- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
Bikac parcacik. Hep esimin yüzünden gelmiş bide diyoki diyetini surekli yapiyon hadi bünyeyi şoklayalim
Eşimin ailesi de karabağlar tarafında. Geliriz her yaz. İzmir gerçekten sevilecek ve güzel bir şehir.
Geçmiş olsun canım. Her şeyden olabilir. Bu aralar dikkat et biraz. Oturmana kalkmana hareketlerine. Mümkün olduğunca ani hareketlerden kaçın. Eğer geçmeyecek olursa bir doktora gitmen lazım. Yurt dışında sağlık hastane durumları nasıl bilmiyorum ama dediğim gibi geçmeyecek olursa mutlaka git çünkü fiziksel muayene şart. İnşallah önemli bir şey değildir geçen en kısa zamanda.
Kaç aylıktı canım senin bebeğin? Umarım uykuları düzene girer sen de rahatlarsın.
Bugün burasıda soğuk canım. Afiyet olsun.
konuştum canım , daha dikkatli olacağız vs dediler bende takipte olacağımı söyledim... bir kaç veli de aynı konudan şikayetciymiş hatta ben öğlen gittim sabah bir veli ortalığı yıkmış aynı öğretmenden şikayetciymiş bunuda söylüyorlar))
onlarada söyledim ben kızımı alırdım ama şimdi arkadaşları ve sevdiği bir öğretmeni var üzülsün istemiyorum dedim... hazirana kadar sabrediyorum dedim bu süre içinde sıkı takip edecem habeirniz olsun dedim..... yaşanan bazı olumsuzluklarda var defalarca konuştuk düzeltmediniz dedik ..... tamam vs özür falan özür dilerken bile müdüre kadında üslup yok dövecek gibi konuşuyor dedim sizi sınınfta düşünemiyorum bu tarz bize böyle konuşuyorsunuz dedim... kreş sahibide oradaydı dondu sustu cevap veremedi....
özel kreş canım , benden önce giden veli ile görüştüm .. adacım diyor hiç bi görüntülerde ağlayan cocuk olmaz mı izlettikleri görüntüler hep mutlu çocuklar bu tuhaf geldi bana diyor.. elbet 20 çocuktan biri ağlar demi yok hep mutlulular bu beni şüpheye düşürdü diyor ....takipteyiz şuan Allahtan kızım herşeyi anlatıyor bana bidahaki olumsuzlukta sosyal politikalara gideceğiz...Özel kreş galiba. Neden müdür ve yetkililer bişey yapmıyor anlam veremiyorum neyi bekliyorlsr
sağol canım sanada çook geçmiş olsun , bende çook evdeyim acaba ondan mı ? yarın gidip evimin yakınında spor salonu var orayla konuşacam sırf evden çıkayım bi hareketlilik gelsin iki bayanla konuşurumiğde sonbaharda çıkıyor canım simdi kuruyemiscilerde bulunuyor. Bu arada erkencisin maşallah
geçmiş olsun canım Allah şifasını versin
branş neydi canım? Ben de öğretmenim
geçmiş olsun canım devam ederse doktora git bence
geçmiş olsun canım bu aralar benim de çok başım ağrıyor. Benimki muhtemelen evde çok vakit geçirmekten oluyor
Cook geçmiş olsunnn
teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun canım
tansiyon iyiymiş değerlere bakmak iyi olurevet canım özel kreş çok pişamn oldum seneye yarı özel yarı devlet kreşler car seneye oraya verecem ...
canım sabahtan başlıyor arkadan enseden başlıyor ağrı gün içerisinde şakaklara kadar ağrıyor böyle gözlerim kapanıyor resmen hani derler ya kafamı zor tutuyorum... tansiyonumu hergün ölçüyorum 11-7 tansiyon..birde çok unutkan oldum unutuyorum ... b12 d vitamin mi düştü diye düşünüyorum ....eşim cuma gününe randevu aldı dr.. bende yarın gidip aile hekimine genel bir tarama isteyecem bütün değerlere bakılsın... yerimden kalkasım yok laydin .. hiç böyle değildim inan 1,5 saat spor yapardım haftanın 4 günü şuan yerimden kalkasım yok....
