Afiyet olsun canım güzel27 şubat menü
Sabah 09:30 kahvaltı
2 h yumurta
Yağsız salata
Ara 12:00
1 elma
1 kase yoğurt
Öğle 16:00
150 g kadar haşlanmış tavuk
Yağsız salata
Akşam 19:00
Yarım kase çorba
Yulaf kepeğinden 2 krep
Yağsız salata
Belki yatmadan hurma ve süt içerim
45 dk leslie
15 dk tempolu yürüyüş
3 lt su
Sağol canımMenun suyun ve sporun çok güzel canım.
Evet azaldık ama daha samimiyiz benceArkadaşlar grupta kaç kişiyiz bi yazan çok az sanki
Ben umudum2
Zerra
Ada81
Cankizzzz
Bilmece81
Fanur
Nurdan16
Ve kaptanımız LAydLiNe
Başka kimse yokmu acaba kaptanım ben goremedimde.ama biz kendi aramızda çok iyi anlaştık güzel gidiyor masallah allah bozmasın.
LAydLiNe
Afiyet olsun canımMenümü yazayım.
Kahvaltı yok maalesef malum sebeplerden.
12:15
5-6 yemek kaşığı kıymalı kuru fasulye
4-5 kaşık yoğurt
4-5 parça karışık turşu
1 tane roll ekmek (Normal de ekmek yemem ama o kadar acıkmıştım ki yemekle doymazdım.)
Gerçi bununla da doymadım.
16:30
1 dilim ananas (ne ince ne kalın)
18:00
5 tane köfte
1 tabak mevsim salatası
2 lt su, spor yok.
Benim biran önce profesyonel anlamda spora başlamam lazım. Ama ne yapacağıma karar veremedim. Perşembeleri bisiklet günümüz. Bir haftaya kalmaz havuza da başlarım ama benim yaza sıkılaşmam lazım. Evde pilatesi becerebilir miyim acaba bilmiyorum.
Bu yaz şortlarımı kısa elbiselerimi giymek istiyorum ben yaaaaaaa
Biri Kars kaşarı mı dedi çok severimKars kaşarıysa sorun yok dermişimmO kadar para veriyorsun sonra yiyemiyorsun. Ben de yiyorum parça parça. Ama kars ın kaşarı normal kaşarlar gibi değil. Bi kilo daha var evde de Cag kebabını ben iki taneyle doymuştun.
Aynen canım ara öğün de dahil. Sadece şekersiz sade içecekler içebilirsin ama yeme olayını yapmaman gerekiyor. Dedim yaaa en fazla bir bilemedin iki hafta zorlanacaksın. Sonrasında sana garanti veriyorum ömrünün sonuna kadar acıkmayacaksın akşamları. Ama önce biraz sabretmen lazım.
Ben 3 yk yoğurt içine meyveyi küçücük doğruyorum yiyorum güzel oluyorKızlar yaaa yediğim her meyve ben de ters tepiyor. Meyve yer yemez acıkıyorum. Aslında çok severim meyveleri ama bana zararı oluyor. Yoğurtla aram da iyi değil. Hani proteinle tüketsem. Acaba kendime yeni tarif uydurup yoğurtlu meyve salatası filan mı yapsam. Nasıl fikir ama ilk fırsatta deneyeceğim
Afiyet olsun canım karalahana yemeği nasıl yapıyorsunİyi akşamlar herkese bugün ki menümü yazıp kaçayım çok fazla girip takip edemiyorum kusura bakmayın
Sabah (07.00)
Ispanaklı yumurta
bir dilim peynir
5 tane zeytin
Arada Türk kahvesi ve çay
Öğle (12.00)
Kara lahana yemeği
yoğurtlu makarna
Meyve yendi elma ve armut
Akşam (18.00)
Pirinç pilavı 4 belki 5 kaşık filan
Ciğer
Yoğurt
Akşam şekersiz çay içtim azıcıkta patlamış mısır yedim
Gün içinde 1 saat kadar yürüdüm
Su 2 lt
