
9.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
12.00 chia tohumlu yoğurt
13.00 şekersiz nescafe
14.00 öğlen
1kase sebze çorbası
18.00 1armut
20.00 akşam
3 çk kısır
Küçük 1 dilim pasta
2lt su
Kızkardeşim sürpriz doğum günü hazırlamış o yüzden pasta yedim
Sağol canımAfiyet olsun canım
Bende geç yatanlardanım istesemde uyuyamıyorumKızlar herkes uyudumu? Pek giremedim.
Benim kahvaltım 11 i buluyor akşam yemeğim ise 20 yi ben güne geç başlayan geceyi geç kapatanlardnm. Bedenim buna alıştı.. Gece kızım ve eşim uyuyunca bir bitki çayı ile kendimi sessliği dinlemeyi seviyorum
hakikaten de kahvaltı yapmak nasip olmamış. Ben olsam dayanamaz poğaça yerdimBugün resmen kahvaltı yapmamam için evren el birliğiyle çalıştı dermişim
Dünden ve hafta sonundan sadece +400 kalmış. Cumaya kadar o da gider inşallah. Çünkü bu hafta hedefim en az 500 gr. Neyse sabah uyanır uyanmaz yumurta haşladım kendime. İş yerine gelince yiyeceğim. Evden çıkarken kapıyı çektikten sonra kahvaltı poşetimin içeride unuttuğumu fark ettimİşin kötü tarafı evin anahtarı arabada. Aşağıya inip yukarı tekrar çıkmamak için çıkarsam ki işe geç kalacaktım, bugünlük simit yerim diye düşündüm. Simitçiye geldim normal simit yok, poğaça gibi olanlardan var. Onu yiyeceğime kahvaltı yapmam daha iyi diye düşünüp iş yerine geldim. Bir fincan sade kahveyle kahvaltı yapıyorum şuan
Evde olanlar bugün benim yerime de kahvaltı yapsın
insanların iyi niyeti suistimal etmelerinden nefret ediyorum ne kadar ayıp ya sanki kâr edecekler böyle. Bir yerden çıkıyor sonra daha kotu şekilde onu düşünen yokoff offflardayım eşimin ihmalkarlığı aşırı iyi niyeti beni çıldırtacak..... malatyadaki evimizim kiracısı bize hiç haber vermeden taşınmış anahtarıda güvenliğe bırakmış gitmişler arıyoruz arıyoruz tele cevap vermiyorlar hatta engellemişler eşimin telini... site aidatı ve yakıtı ödememişler 1674 tl...site yöneticisi arıyor bizden parayı istiyor ....
adamın öyle belirli bir işi yok ki gidelim iş yerinde konuşalım babasının yanında kayısıcılıkla uğraşıyor diye biliyoruz....
3 yıl kaldılar bu evde kira artırmayın lütfen dediler eşim tamam dedi 2 yıl artırmadan aynı para ile oturdular yeni evliler dedik...3. yıl artırdığımız 40 TL ye çok dediler bu çok fazla kızımın kalbi delik hastane çok sıkıntılıyız dediler 20 tl artıralım iyi dedik düşmedik peşine insanlık dedik bizimde evladımız var dedik ... ama onlar giderken aidat ve yakıtı bize bıraktılar iyilikten maraz doğarmış gerçekten....paradan değiliz inanın yapılan davranış bizi çoook üzdü ayıp değil mi birde teli açmıyorsunuz insan utanır size bu kadar kolaylık sağlamış insanlara bunu yapmak.....
ben de yakin zamanda sorun yaşadım kv ile iyi insandır kendisi ama her şeyi kendisi bilip yönetmeye çalışması benim çok zoruma gitmişti şükür halloldu simdi (aslında hallolmadı da üstünü örttük diyelim) zaten kocalarımızın annesi bakış açısıyla insan kotu olmak istemiyorCanım rakibim seni seviyorum biliyorsun ama yanlış düşünüyorsun bu konuda..bak hepimizin evladı var okadar zahmetle bakıp büyütüyoruz emek veriyoruz.sonrada evladımız yerine koyup bi kızcağız alıyoruz emekle baktığımız yavrumuza..ama sonra ne oluyor onun evine gittiğimizde istemiyoruz. Sevilmiyoruz. Bence o anneler bizim aşkım dediğimiz kocalarımızı dogurduklari bakıp buyuttukleri için bile saygıyı sevgiyi çok çok hakediyorlar.kendi ailen kadar olamasa da sevmeye çalışmalı..yarın öbür gün bizim gelin ve damarlarımizda biz ne düşünüyorsak aynısını düşünür ve bize yapar buda işin diğer tarafı..lütfen beni yanlış anlama.genel olarak bakış açısı bu olduğu için yazmak istedim sadece sen değilsin böyle düşünen..
