- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Ada geçen kreşle konuşacaktın ne oldu?Canim cook gecmis olsun..Rabbim sifa versin.
Kızlar maşallah sayfamız hemşire dolu
Bana bi yardımcı olurmusunuz
Dünden beri belimin en alt kısmında bi ağrı var
Yere eğilemiyorum yatamıyorum yürürken çok acıyor
Geçmiş olsn canım
konuştum canım , daha dikkatli olacağız vs dediler bende takipte olacağımı söyledim... bir kaç veli de aynı konudan şikayetciymiş hatta ben öğlen gittim sabah bir veli ortalığı yıkmış aynı öğretmenden şikayetciymiş bunuda söylüyorlarAda geçen kreşle konuşacaktın ne oldu?
Afiyet olsun canımSelam kizlar ogle yemegimi yedim simdi biraz yuruyus icin cikicam ama ankara cok soguk
Eşimin ailesi de karabağlar tarafında. Geliriz her yaz. İzmir gerçekten sevilecek ve güzel bir şehir.Evet izmir karabağlardayım
Kendim aslen ağrılıyım ama oraları bilmem izmiri çok seviyorum
Geçmiş olsun canım. Her şeyden olabilir. Bu aralar dikkat et biraz. Oturmana kalkmana hareketlerine. Mümkün olduğunca ani hareketlerden kaçın. Eğer geçmeyecek olursa bir doktora gitmen lazım. Yurt dışında sağlık hastane durumları nasıl bilmiyorum ama dediğim gibi geçmeyecek olursa mutlaka git çünkü fiziksel muayene şart. İnşallah önemli bir şey değildir geçen en kısa zamanda.Kızlar maşallah sayfamız hemşire dolu
Kaç aylıktı canım senin bebeğin? Umarım uykuları düzene girer sen de rahatlarsın.Gece 637273672 kez uyanan bir bebeğim olduğu için erken kalkmam mümkün olmuyor. Bir saat bile fazla uyusam rahatlıyorum.
Gece yatıp sabah kalksam kaliteli uyusam 6 saat yeter artar fakat şuan 10 saat bile yetmiyor. Bu ara birde diş sorunu var durumun.saatte iki kez uyanıyoruz
Bugün burasıda soğuk canım. Afiyet olsun.Selam kizlar ogle yemegimi yedim simdi biraz yuruyus icin cikicam ama ankara cok soguk
konuştum canım , daha dikkatli olacağız vs dediler bende takipte olacağımı söyledim... bir kaç veli de aynı konudan şikayetciymiş hatta ben öğlen gittim sabah bir veli ortalığı yıkmış aynı öğretmenden şikayetciymiş bunuda söylüyorlar))
onlarada söyledim ben kızımı alırdım ama şimdi arkadaşları ve sevdiği bir öğretmeni var üzülsün istemiyorum dedim... hazirana kadar sabrediyorum dedim bu süre içinde sıkı takip edecem habeirniz olsun dedim..... yaşanan bazı olumsuzluklarda var defalarca konuştuk düzeltmediniz dedik ..... tamam vs özür falan özür dilerken bile müdüre kadında üslup yok dövecek gibi konuşuyor dedim sizi sınınfta düşünemiyorum bu tarz bize böyle konuşuyorsunuz dedim... kreş sahibide oradaydı dondu sustu cevap veremedi....
kzılar yaklaşık 10 gündür süren bir baş ağrım var nedeni ne bilemiyorum... şekerden dolayı mı gözden dolayı mı bilmiyorum artık dr gidecem
Eşimin ailesi de karabağlar tarafında. Geliriz her yaz. İzmir gerçekten sevilecek ve güzel bir şehir.
Geçmiş olsun canım. Her şeyden olabilir. Bu aralar dikkat et biraz. Oturmana kalkmana hareketlerine. Mümkün olduğunca ani hareketlerden kaçın. Eğer geçmeyecek olursa bir doktora gitmen lazım. Yurt dışında sağlık hastane durumları nasıl bilmiyorum ama dediğim gibi geçmeyecek olursa mutlaka git çünkü fiziksel muayene şart. İnşallah önemli bir şey değildir geçen en kısa zamanda.
Kaç aylıktı canım senin bebeğin? Umarım uykuları düzene girer sen de rahatlarsın.