Yandık deseneKızlar ben kaçıyorum artık. Yarın hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallah. Tartıya son iki gün. Yarın hiç kimseden kaçamak istemiyorum lütfen ona göre ayarlayın menülerinizi. -100 bile olsa cumaya listede olan ya da olmayan herkesten - kilo bekliyorum. Sabit ve + çıkarsa vay halinize şimdiden hazırlayın kendinizi - lere
Portakal iyidir o vakit biraz geç olmuş ama meyve seviyorsan canım daha erken saatlerde yeKızlar ben tatlı yemiyorum ama acayip ca
Benim de bu ara canım acayip meyve çekiyo tatlı yemediğim için sanırım öncede n çok az yerdim şimdi otursam bir sepet meyveyi yerim gibi
Bu arada menümü yazdıktan sonra saat 22 oo gibi 1 portakal yedim suçluyum ama gururluyumnapayım ama canım tatlı istiyorrrr
Aferin kız sana böyle işteCankız şu senin dün gittiğin arkadaşına götürsene beni dünden illaki bişiyler kalmıştır
Kızlar işin şakası
Bugün kayınvaldemler vardı eltim falan birsürü cısssss ikramlar yaptım işin kötüsü dolap dolu Elhamdülillah ama el süremiyorum ne yazıkki
Yarın hemen konu komşuya şutlıyayım yoksa
İşiniz yok tabi oturun bakalımBende geç yatanlardanım istesemde uyuyamıyorum
Afiyet olsun canımÇok şükür kızımı ve eşimi uyuttum güzel bir kış çayı yapayım ıhlamurlu biraz dinleneyim.
İnşallah canımtesekkur ederim canim
olsun artik canim telafi edersin sen onu
Ben de yoğurdu hep evde yaparım kavanoz kavanozben buralardayım aslında canım ama bugün bebisi uyutana kadar gelemedim. Gündüz çok isim vardı onları hallettim kızım uyudukça. Uyumayınca ne yemek ne bulaşık bisey yapamıyorum.
öğretmen misin canım?
meyve beni de aciktiriyor özellikle portakal ama yaninda yoğurt sut kefir tüketince bu sorun ortadan kalktı. Meyveyi küçük dilimleyip üzerine de bazen tarçın döküyorum. Yoğurt olayına gelince de hazır yoğurtları yiyesim gelmiyor ama kendi yaptigim yoğurdu afiyetle yiyebiliyorum. Mayası da doğal olunca daha da cezbedici oluyor sağlık fışkırıyor yoğurttan diye düşünüyorum
Yoğurt kefir mayalama islerine bayılıyorum hatta esim dalga geçer mandıra açalım biz diye. Geçen hafta sütçü ayarladım haftalık 5 litre süt gelecek peynir deniyecem bakalım bu defa da. Amma uzun yazmışım konuyu saptirdim neyse sustum
doğum günün kutlu olsun canım
evde durduğu gibi durmuyor şutla hemen canım
Afiyet olsun canım iğde çıktı mıki27 şubat
Kahvaltı 11.00
7 zeytin 1 incir
Biraz peynir
Marul
1 dilim ekmeğe tereyağ ve bal
15.00
Yumurtalı ıspanak 1 tabak
1 dilim ekmek
Birkaç tane aci biber turşusu
19.30
1 kase yoğurtlu şehriye çorbası
1 buçuk tabak körili tavuk
1 dilim ekmek
Çiğ pırasa(salata niyetine)
20.30
Biraz iğde
3 litre su
Spor yok bugün dinlenme günüm
LAydLiNe ada81 @cankizzzz
ben de varim ben de
bugun ski ders calistim ev isleri de olunca pek giremedim
Ne kadar faydalıymış teşekkür ederim canımYüksek oranda vitamin ve mineral içerdiği için isteğe göre diyette kullanılabilir. Kalorisi de çok fazla yüksek sayılmaz. 100 gram iğdenin enerji değeri 118 kaloridir. Yüksek miktarda A ve C vitamini içermektedir.
