Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sizdemi tayinsiniz nerde çalışıyorsun canım. Bizde eşim nedeni ile il il gezeceğiz
Dularım uzun yıllar daha burada kalmak hayırlısı ile.. Çünkü önümüzde doğu görevi var
biz doğunn en ucra köşesinden geldik osmaniyeye ıgdırdan )) ama ıgdırı çok sevdim ben çok çevrem vardı osmaniyeyi hiç sevmiyorum çok sıkıcı bir yer osmaniye ... ıgdıra gidin )

biz doğunn en ucra köşesinden geldik osmaniyeye ıgdırdan )) ama ıgdırı çok sevdim ben çok çevrem vardı osmaniyeyi hiç sevmiyorum çok sıkıcı bir yer osmaniye ... ıgdıra gidin )
Iğdırı yazmadık canım tayin çıkarsa van gelecek sanırım.. Terör olarak umarım en sakin şehre gideriz.

Malatyalılar çok çocuk yapmayı seviyor ondan dedim benim eşim 10 kardeş :)
Onlar ailesi köyü falan bi garip iyiki uzağım diyorum.
kv içi gidiyor 3 yıldır konuşmuyorum kız kardeşi ile haber gönderiyor doğursun ha doğursun diye hahahahaha evet çook seviyorlar ben de malatyalıyım ama 1 yeter vallaaa

kv içi gidiyor 3 yıldır konuşmuyorum kız kardeşi ile haber gönderiyor doğursun ha doğursun diye hahahahaha evet çook seviyorlar ben de malatyalıyım ama 1 yeter vallaaa
Allah izin verirse bende 2 düşünüyorum.
Kızıma bir kız kardeş daha çok istiyorum. Erkek olursa sırf kız kardeş için 3 yü bile isterim hayırlı evlat olmaları çok önemli. Ben yanlızm onun için bu isteğim annem sonradan yapmış kardeşim var ama 1 e gidiyor herkes beni annesi sanıyor :)

Rabbim hayırlısını versin canım ... ama haklısın kız kardeş bi başka oluyor benim ablam var çoook yakınız.. erkek kardeşimde var haftada bir aklına gelince arar biz ararız hemen teli kapatır işim var diyor hahahah ablamla biz oooo bi başlarsak sohbet sohbet ganiiii bend eisterdim kızımın bir kız kardeşi olsun ama geç kaldıkkkk

İstiyorsan geç değil de sen istemiyor gibisin :)

bu cumartesi akşama çaya davetli misafirlerim var ne yapsam diye düşünüyorummm

çook şükür canım Rabbim bozmasın , evlat sayısı az ondan belki benim kv benimle birlikte 3 gelini bir kızı var her yıl biriyle küsüyorlar hahahahahaha gerçi ben 3 yıldır konuşmuyorum kafam rahat....
Benimde küs kalasım geliyor ama eşim sağolsun o hata yapıyor bana özür dile üzülüyor diyor. Aşırı ann sine düşkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…