Canim cook gecmis olsun..Rabbim sifa versin.Günaydın kızlar
Hastanedeyim
Kv dem ameliyat olacak
Geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar
Hastanedeyim
Kv dem ameliyat olacak
Geçmiş olsun Allah şifa versin canımGeçmiş olsun cnm
Geçmişte olduğu bir ameliyattan dolayı kitle oluşmuş onu alacaklar sağol canımSana şimdi çok masum görünüyor ama o portakal vücudunda şuan. Depo edildi. Ve sen onu yakmak için uğraşacaksın. İsteklerimize biraz karşı koymak zorundayız. Bu arada sadece diyet yapmıyoruz irademizi güçlendiriyoruz. Aslında zayıfladığımız da çok güzel şeyler başarmış olacağız. Biraz düşünün bu konuyu. Aslı astarı bir tane portakal nolur ki dememek lazım. O yüzden şuan kilo vermeye çalışıyoruz. Sağlıklı beslenseydik şimdiye kadar zaten ideal kilomuzda olurduk.Anlaşıldı bugün çenem düştü. İşiniz var benimle
Doğum günün kutlu olsun canım.
Dağıt dağıt sevaba girersin. Sakın sürme onlara ellerini. Bu arada da tebrikte edeyim seni yemediğin için o cıssss ikramlardan.
Canım ben de günü geç kapatıyorum ama hafta sonu bile her sabah erken kalkarım. Sende öyle yapmaya çalış. Sessizliği sakinliği bende severim hele ki kitap okumaya bayılırım. Ama sabahları da erken kalkarım. 11:00 kahvaltı için çok geç bir saat.
Öğlen ne yediğini çok merak ettimO eşini de terlikle kovalamak lazım. Uyma canım sen ona. Artık listedesin kaçamaklar cezasız kalmayacak ona göre.
Ay bu aralar ekmek üzerine sürülen bal kaymak beni benden alıyor. Diyeti bitirir bitirmez doya doya yiyeceğimSenin tereyağlı ballı ekmeği görünce aklıma geldi. Aslında normal zamanlarda sakıncalı değil ama diyette yemememiz gerekiyor. Menün gayet güzel afiyet olsun.
Birlikte yapabiliriz ama evde ne kadar sağlıklı yaparız emin değilim. Hatta bir ara güzel bir kitap almıştım ben akşam gidince onu bir inceleyeyim. İyi geldi aklıma.
Oooooo muzlu süt, dondurma gece gece incir çok fena olmuş bunlar. Dün ben elimde olmayan sebeplerden dolayı kahvaltı yapamadım öğleye kadar öldüm açlıktan. Sen nasıl dayanıyorsun öğleye kadar hiç bir şey yemeden? Yazık değil mi güzelim metabolizmana. Hiç beğenmedim canım menünü haberin olsun. Kahvaltı yap lütfen.
Yaaaaa ses etmeyeyim dedim ama inanmayın artık şu o kürü, bu kürü olaylarına. Tek başına hiç bir şey kilo verdirmez. Sağlıklı beslendiğimiz zaman zaten kendiliğinden gidiyor kiloların hepsi. Farkında olmadan vücudunuza zarar veriyorsunuz. Yapmayın lütfen. Bir ara diyete yeni başladığım dönemlerde daha KK ya gelmeden sabahları aç karnına bir bardak sirkeli su içiyordum. Bi süre sonra kafam çalıştı. Dedim sen sağlıkçısın. Resmen boş mideye asit gönderiyorsun. Şükür mideyi felan delmeden farkettim. O gündür bu gündür de yazılan çizilen hiç bir şeye inanmam. Su içeceksen sade su içeceksin yok alkali yok mineral. Hepsi hikaye. Önemli olan sağlıklı ve düzenli beslenmek.
Geçmiş olsun canım. Allahım şifa versin inşallah önemli bir şeyi yoktur.
Afiyet olsun canımGunaydin herkeseeeeee suan kahvalti yapiyorum
Sağolasın canımCanim cook gecmis olsun..Rabbim sifa versin.
Çok sağol canımGeçmiş olsun cnm
Hepinize günaydın
İzmir'de hava çok kapalî soğuk
Yani anlayacağınız boğucu sıkıcı
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun Allah şifa versin canım
Günaydın canımHepinize günaydın
İzmir'de hava çok kapalî soğuk
Yani anlayacağınız boğucu sıkıcı
Biz karın yüzünü zor görüyoruz ama bahar kapıda kapıdan girdi bileGünaydın canım
Dünde Kayseri kapalıydı
Öğlene kadar yağmur yağdı
Gökyüzü simsiyah
Öğleden sonra hava açtı bahar havası
Bugün de güzel
Yarın kar yağışı varmış
Bekleyip göreceğiz inşallah yağar hayırlısıyla
Evet izmir karabağlardayımAaaaa İzmir' de miydin? Benim eşim İzmir' li çok severim İzmir' iNeresindesin?
Günaydın millet
Ben de akşam erken çıktım baktım gelen giden yok nasılsa geçmiş çok birikmez dedim bizim hatunlar meğer hepsi gececiymiş. Bu konudaki fikirlerimi daha önce beyan etmiştim. Geç yatmaya bir yere kadar tamam derim ama geç kalmak büyük sıkıntı. Normalde ben de 01:00 den önce yatmam. Yatağa girdiğim zaman da mutlaka okurum en az bir yarım saat geçer. Uykuyu hiç sevmem çünkü uykuda geçen zaman bana ölü zaman gibi geliyor. Arada vücut isyan ediyor ama dayanabildiğim yere kadar dayanırım. Diyet zamanı uyku saatleri çok önemli. Siz farkında değilsiniz ama kilo vermeniz zorlaşıyor. Sonra kilo veremediğinizi düşünüp bir süre sonra pes ediyorsunuz. Gelin etmeyin eylemeyin büyük demiyorum tecrübeli lafı dinleyin. Bu süre de mümkün olduğunca 00:00 dan önce yatmaya ve erken kalkmaya çalışın. Haaaa erken yatamıyorsanız bile erken kalkın. Erken kalmak her zaman iyidir. Kendini daha dinç hissetmeni sağlar. Benden söylemesi.