100 Gram İğdenin Besin Değerleri
Enerji: 118 kalori
Karbonhidrat: 5.20 gram
Protein: 1.40 gram
Yağ: 7.1 gram
Sodyum: 4.0 mg
Demir: 0.44 mg
Potasyum: 133 mg
Kalsiyum: 42 mg
A vitamini: 250 mg
C vitamini: 450 mg
1 su bardağı (200 ml) iğde suyunun enerjisi 174 kalori içermektedir. 100 gram gelen bir su bardağı iğde suyunun besin değerleri aşağıda verilmiştir:
Enerji: 174 kalori
Karbonhidrat: 6.26 gram
Protein: 1.31 gram
Yağ: 5.9 gram
Sodyum: 3.0 mg
Demir: 0.44 mg
Potasyum: 117 mg
Kalsiyum: 43 mg
A vitamini: 252 mg
C vitamini: 480 mg
İğdenin Faydaları
İğdenin kalori değeri yüksek olmadığı için diyetlerde rahatlıkla kullanılabilir.
Çekirdeğindeki yağ ile yapılan macun nezle ve gribe iyi gelmektedir.
Çekirdeğinin suyu ateşli hastalıklarda bir numaralı faydası olan bir besindir.
Vitamin bakımından zengin olması açısından vücuda direnç katar ve özellikle solunum yolu hastalıklarından korur, bağışıklık sistemine faydası vardır.
Herhangi bir meyveden beklenemeyecek kadar fazla yağ asitleri barındırır.
Yapılan araştırmalara göre kanserin yayılma ihtimalini azaltmıştır. Aynı zamanda kansere yakalanma ihtimalini azaltır.
İshali durdurmada son derece etkilidir.
Gastrit gibi mide problemi olan kişiler bolca tüketmelidirler.
Adet kanamalarını düzene sokar.
Bikac parcacik. Hep esimin yüzünden gelmiş bide diyoki diyetini surekli yapiyon hadi bünyeyi şoklayalimcips gördüm sanki abbowwwaçıkçası bugün benim de deli gibi cips canım çekti ama tuttum kendimi yemedim çok şükür dayanabildim. Umarım çok yememissindir canim
Azicik bikac parcacik. Gaflete dustuuuuummCips miiiiiii
Cuma günü elime geçer ins.bEkim Setim..peki biz bu plates videolarını 1.bölüm 2.bölüm 3.bölüm diye her yaptığımızda ayrı bi şeymi yapacağız. Haftada 2 yada 3 gün ideal diye okudum.valla canim bir cok video var ama en cok video ebru salli da. duzenli istikrarlı olmak icin ebru salli en iyisi. mesela ben beden egitimi ogretmeniyim. bne de ebru salliyi takip ediyorum belli duzende gidebiliyosun. video sirasi belli hergun farkli kas gruplarina yoneliyo bu da onemli bisey. bence devam et.
hatta baslamadiysan beraber baslayabiliriz. hem birbirimizi kontrol etmis oluruz.
Günaydın canım. Rabbim acil şifalar versinGünaydın kızlar
Hastanedeyim
Kv dem ameliyat olacak
Sağolasın canım Allah razı olsunGünaydın canım. Rabbim acil şifalar versin
Bekliyorum çıkmasını... Kızlar da uyuyordurHayırlı sabahlar kizlar..kahvaltımı yaptım derse geldim ins.sizler napiyorsunuz bakalım..
Günaydın canımGünaydın millet
Ben de akşam erken çıktım baktım gelen giden yok nasılsa geçmiş çok birikmez dedim bizim hatunlar meğer hepsi gececiymiş. Bu konudaki fikirlerimi daha önce beyan etmiştim. Geç yatmaya bir yere kadar tamam derim ama geç kalmak büyük sıkıntı. Normalde ben de 01:00 den önce yatmam. Yatağa girdiğim zaman da mutlaka okurum en az bir yarım saat geçer. Uykuyu hiç sevmem çünkü uykuda geçen zaman bana ölü zaman gibi geliyor. Arada vücut isyan ediyor ama dayanabildiğim yere kadar dayanırım. Diyet zamanı uyku saatleri çok önemli. Siz farkında değilsiniz ama kilo vermeniz zorlaşıyor. Sonra kilo veremediğinizi düşünüp bir süre sonra pes ediyorsunuz. Gelin etmeyin eylemeyin büyük demiyorum tecrübeli lafı dinleyin. Bu süre de mümkün olduğunca 00:00 dan önce yatmaya ve erken kalkmaya çalışın. Haaaa erken yatamıyorsanız bile erken kalkın. Erken kalmak her zaman iyidir. Kendini daha dinç hissetmeni sağlar. Benden söylemesi.
