Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslında çok düzenliydi ama 2-3 aydr oldukça bozuldu.
13 aylık olmak üzere

Özel kreş galiba. Neden müdür ve yetkililer bişey yapmıyor anlam veremiyorum neyi bekliyorlsr

Özel kreş galiba. Neden müdür ve yetkililer bişey yapmıyor anlam veremiyorum neyi bekliyorlsr
özel kreş canım , benden önce giden veli ile görüştüm .. adacım diyor hiç bi görüntülerde ağlayan cocuk olmaz mı izlettikleri görüntüler hep mutlu çocuklar bu tuhaf geldi bana diyor.. elbet 20 çocuktan biri ağlar demi yok hep mutlulular bu beni şüpheye düşürdü diyor ....takipteyiz şuan Allahtan kızım herşeyi anlatıyor bana bidahaki olumsuzlukta sosyal politikalara gideceğiz...

Son düzenleme:
sağol canım sanada çook geçmiş olsun , bende çook evdeyim acaba ondan mı ? yarın gidip evimin yakınında spor salonu var orayla konuşacam sırf evden çıkayım bi hareketlilik gelsin iki bayanla konuşurum ) biz tayincilerin en büyük sıkıntısı bu gittiğin yerde yeniden cevre edinmek zor ve zaman alıyor

Cook geçmiş olsunnn

Geçmiş olsun canım
teşekkür ederim kızlar
tansiyon iyiymiş değerlere bakmak iyi olur
sinir stres etkileyebilir gerilim tipi başağrısı olur
sağol canım..
erken yatan erken kalkar hesabı..
ben 11 den sonraya kalmam
tavuklar gibi erkenden koyarım başımı yastığa..
ben iğdeyle alıçı karıştırmışım
bugün menü pilav, karnı yarık ve cacık )) tabii ben pilav yemiyecem... patlıcanları közleyerek yapıyorum yağsız yani hafif oluyor ....
oh afiyet olsun
patlıcan benim favori sebzem

cankız sanada geçmiş olsun canım
ağrı hareketle artıyorsa zorlamış olabilirsin
idrarda sıkıntı olabilir yanma sık çıkma

hımmm gerilim tipi başağrısı ilk defa duydum anlattığım gibi mi oluyor belirtileri ? önce değerlerime bi baktırayım b12 ve d vitaminden çok şüpheleniyorum bundan 2 yıl önce b12 iğnesi vurulmuştum 5 adet her ay 1 iğne çook iyi gelmişti ...

an itibarıyla 2.5 lt su bitti
500 cc de gün sonuna kadar içerim
spor yok bugün hastanede olunca iptal
kayınvalidemin ameliyatı da iyi geçti çok şükür kendine geldi
hepinize iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum

çook şükür canım , tekrar geçmiş olsun.... kolay gelsin sanada sen tek gelinmisin ? hayırlı gelin seniiiiii

evet önce onlara baktırmak lazım..geçmişte düşüklük varsa tekrar olma olasılığı yüksek
bu tip baş ağrısı aniden gelebiyor yan taraf arka taraf başı çevreleyen basınç tarzı ağrı oluyor

ayyyy bi doğurdum perte çıktım eskiler 7-8 tane doğruyorlarmış turp gibi kadınlar ... ben kızımı doğurdum demir eksikliğim başladı , belim ağrıdı nevar ne yok tüm rahatsızlıklar başladı hahahaha eşim diyor perte çıktın

aynen dediğin gibi canım basınç tarzı ağrıııı sağlıklıçı olunca ne güzel tarif ettin bende dr böyle diyeyim tercüman oldun vallaa

çook şükür canım , tekrar geçmiş olsun.... kolay gelsin sanada sen tek gelinmisin ? hayırlı gelin seniiiiii
sağol canım tek gelinim
bi de kızı var..
sabah ameliyata girerken çok üzgündü iyiki yanındayım dedim ..
ama iyidir kız kaynanam
tek görümcem var onu da severim
19 yıllık evliyim hiçbir kötü söz kötü bakışımız olmadı çok şükür
rabbim huzurumuzu bozmasın amin..

Sizdemi tayinsiniz nerde çalışıyorsun canım. Bizde eşim nedeni ile il il gezeceğiz
Dularım uzun yıllar daha burada kalmak hayırlısı ile.. Çünkü önümüzde doğu görevi var

çook şükür canım Rabbim bozmasın , evlat sayısı az ondan belki benim kv benimle birlikte 3 gelini bir kızı var her yıl biriyle küsüyorlar hahahahahaha gerçi ben 3 yıldır konuşmuyorum kafam rahat....

Canım havalardan da oluyor arada.. Bende de uyuma isteği oluyor gündz.
Hava kasvetli çocuk huysuz olunca arada buhranlar çöküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…