sağol canım..iğde sonbaharda çıkıyor canım simdi kuruyemiscilerde bulunuyor. Bu arada erkencisin maşallah
geçmiş olsun canım Allah şifasını versin
branş neydi canım? Ben de öğretmenim
geçmiş olsun canım devam ederse doktora git bence
geçmiş olsun canım bu aralar benim de çok başım ağrıyor. Benimki muhtemelen evde çok vakit geçirmekten oluyor
oh afiyet olsunbugün menü pilav, karnı yarık ve cacık)) tabii ben pilav yemiyecem... patlıcanları közleyerek yapıyorum yağsız yani hafif oluyor ....
hımmm gerilim tipi başağrısı ilk defa duydum anlattığım gibi mi oluyor belirtileri ? önce değerlerime bi baktırayım b12 ve d vitaminden çok şüpheleniyorum bundan 2 yıl önce b12 iğnesi vurulmuştum 5 adet her ay 1 iğne çook iyi gelmişti ...teşekkür ederim kızlar
tansiyon iyiymiş değerlere bakmak iyi olur
sinir stres etkileyebilir gerilim tipi başağrısı olur
sağol canım..
erken yatan erken kalkar hesabı..
ben 11 den sonraya kalmam
tavuklar gibi erkenden koyarım başımı yastığa..
ben iğdeyle alıçı karıştırmışım
oh afiyet olsun
patlıcan benim favori sebzem
canım çoook geçmiş olsunnnnBugünde geçmezse yarın giderim bi baksınlar
çook şükür canım , tekrar geçmiş olsun.... kolay gelsin sanada sen tek gelinmisin ? hayırlı gelin seniiiiiian itibarıyla 2.5 lt su bitti
500 cc de gün sonuna kadar içerim
spor yok bugün hastanede olunca iptal
kayınvalidemin ameliyatı da iyi geçti çok şükür kendine geldi
hepinize iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum
evet önce onlara baktırmak lazım..geçmişte düşüklük varsa tekrar olma olasılığı yüksekhımmm gerilim tipi başağrısı ilk defa duydum anlattığım gibi mi oluyor belirtileri ? önce değerlerime bi baktırayım b12 ve d vitaminden çok şüpheleniyorum bundan 2 yıl önce b12 iğnesi vurulmuştum 5 adet her ay 1 iğne çook iyi gelmişti ...
aynen dediğin gibi canım basınç tarzı ağrıııı sağlıklıçı olunca ne güzel tarif ettin bende dr böyle diyeyim tercüman oldun vallaaevet önce onlara baktırmak lazım..geçmişte düşüklük varsa tekrar olma olasılığı yüksek
bu tip baş ağrısı aniden gelebiyor yan taraf arka taraf başı çevreleyen basınç tarzı ağrı oluyor
sağol canım tek gelinimçook şükür canım , tekrar geçmiş olsun.... kolay gelsin sanada sen tek gelinmisin ? hayırlı gelin seniiiiii
sağol canım sanada çook geçmiş olsun , bende çook evdeyim acaba ondan mı ? yarın gidip evimin yakınında spor salonu var orayla konuşacam sırf evden çıkayım bi hareketlilik gelsin iki bayanla konuşurum) biz tayincilerin en büyük sıkıntısı bu gittiğin yerde yeniden cevre edinmek zor ve zaman alıyor
ayyyy bi doğurdum perte çıktım eskiler 7-8 tane doğruyorlarmış turp gibi kadınlar ... ben kızımı doğurdum demir eksikliğim başladı , belim ağrıdı nevar ne yok tüm rahatsızlıklar başladı hahahahaeşim diyor perte çıktın
çook şükür canım Rabbim bozmasın , evlat sayısı az ondan belki benim kv benimle birlikte 3 gelini bir kızı var her yıl biriyle küsüyorlar hahahahahahasağol canım tek gelinim
bi de kızı var..
sabah ameliyata girerken çok üzgündü iyiki yanındayım dedim ..
ama iyidir kız kaynanam
tek görümcem var onu da severim
19 yıllık evliyim hiçbir kötü söz kötü bakışımız olmadı çok şükür
rabbim huzurumuzu bozmasın amin..
iyi sayilir canim regl den dolayi mi bilmiyorum canim skkin nedenini bilmiyorum. Allah hayir etsin. pazat gununden beri cok yiyomusum gibi vicdanim rahat degil spor da yapmiyorum. derslerim de yetismedi. sabahlari erken kalkamiyorum. hepsini sorun etmeye başladım. sukur Rabbim dert verip derman aratmasin da. bi bunaldim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?