Sana şimdi çok masum görünüyor ama o portakal vücudunda şuan. Depo edildi. Ve sen onu yakmak için uğraşacaksın. İsteklerimize biraz karşı koymak zorundayız. Bu arada sadece diyet yapmıyoruz irademizi güçlendiriyoruz. Aslında zayıfladığımız da çok güzel şeyler başarmış olacağız. Biraz düşünün bu konuyu. Aslı astarı bir tane portakal nolur ki dememek lazım. O yüzden şuan kilo vermeye çalışıyoruz. Sağlıklı beslenseydik şimdiye kadar zaten ideal kilomuzda olurduk.Kızlar ben tatlı yemiyorum ama acayip ca
Benim de bu ara canım acayip meyve çekiyo tatlı yemediğim için sanırım öncede n çok az yerdim şimdi otursam bir sepet meyveyi yerim gibi
Bu arada menümü yazdıktan sonra saat 22 oo gibi 1 portakal yedim suçluyum ama gururluyumnapayım ama canım tatlı istiyorrrr
Doğum günün kutlu olsun canım.27 şubat menüm
9.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
12.00 chia tohumlu yoğurt
13.00 şekersiz nescafe
14.00 öğlen
1kase sebze çorbası
18.00 1armut
20.00 akşam
3 çk kısır
Küçük 1 dilim pasta
2lt su
Kızkardeşim sürpriz doğum günü hazırlamış o yüzden pasta yedim
Dağıt dağıt sevaba girersin. Sakın sürme onlara ellerini. Bu arada da tebrikte edeyim seni yemediğin için o cıssss ikramlardan.Cankız şu senin dün gittiğin arkadaşına götürsene beni dünden illaki bişiyler kalmıştır
Kızlar işin şakası
Bugün kayınvaldemler vardı eltim falan birsürü cısssss ikramlar yaptım işin kötüsü dolap dolu Elhamdülillah ama el süremiyorum ne yazıkki
Yarın hemen konu komşuya şutlıyayım yoksa
Canım ben de günü geç kapatıyorum ama hafta sonu bile her sabah erken kalkarım. Sende öyle yapmaya çalış. Sessizliği sakinliği bende severim hele ki kitap okumaya bayılırım. Ama sabahları da erken kalkarım. 11:00 kahvaltı için çok geç bir saat.Kızlar herkes uyudumu? Pek giremedim.
Benim kahvaltım 11 i buluyor akşam yemeğim ise 20 yi ben güne geç başlayan geceyi geç kapatanlardnm. Bedenim buna alıştı.. Gece kızım ve eşim uyuyunca bir bitki çayı ile kendimi sessliği dinlemeyi seviyorum
Öğlen ne yediğini çok merak ettimHepinize iyi akşamlar 27 şubat listem
Kahvalti 8.30
Limonlu ilik su
Haşlanmış yumurta
Sekersiz cay
Peynir
Bir kasik pekmez
Bir dilim ekmek
Öğle 13.30
Ay valla ne yedigimi unuttum ya inan iki saattir dusunuyom kafam dalgin hatirlayip ekliycem onu
Ara meyva
Aksam 18.00
Ispanak yemegi
Bir bucuk bardak ayran
Bir dilim ekmek
19.30
Sütlü Türk kahvesi
20.30 malesef azicik cips((
Sekersiz cay
2 litre su
Yarim saat farkli sporlar
Kizlar bu aralar canim niye spor yapmak istemiyo bilmiyom ya
Ay bu aralar ekmek üzerine sürülen bal kaymak beni benden alıyor. Diyeti bitirir bitirmez doya doya yiyeceğim27 şubat
Kahvaltı 11.00
7 zeytin 1 incir
Biraz peynir
Marul
1 dilim ekmeğe tereyağ ve bal
15.00
Yumurtalı ıspanak 1 tabak
1 dilim ekmek
Birkaç tane aci biber turşusu
19.30
1 kase yoğurtlu şehriye çorbası
1 buçuk tabak körili tavuk
