Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım

Bende geç yatanlardanım istesemde uyuyamıyorum

hakikaten de kahvaltı yapmak nasip olmamış. Ben olsam dayanamaz poğaça yerdim

insanların iyi niyeti suistimal etmelerinden nefret ediyorum ne kadar ayıp ya sanki kâr edecekler böyle. Bir yerden çıkıyor sonra daha kotu şekilde onu düşünen yok

ben de yakin zamanda sorun yaşadım kv ile iyi insandır kendisi ama her şeyi kendisi bilip yönetmeye çalışması benim çok zoruma gitmişti şükür halloldu simdi (aslında hallolmadı da üstünü örttük diyelim) zaten kocalarımızın annesi bakış açısıyla insan kotu olmak istemiyor lohusalık bambaşka bir durum ve ilk zamanlar kv olayı olmasa bile oluyor canım malesef. Torun ve bebeğine bakamadığı ima edilen gelin imajı. Her şeye karışan ilginç akrabalar ve tabiî ki hormonlar hepsi birarada kabus gibi

Bugün ben hariç herkes spor yaptı maşallah
bugün ben de yapmadım dinlenme günü
umarım kısa zamanda hallolur canım sorunların

keyifsiz olunca insan daha çok yoneliyor kacamaklara ama bozma moralini çok da büyük bir kaçamak yok bence cumaya kadar telafi edersin canım güven kendine

Bugünkü menüm

Sabah 9da
1dilim ekmek
2tane tereyağında yumurta
Salatalık
Bir dilim peynir

Öğlen 1de
Sadece tavuk

Akşam6da
Sadece tavuk

2litre su
Spor yok

LAydLiNe @ada81
tavuk günü olmuş bugün ben de tavuk yedim

Hepinize iyi akşamlar 27 şubat listem
Kahvalti 8.30
Limonlu ilik su
Haşlanmış yumurta
Sekersiz cay
Peynir
Bir kasik pekmez
Bir dilim ekmek

Öğle 13.30
Ay valla ne yedigimi unuttum ya inan iki saattir dusunuyom kafam dalgin hatirlayip ekliycem onu

Ara meyva

Aksam 18.00
Ispanak yemegi
Bir bucuk bardak ayran
Bir dilim ekmek

19.30
Sütlü Türk kahvesi

20.30 malesef azicik cips ((
Sekersiz cay
2 litre su
Yarim saat farkli sporlar
Kizlar bu aralar canim niye spor yapmak istemiyo bilmiyom ya

Cips miiiiiii

Burcu
Krizantemçiçeği
Aylahl
Marskulkedisi
Sari papatya
Polokey
Bu arkadaşlarda varmış ama ben bugün sohbette pek görmedim kusuruma bakmasınlar...
ben buralardayım aslında canım ama bugün bebisi uyutana kadar gelemedim. Gündüz çok isim vardı onları hallettim kızım uyudukça. Uyumayınca ne yemek ne bulaşık bisey yapamıyorum.

Ben de haftasonunu telafi etmeye çalışıyorum, 3 haftadan az kaldı göreve başlamama v b n hala eski kıyafetlerime zor giriyorum, bi atak yapmam lazım yoksa okula giderken giyecek kıyafetim yok
öğretmen misin canım?

meyve beni de aciktiriyor özellikle portakal ama yaninda yoğurt sut kefir tüketince bu sorun ortadan kalktı. Meyveyi küçük dilimleyip üzerine de bazen tarçın döküyorum. Yoğurt olayına gelince de hazır yoğurtları yiyesim gelmiyor ama kendi yaptigim yoğurdu afiyetle yiyebiliyorum. Mayası da doğal olunca daha da cezbedici oluyor sağlık fışkırıyor yoğurttan diye düşünüyorum
Yoğurt kefir mayalama islerine bayılıyorum hatta esim dalga geçer mandıra açalım biz diye. Geçen hafta sütçü ayarladım haftalık 5 litre süt gelecek peynir deniyecem bakalım bu defa da. Amma uzun yazmışım konuyu saptirdim neyse sustum
doğum günün kutlu olsun canım

evde durduğu gibi durmuyor şutla hemen canım

iyilik yap denize at
uzulme canim ulasamazsan da vucudunun cocugunun sadakasi olsun.
napcaksin boyle nankorler çikiyo insanin karsina cikmasa iyi de.

Ben yemedigim için hepsi kaldı kiz :)

cips gördüm sanki abbowww açıkçası bugün benim de deli gibi cips canım çekti ama tuttum kendimi yemedim çok şükür dayanabildim. Umarım çok yememissindir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…