lohusalık bambaşka bir durum ve ilk zamanlar kv olayı olmasa bile oluyor canım malesef. Torun ve bebeğine bakamadığı ima edilen gelin imajı. Her şeye karışan ilginç akrabalar ve tabiî ki hormonlar hepsi birarada kabus gibiCanım çok haklısın, 4 ay öncesinde bende aynı düşüncedeydim ama kayınvalidem lohusalığımda beni o kadar üzdü ki, sütüm kesildi ağlamaktan, bir süre mama verdim oğluma. Kendi dediği olsun istiyor, nenem zamanının adetlerini uygulamak istiyor, of offff, çok sinir bozucu meseleler, eşimle aram da en güzel günlerimizde açıldı, bebeğimizin sevincini yaşayamadık onun yüzünden. Uzun meseleler anlıyacağın rakipciğim
bugün ben de yapmadım dinlenme günüBugün ben hariç herkes spor yaptı maşallah
umarım kısa zamanda hallolur canım sorunlarınÇok uzun mesele evim kentsel dönüşüme giriyor bu yüzden evimi taşımak zorundayım benim evim yıkılıyor fakat araya üçüncü kişiler giriyor(kayınbirader,görümce,kayınvalidem) dedim ya uzun mesele ama bir gün düzelecek biliyorum düzelene kadar tabii ki biraz yıpranacağız neyse iyi ki burdayım burada değerli insanlar tanıdım
keyifsiz olunca insan daha çok yoneliyor kacamaklaraBugun menu
Sabah 9.45
1.5 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
Ara
4yk yogurt
4 parca ananas
8 findik
Aksam 16.45
1 yumurta yağda (tereyağ)
Salatalik
Maydanoz
Biraz cecil peynir
1 adet kizarmis form ekmek
2 lt su icildiLAydLiNe
60 dakika bisiklet cevirmece 120 puan
Ara
1 ekler (olmadi ben bu sekeri bi turlu kesemiyorum tarcin falan kesmiyor bi ara ne guzel agzimi surmuyordum simdi aklim hep cikolatali tarzi seylerde neďeseniz haklisiniz(
Cook keyisizdim yemek yapasim gelmedi..
tavuk günü olmuş bugün
tesekkur ederim canimtebrikler canım
günaydın tatlım
amin canım sağol
tüm güne bakarsak iyide akşam olunca kötü
1. yi yedim hadi ama 2. yi niye yedim dimi
gerçi onuda 1. çok güzel olmuş deyip yedim
aaa cok ilginc ilk kez duydum.Sütlü yumurta krep değil canım. Sütün içine yumurta kızıp pisiriyirsun yağsız yağ yerine yani.
Hepinize iyi akşamlar 27 şubat listem
Kahvalti 8.30
Limonlu ilik su
Haşlanmış yumurta
Sekersiz cay
Peynir
Bir kasik pekmez
Bir dilim ekmek
Öğle 13.30
Ay valla ne yedigimi unuttum ya inan iki saattir dusunuyom kafam dalgin hatirlayip ekliycem onu
Ara meyva
Aksam 18.00
Ispanak yemegi
Bir bucuk bardak ayran
Bir dilim ekmek
19.30
Sütlü Türk kahvesi
20.30 malesef azicik cips((
Sekersiz cay
2 litre su
Yarim saat farkli sporlar
Kizlar bu aralar canim niye spor yapmak istemiyo bilmiyom ya
ben buralardayım aslında canım ama bugün bebisi uyutana kadar gelemedim. Gündüz çok isim vardı onları hallettim kızım uyudukça. Uyumayınca ne yemek ne bulaşık bisey yapamıyorum.Burcu
Krizantemçiçeği
Aylahl
Marskulkedisi
Sari papatya
Polokey
Bu arkadaşlarda varmış ama ben bugün sohbette pek görmedim kusuruma bakmasınlar...