1 dilim ekmek
Çiğ pırasa(salata niyetine)
20.30
Biraz iğde
3 litre su
Spor yok bugün dinlenme günüm
LAydLiNe ada81 @cankizzzz
Birlikte yapabiliriz ama evde ne kadar sağlıklı yaparız emin değilim. Hatta bir ara güzel bir kitap almıştım ben akşam gidince onu bir inceleyeyim. İyi geldi aklıma.Plates için videolar var ama umarım yapabilir. Bende malzemelerini sipariş verdim bakalım. Birlikte deneyimleri paylaşalım pilates yapan varsa kızlar. Ebru salli var en çok bilinen ama tavsiyeniz nedir
Oooooo muzlu süt, dondurma gece gece incir çok fena olmuş bunlar. Dün ben elimde olmayan sebeplerden dolayı kahvaltı yapamadım öğleye kadar öldüm açlıktan. Sen nasıl dayanıyorsun öğleye kadar hiç bir şey yemeden? Yazık değil mi güzelim metabolizmana. Hiç beğenmedim canım menünü haberin olsun. Kahvaltı yap lütfen.27.02.18
sali
7.40
maydanoz kuru
12.30
terbiyeli tavuk
lorlu 1 yumurta
sütlü Türk kahvesi
15.00
neskafe
2 tam ceviz
yarim incir
17.00
3 top ev dondurmasi
19.00
3 kofte
1 tb ekmegi
sogan domates
21.00
muzlu süt
23.30
bitki cayi
yarim incir
spor yok
2lt su
LAydLiNe @cankizzzz ada81
Yaaaaa ses etmeyeyim dedim ama inanmayın artık şu o kürü, bu kürü olaylarına. Tek başına hiç bir şey kilo verdirmez. Sağlıklı beslendiğimiz zaman zaten kendiliğinden gidiyor kiloların hepsi. Farkında olmadan vücudunuza zarar veriyorsunuz. Yapmayın lütfen. Bir ara diyete yeni başladığım dönemlerde daha KK ya gelmeden sabahları aç karnına bir bardak sirkeli su içiyordum. Bi süre sonra kafam çalıştı. Dedim sen sağlıkçısın. Resmen boş mideye asit gönderiyorsun. Şükür mideyi felan delmeden farkettim. O gündür bu gündür de yazılan çizilen hiç bir şeye inanmam. Su içeceksen sade su içeceksin yok alkali yok mineral. Hepsi hikaye. Önemli olan sağlıklı ve düzenli beslenmek.Afiyet olsun cnm
Ben 3gündür fln içmiyorum maydonoz kürünü
Yüzümde benim hiç sivilce olmaz onu icdigimden beri yüzümde sivilce cıktı
Bikac parcacik. Hep esimin yüzünden gelmiş bide diyoki diyetini surekli yapiyon hadi bünyeyi şoklayalim
Geçmiş olsun canım. Allahım şifa versin inşallah önemli bir şeyi yoktur.Günaydın kızlar
Hastanedeyim
Kv dem ameliyat olacak
Günaydın kızlar, bu sabah yine 3 mil leslie ye niyetlendim gel gelelim oğluşum ancak 1 mile izin verdi. Çocukla spor yapmakta çok zor, o uyurken yapayım diyorum ki çoğu uyurken yapıyorum ama o uyurken ben de dinlenmek istediğim için spor işkence ıluyor. Onun uyuduğu saatleri uzanarak değerlendirmek istiyorum. Off offf
Aynıyız bütün anneler canım merak etmeGünaydın kızlar, bu sabah yine 3 mil leslie ye niyetlendim gel gelelim oğluşum ancak 1 mile izin verdi. Çocukla spor yapmakta çok zor, o uyurken yapayım diyorum ki çoğu uyurken yapıyorum ama o uyurken ben de dinlenmek istediğim için spor işkence ıluyor. Onun uyuduğu saatleri uzanarak değerlendirmek istiyorum. Off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?