Bugün burasıda soğuk canım. Afiyet olsun.
kzılar yaklaşık 10 gündür süren bir baş ağrım var nedeni ne bilemiyorum... şekerden dolayı mı gözden dolayı mı bilmiyorum artık dr gidecem
evet canım özel kreş çok pişamn oldum seneye yarı özel yarı devlet kreşler car seneye oraya verecem ...Özel kreş mi Ada? Özeller sıkıntılı oluyor hep. Kar amacıyla eğitim verdikleri için nerden nasıl tasarruf yapacaklarını şaşırıyorlar. Şükür ben iki kızımı da kurum kreşinde büyüttüm. Sorunsuz bir şekilde geçti.
canım sabahtan başlıyor arkadan enseden başlıyor ağrı gün içerisinde şakaklara kadar ağrıyor böyle gözlerim kapanıyor resmen hani derler ya kafamı zor tutuyorum... tansiyonumu hergün ölçüyorum 11-7 tansiyon..birde çok unutkan oldum unutuyorum ... b12 d vitamin mi düştü diye düşünüyorum ....eşim cuma gününe randevu aldı dr.. bende yarın gidip aile hekimine genel bir tarama isteyecem bütün değerlere bakılsın... yerimden kalkasım yok laydin .. hiç böyle değildim inan 1,5 saat spor yapardım haftanın 4 günü şuan yerimden kalkasım yok....Ara ara mı yoksa sürekli bir ağrı mı? Bir de tam olarak neresi ağrıyor?
sağol canımbenimmmGeçmiş olsun cnm
iğde sonbaharda çıkıyor canım simdi kuruyemiscilerde bulunuyor. Bu arada erkencisin maşallahYandık desene
Portakal iyidir o vakit biraz geç olmuş ama meyve seviyorsan canım daha erken saatlerde ye
Krizin gelmesin
Aferin kız sana böyle işte
Dediğin gibi en kısa zamanda dağıt ki dolabı her açtığında seni gıdıklamasın
İşiniz yok tabi oturun bakalım
Afiyet olsun canım
İnşallah canım
Ben de yoğurdu hep evde yaparım kavanoz kavanoz
Ama peynir hiç denemedim
Afiyet olsun canım iğde çıktı mıki
Gececiler belli oldu
geçmiş olsun canım Allah şifasını versinGünaydın kızlar
Hastanedeyim
Kv dem ameliyat olacak
branş neydi canım? Ben de öğretmenimaylahl evet canım öğretmenim
geçmiş olsun canım devam ederse doktora git benceKızlar maşallah sayfamız hemşire dolu
geçmiş olsun canım bu aralar benim de çok başım ağrıyor. Benimki muhtemelen evde çok vakit geçirmekten oluyorkzılar yaklaşık 10 gündür süren bir baş ağrım var nedeni ne bilemiyorum... şekerden dolayı mı gözden dolayı mı bilmiyorum artık dr gidecem
Geçmiş olsun canım iyi düşünmüşsün. Değerlerin düşmüş olabilir. İnşallah hiç bir sorun çıkmadan hepsi temiz çıkar.evet canım özel kreş çok pişamn oldum seneye yarı özel yarı devlet kreşler car seneye oraya verecem ...
canım sabahtan başlıyor arkadan enseden başlıyor ağrı gün içerisinde şakaklara kadar ağrıyor böyle gözlerim kapanıyor resmen hani derler ya kafamı zor tutuyorum... tansiyonumu hergün ölçüyorum 11-7 tansiyon..birde çok unutkan oldum unutuyorum ... b12 d vitamin mi düştü diye düşünüyorum ....eşim cuma gününe randevu aldı dr.. bende yarın gidip aile hekimine genel bir tarama isteyecem bütün değerlere bakılsın... yerimden kalkasım yok laydin .. hiç böyle değildim inan 1,5 saat spor yapardım haftanın 4 günü şuan yerimden kalkasım yok....
teşekkürler canımGeçmiş olsun canım iyi düşünmüşsün. Değerlerin düşmüş olabilir. İnşallah hiç bir sorun çıkmadan hepsi temiz çıkar.
regl oldum canim anlayamadim o yuzden bu cumayi bekliyorum. görünüşe gore verememisim.Tmm cnm yarın maydonoz aliyimda yeniden başlıyim ozm
Sen kilo verebildin mi içtiğim günden beri
iyi sayilir canim regl den dolayi mi bilmiyorum canim skkin nedenini bilmiyorum. Allah hayir etsin. pazat gununden beri cok yiyomusum gibi vicdanim rahat degil spor da yapmiyorum. derslerim de yetismedi. sabahlari erken kalkamiyorum. hepsini sorun etmeye başladım. sukur Rabbim dert verip derman aratmasin da. bi bunaldim sankiIyiyim cnm sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?