Günaydın kızlar
Hastanedeyim
Kv dem ameliyat olacak
Evet izmir karabağlardayım
Kendim aslen ağrılıyım ama oraları bilmem izmiri çok seviyorum
Sana şimdi çok masum görünüyor ama o portakal vücudunda şuan. Depo edildi. Ve sen onu yakmak için uğraşacaksın. İsteklerimize biraz karşı koymak zorundayız. Bu arada sadece diyet yapmıyoruz irademizi güçlendiriyoruz. Aslında zayıfladığımız da çok güzel şeyler başarmış olacağız. Biraz düşünün bu konuyu. Aslı astarı bir tane portakal nolur ki dememek lazım. O yüzden şuan kilo vermeye çalışıyoruz. Sağlıklı beslenseydik şimdiye kadar zaten ideal kilomuzda olurduk.Anlaşıldı bugün çenem düştü. İşiniz var benimle
Dağıt dağıt sevaba girersin. Sakın sürme onlara ellerini. Bu arada da tebrikte edeyim seni yemediğin için o cıssss ikramlardan.
Canım ben de günü geç kapatıyorum ama hafta sonu bile her sabah erken kalkarım. Sende öyle yapmaya çalış. Sessizliği sakinliği bende severim hele ki kitap okumaya bayılırım. Ama sabahları da erken kalkarım. 11:00 kahvaltı için çok geç bir saat.
Öğlen ne yediğini çok merak ettimO eşini de terlikle kovalamak lazım. Uyma canım sen ona. Artık listedesin kaçamaklar cezasız kalmayacak ona göre.
Ay bu aralar ekmek üzerine sürülen bal kaymak beni benden alıyor. Diyeti bitirir bitirmez doya doya yiyeceğimSenin tereyağlı ballı ekmeği görünce aklıma geldi. Aslında normal zamanlarda sakıncalı değil ama diyette yemememiz gerekiyor. Menün gayet güzel afiyet olsun.
Birlikte yapabiliriz ama evde ne kadar sağlıklı yaparız emin değilim. Hatta bir ara güzel bir kitap almıştım ben akşam gidince onu bir inceleyeyim. İyi geldi aklıma.
Oooooo muzlu süt, dondurma gece gece incir çok fena olmuş bunlar. Dün ben elimde olmayan sebeplerden dolayı kahvaltı yapamadım öğleye kadar öldüm açlıktan. Sen nasıl dayanıyorsun öğleye kadar hiç bir şey yemeden? Yazık değil mi güzelim metabolizmana. Hiç beğenmedim canım menünü haberin olsun. Kahvaltı yap lütfen.
Yaaaaa ses etmeyeyim dedim ama inanmayın artık şu o kürü, bu kürü olaylarına. Tek başına hiç bir şey kilo verdirmez. Sağlıklı beslendiğimiz zaman zaten kendiliğinden gidiyor kiloların hepsi. Farkında olmadan vücudunuza zarar veriyorsunuz. Yapmayın lütfen. Bir ara diyete yeni başladığım dönemlerde daha KK ya gelmeden sabahları aç karnına bir bardak sirkeli su içiyordum. Bi süre sonra kafam çalıştı. Dedim sen sağlıkçısın. Resmen boş mideye asit gönderiyorsun. Şükür mideyi felan delmeden farkettim. O gündür bu gündür de yazılan çizilen hiç bir şeye inanmam. Su içeceksen sade su içeceksin yok alkali yok mineral. Hepsi hikaye. Önemli olan sağlıklı ve düzenli beslenmek.
Geçmiş olsun canım. Allahım şifa versin inşallah önemli bir şeyi yoktur. [/QUOTE/)
Tamamdır kaptanım daha dikkatli olucam uyarın ve tebriğin içinde
teşekkürler
Geçmiş olsun canımGeçmişte olduğu bir ameliyattan dolayı kitle oluşmuş onu alacaklar sağol canım
Afiyet olsun canım
Sağolasın canım
Çok sağol canım
Umarım önemli birşeyin yoktur geçmiş olsun canımKızlar maşallah sayfamız hemşire dolu
Bana bi yardımcı olurmusunuz
Dünden beri belimin en alt kısmında bi ağrı var
Yere eğilemiyorum yatamıyorum yürürken çok acıyor
Umarım önemli birşeyin yoktur geçmiş olsun canım
Sana şimdi çok masum görünüyor ama o portakal vücudunda şuan. Depo edildi. Ve sen onu yakmak için uğraşacaksın. İsteklerimize biraz karşı koymak zorundayız. Bu arada sadece diyet yapmıyoruz irademizi güçlendiriyoruz. Aslında zayıfladığımız da çok güzel şeyler başarmış olacağız. Biraz düşünün bu konuyu. Aslı astarı bir tane portakal nolur ki dememek lazım. O yüzden şuan kilo vermeye çalışıyoruz. Sağlıklı beslenseydik şimdiye kadar zaten ideal kilomuzda olurduk.Anlaşıldı bugün çenem düştü. İşiniz var benimle
Geçmiş olsun canım. Allahım şifa versin inşallah önemli bir şeyi yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?