Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım güzel
Menun suyun ve sporun çok güzel canım.
Sağol canım
Evet azaldık ama daha samimiyiz bence
Çok kalabalık sevmiyorum sanırım
Afiyet olsun canım

Biri Kars kaşarı mı dedi çok severim
Normal kaşar sevmem
Ben 3 yk yoğurt içine meyveyi küçücük doğruyorum yiyorum güzel oluyor
Afiyet olsun canım karalahana yemeği nasıl yapıyorsun

Yandık desene

Portakal iyidir o vakit biraz geç olmuş ama meyve seviyorsan canım daha erken saatlerde ye
Krizin gelmesin
Aferin kız sana böyle işte
Dediğin gibi en kısa zamanda dağıt ki dolabı her açtığında seni gıdıklamasın
Bende geç yatanlardanım istesemde uyuyamıyorum
İşiniz yok tabi oturun bakalım
Çok şükür kızımı ve eşimi uyuttum güzel bir kış çayı yapayım ıhlamurlu biraz dinleneyim.
Afiyet olsun canım
tesekkur ederim canim
olsun artik canim telafi edersin sen onu
İnşallah canım
Ben de yoğurdu hep evde yaparım kavanoz kavanoz
Ama peynir hiç denemedim
Afiyet olsun canım iğde çıktı mıki
ben de varim ben de
bugun ski ders calistim ev isleri de olunca pek giremedim

Gececiler belli oldu

Ne kadar faydalıymış teşekkür ederim canım

cips gördüm sanki abbowww açıkçası bugün benim de deli gibi cips canım çekti ama tuttum kendimi yemedim çok şükür dayanabildim. Umarım çok yememissindir canim
Bikac parcacik. Hep esimin yüzünden gelmiş bide diyoki diyetini surekli yapiyon hadi bünyeyi şoklayalim

Cuma günü elime geçer ins.bEkim Setim..peki biz bu plates videolarını 1.bölüm 2.bölüm 3.bölüm diye her yaptığımızda ayrı bi şeymi yapacağız. Haftada 2 yada 3 gün ideal diye okudum.

Günaydın millet

Ben de akşam erken çıktım baktım gelen giden yok nasılsa geçmiş çok birikmez dedim bizim hatunlar meğer hepsi gececiymiş. Bu konudaki fikirlerimi daha önce beyan etmiştim. Geç yatmaya bir yere kadar tamam derim ama geç kalmak büyük sıkıntı. Normalde ben de 01:00 den önce yatmam. Yatağa girdiğim zaman da mutlaka okurum en az bir yarım saat geçer. Uykuyu hiç sevmem çünkü uykuda geçen zaman bana ölü zaman gibi geliyor. Arada vücut isyan ediyor ama dayanabildiğim yere kadar dayanırım. Diyet zamanı uyku saatleri çok önemli. Siz farkında değilsiniz ama kilo vermeniz zorlaşıyor. Sonra kilo veremediğinizi düşünüp bir süre sonra pes ediyorsunuz. Gelin etmeyin eylemeyin büyük demiyorum tecrübeli lafı dinleyin. Bu süre de mümkün olduğunca 00:00 dan önce yatmaya ve erken kalkmaya çalışın. Haaaa erken yatamıyorsanız bile erken kalkın. Erken kalmak her zaman iyidir. Kendini daha dinç hissetmeni sağlar. Benden söylemesi.

Günaydın canım. Rabbim acil şifalar versin
Sağolasın canım Allah razı olsun
Hayırlı sabahlar kizlar..kahvaltımı yaptım derse geldim ins.sizler napiyorsunuz bakalım..
Bekliyorum çıkmasını... Kızlar da uyuyordur
Günaydın canım
Bizim kızların çoğu evde
Öyle olunca geç yatıp geç kalkıyorlar
Cankız yurtdışında onunki geç olabiyor 2 saat varmış aramızda

Sana şimdi çok masum görünüyor ama o portakal vücudunda şuan. Depo edildi. Ve sen onu yakmak için uğraşacaksın. İsteklerimize biraz karşı koymak zorundayız. Bu arada sadece diyet yapmıyoruz irademizi güçlendiriyoruz. Aslında zayıfladığımız da çok güzel şeyler başarmış olacağız. Biraz düşünün bu konuyu. Aslı astarı bir tane portakal nolur ki dememek lazım. O yüzden şuan kilo vermeye çalışıyoruz. Sağlıklı beslenseydik şimdiye kadar zaten ideal kilomuzda olurduk. Anlaşıldı bugün çenem düştü. İşiniz var benimle

Doğum günün kutlu olsun canım.