öğretmen misin canım?Ben de haftasonunu telafi etmeye çalışıyorum, 3 haftadan az kaldı göreve başlamama v b n hala eski kıyafetlerime zor giriyorum, bi atak yapmam lazım yoksa okula giderken giyecek kıyafetim yok
meyve beni de aciktiriyor özellikle portakal ama yaninda yoğurt sut kefir tüketince bu sorun ortadan kalktı. Meyveyi küçük dilimleyip üzerine de bazen tarçın döküyorum. Yoğurt olayına gelince de hazır yoğurtları yiyesim gelmiyor ama kendi yaptigim yoğurdu afiyetle yiyebiliyorum. Mayası da doğal olunca daha da cezbedici oluyor sağlık fışkırıyor yoğurttan diye düşünüyorumKızlar yaaa yediğim her meyve ben de ters tepiyor. Meyve yer yemez acıkıyorum. Aslında çok severim meyveleri ama bana zararı oluyor. Yoğurtla aram da iyi değil. Hani proteinle tüketsem. Acaba kendime yeni tarif uydurup yoğurtlu meyve salatası filan mı yapsam. Nasıl fikir ama ilk fırsatta deneyeceğim
doğum günün kutlu olsun canım27 şubat menüm
9.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
12.00 chia tohumlu yoğurt
13.00 şekersiz nescafe
14.00 öğlen
1kase sebze çorbası
18.00 1armut
20.00 akşam
3 çk kısır
Küçük 1 dilim pasta
2lt su
Kızkardeşim sürpriz doğum günü hazırlamış o yüzden pasta yedim
evde durduğu gibi durmuyor şutla hemen canımCankız şu senin dün gittiğin arkadaşına götürsene beni dünden illaki bişiyler kalmıştır
Kızlar işin şakası
Bugün kayınvaldemler vardı eltim falan birsürü cısssss ikramlar yaptım işin kötüsü dolap dolu Elhamdülillah ama el süremiyorum ne yazıkki
Yarın hemen konu komşuya şutlıyayım yoksa
iyilik yap denize atoff offflardayım eşimin ihmalkarlığı aşırı iyi niyeti beni çıldırtacak..... malatyadaki evimizim kiracısı bize hiç haber vermeden taşınmış anahtarıda güvenliğe bırakmış gitmişler arıyoruz arıyoruz tele cevap vermiyorlar hatta engellemişler eşimin telini... site aidatı ve yakıtı ödememişler 1674 tl...site yöneticisi arıyor bizden parayı istiyor ....
adamın öyle belirli bir işi yok ki gidelim iş yerinde konuşalım babasının yanında kayısıcılıkla uğraşıyor diye biliyoruz....
3 yıl kaldılar bu evde kira artırmayın lütfen dediler eşim tamam dedi 2 yıl artırmadan aynı para ile oturdular yeni evliler dedik...3. yıl artırdığımız 40 TL ye çok dediler bu çok fazla kızımın kalbi delik hastane çok sıkıntılıyız dediler 20 tl artıralım iyi dedik düşmedik peşine insanlık dedik bizimde evladımız var dedik ... ama onlar giderken aidat ve yakıtı bize bıraktılar iyilikten maraz doğarmış gerçekten....paradan değiliz inanın yapılan davranış bizi çoook üzdü ayıp değil mi birde teli açmıyorsunuz insan utanır size bu kadar kolaylık sağlamış insanlara bunu yapmak.....
Kızlar herkes uyudumu? Pek giremedim.
Benim kahvaltım 11 i buluyor akşam yemeğim ise 20 yi ben güne geç başlayan geceyi geç kapatanlardnm. Bedenim buna alıştı.. Gece kızım ve eşim uyuyunca bir bitki çayı ile kendimi sessliği dinlemeyi seviyorum
İnşallah cuma - leri görürüz ..
Cankız şu senin dün gittiğin arkadaşına götürsene beni dünden illaki bişiyler kalmıştır
Kızlar işin şakası
Bugün kayınvaldemler vardı eltim falan birsürü cısssss ikramlar yaptım işin kötüsü dolap dolu Elhamdülillah ama el süremiyorum ne yazıkki
Yarın hemen konu komşuya şutlıyayım yoksa
cips gördüm sanki abbowwwHepinize iyi akşamlar 27 şubat listem
Kahvalti 8.30
Limonlu ilik su
Haşlanmış yumurta
Sekersiz cay
Peynir
Bir kasik pekmez
Bir dilim ekmek
Öğle 13.30
Ay valla ne yedigimi unuttum ya inan iki saattir dusunuyom kafam dalgin hatirlayip ekliycem onu
Ara meyva
Aksam 18.00
Ispanak yemegi
Bir bucuk bardak ayran
Bir dilim ekmek
19.30
Sütlü Türk kahvesi
20.30 malesef azicik cips((
Sekersiz cay
2 litre su
Yarim saat farkli sporlar
Kizlar bu aralar canim niye spor yapmak istemiyo bilmiyom ya
bn de yapmadım canim yanliz değilsinBugün ben hariç herkes spor yaptı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?