ben de yapmadımbn de yapmadım canim yanliz değilsin
ben de varim ben deArkadaşlar grupta kaç kişiyiz bi yazan çok az sanki
Ben umudum2
Zerra
Ada81
Cankizzzz
Bilmece81
Fanur
Nurdan16
Ve kaptanımız LAydLiNe
Başka kimse yokmu acaba kaptanım ben goremedimde.ama biz kendi aramızda çok iyi anlaştık güzel gidiyor masallah allah bozmasın.
LAydLiNe
en azindan saglikli seyler istiyo canin bu da guzelKızlar ben tatlı yemiyorum ama acayip ca
Benim de bu ara canım acayip meyve çekiyo tatlı yemediğim için sanırım öncede n çok az yerdim şimdi otursam bir sepet meyveyi yerim gibi
Bu arada menümü yazdıktan sonra saat 22 oo gibi 1 portakal yedim suçluyum ama gururluyumnapayım ama canım tatlı istiyorrrr
Plates için videolar var ama umarım yapabilir. Bende malzemelerini sipariş verdim bakalım. Birlikte deneyimleri paylaşalım pilates yapan varsa kızlar. Ebru salli var en çok bilinen ama tavsiyeniz nedirMenümü yazayım.
Kahvaltı yok maalesef malum sebeplerden.
12:15
5-6 yemek kaşığı kıymalı kuru fasulye
4-5 kaşık yoğurt
4-5 parça karışık turşu
1 tane roll ekmek (Normal de ekmek yemem ama o kadar acıkmıştım ki yemekle doymazdım.)
Gerçi bununla da doymadım.
16:30
1 dilim ananas (ne ince ne kalın)
18:00
5 tane köfte
1 tabak mevsim salatası
2 lt su, spor yok.
Benim biran önce profesyonel anlamda spora başlamam lazım. Ama ne yapacağıma karar veremedim. Perşembeleri bisiklet günümüz. Bir haftaya kalmaz havuza da başlarım ama benim yaza sıkılaşmam lazım. Evde pilatesi becerebilir miyim acaba bilmiyorum.
Bu yaz şortlarımı kısa elbiselerimi giymek istiyorum ben yaaaaaaa
ayy canim sen de bendensin. bn de alismisim dedigin gibi gec kalkıp gec yatmaya gecenin sessizliginde kendimi dinlemeye ama erken kalkip gunu uzun uzun yasamak istiyorum da olmuyo.Kızlar herkes uyudumu? Pek giremedim.
Benim kahvaltım 11 i buluyor akşam yemeğim ise 20 yi ben güne geç başlayan geceyi geç kapatanlardnm. Bedenim buna alıştı.. Gece kızım ve eşim uyuyunca bir bitki çayı ile kendimi sessliği dinlemeyi seviyorum
insallah canim sanadaHepinize iyi geceler arkadaşlar Allah rahatlık versin sizlere
ayyy insallahİnşallah cuma - leri görürüz ..
valla canim bir cok video var ama en cok video ebru salli da. duzenli istikrarlı olmak icin ebru salli en iyisi. mesela ben beden egitimi ogretmeniyim. bne de ebru salliyi takip ediyorum belli duzende gidebiliyosun. video sirasi belli hergun farkli kas gruplarina yoneliyo bu da onemli bisey. bence devam et.Plates için videolar var ama umarım yapabilir. Bende malzemelerini sipariş verdim bakalım. Birlikte deneyimleri paylaşalım pilates yapan varsa kızlar. Ebru salli var en çok bilinen ama tavsiyeniz nedir
canim ben de onu sorucaktim naptin diye.Afiyet olsun cnm
Ben 3gündür fln içmiyorum maydonoz kürünü
Yüzümde benim hiç sivilce olmaz onu icdigimden beri yüzümde sivilce cıktı
canim ben de onu sorucaktim naptin diye.
ayy sorma bende de kocaman cikti yaa saka gibi. yavas yavas geciyo ilk zamanlar çıkmıştı. baslarda oyle cikmasi normalmis ama karaciğeri temizlerken olurmus.
sen yine de yarida birakma canim. tertemiz olsun karacigerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?