Dağıt dağıt sevaba girersin. Sakın sürme onlara ellerini. Bu arada da tebrikte edeyim seni yemediğin için o cıssss ikramlardan.

Canım ben de günü geç kapatıyorum ama hafta sonu bile her sabah erken kalkarım. Sende öyle yapmaya çalış. Sessizliği sakinliği bende severim hele ki kitap okumaya bayılırım. Ama sabahları da erken kalkarım. 11:00 kahvaltı için çok geç bir saat.

Öğlen ne yediğini çok merak ettim O eşini de terlikle kovalamak lazım. Uyma canım sen ona. Artık listedesin kaçamaklar cezasız kalmayacak ona göre.

Ay bu aralar ekmek üzerine sürülen bal kaymak beni benden alıyor. Diyeti bitirir bitirmez doya doya yiyeceğim Senin tereyağlı ballı ekmeği görünce aklıma geldi. Aslında normal zamanlarda sakıncalı değil ama diyette yemememiz gerekiyor. Menün gayet güzel afiyet olsun.

Plates için videolar var ama umarım yapabilir. Bende malzemelerini sipariş verdim bakalım. Birlikte deneyimleri paylaşalım pilates yapan varsa kızlar. Ebru salli var en çok bilinen ama tavsiyeniz nedir
Birlikte yapabiliriz ama evde ne kadar sağlıklı yaparız emin değilim. Hatta bir ara güzel bir kitap almıştım ben akşam gidince onu bir inceleyeyim. İyi geldi aklıma.

Oooooo muzlu süt, dondurma gece gece incir çok fena olmuş bunlar. Dün ben elimde olmayan sebeplerden dolayı kahvaltı yapamadım öğleye kadar öldüm açlıktan. Sen nasıl dayanıyorsun öğleye kadar hiç bir şey yemeden? Yazık değil mi güzelim metabolizmana. Hiç beğenmedim canım menünü haberin olsun. Kahvaltı yap lütfen.

Afiyet olsun cnm
Ben 3gündür fln içmiyorum maydonoz kürünü
Yüzümde benim hiç sivilce olmaz onu icdigimden beri yüzümde sivilce cıktı
Yaaaaa ses etmeyeyim dedim ama inanmayın artık şu o kürü, bu kürü olaylarına. Tek başına hiç bir şey kilo verdirmez. Sağlıklı beslendiğimiz zaman zaten kendiliğinden gidiyor kiloların hepsi. Farkında olmadan vücudunuza zarar veriyorsunuz. Yapmayın lütfen. Bir ara diyete yeni başladığım dönemlerde daha KK ya gelmeden sabahları aç karnına bir bardak sirkeli su içiyordum. Bi süre sonra kafam çalıştı. Dedim sen sağlıkçısın. Resmen boş mideye asit gönderiyorsun. Şükür mideyi felan delmeden farkettim. O gündür bu gündür de yazılan çizilen hiç bir şeye inanmam. Su içeceksen sade su içeceksin yok alkali yok mineral. Hepsi hikaye. Önemli olan sağlıklı ve düzenli beslenmek.

Bikac parcacik. Hep esimin yüzünden gelmiş bide diyoki diyetini surekli yapiyon hadi bünyeyi şoklayalim

Günaydın kızlar
Hastanedeyim
Kv dem ameliyat olacak
Geçmiş olsun canım. Allahım şifa versin inşallah önemli bir şeyi yoktur.

Günaydın kızlar, bu sabah yine 3 mil leslie ye niyetlendim gel gelelim oğluşum ancak 1 mile izin verdi. Çocukla spor yapmakta çok zor, o uyurken yapayım diyorum ki çoğu uyurken yapıyorum ama o uyurken ben de dinlenmek istediğim için spor işkence ıluyor. Onun uyuduğu saatleri uzanarak değerlendirmek istiyorum. Off offf

Günaydın canım çocukla yapmaya çalışsana sporunu. Olmaz mı? Mesela evdesin öğle saatlerinde havanın daha sıcak olduğu saatlerde bebek arabasıyla çık derim. Evin içinde de kucağına alabilirsin. Çocukla spor diye bir araştır bakalım belki yöntemleri vardır. Onunla birlikte yaparsan o uyurken sen de dinlenebilirsin bence.

Aynıyız bütün anneler canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…