yok canım yaş oldu 37 hamile kal doğur yaş olur 39 gerek yok Rabbim bütün evlatlara uzun ömür versin benim kızımadaİkinci iyi düşünmüyorsun o halde
Selam kizlar ogle yemegimi yedim simdi biraz yuruyus icin cikicam ama ankara cok soguk
biz doğunn en ucra köşesinden geldik osmaniyeye ıgdırdanSizdemi tayinsiniz nerde çalışıyorsun canım. Bizde eşim nedeni ile il il gezeceğiz
Dularım uzun yıllar daha burada kalmak hayırlısı ile.. Çünkü önümüzde doğu görevi var
evet oda var haklısınçok giriyorum nete biraz ara versem iyi olacakada aklıma bide ekran olayı geldi
tv tablet telefon gibi
o da başağrısı yapabilir
yok canım yaş oldu 37 hamile kal doğur yaş olur 39 gerek yok Rabbim bütün evlatlara uzun ömür versin benim kızımada
inşallah havalardandır ama yok zerranın dediği gibi bir basınç ağrı oluyor ...Canım havalardan da oluyor arada.. Bende de uyuma isteği oluyor gündz.
Hava kasvetli çocuk huysuz olunca arada buhranlar çöküyor
Iğdırı yazmadık canım tayin çıkarsa van gelecek sanırım.. Terör olarak umarım en sakin şehre gideriz.biz doğunn en ucra köşesinden geldik osmaniyeye ıgdırdan)) ama ıgdırı çok sevdim ben çok çevrem vardı osmaniyeyi hiç sevmiyorum çok sıkıcı bir yer osmaniye ... ıgdıra gidin )
kv içi gidiyor 3 yıldır konuşmuyorum kız kardeşi ile haber gönderiyor doğursun ha doğursun diye hahahahahaMalatyalılar çok çocuk yapmayı seviyor ondan dedim benim eşim 10 kardeş :)
Onlar ailesi köyü falan bi garip iyiki uzağım diyorum.
hakkınızd hayırlısı olsun keşke ıgdır yazsaydınız ıgdır rahat bi şehir her yönden gelen asker polis uzatıyordu görev süresini...Iğdırı yazmadık canım tayin çıkarsa van gelecek sanırım.. Terör olarak umarım en sakin şehre gideriz.
Allah izin verirse bende 2 düşünüyorum.kv içi gidiyor 3 yıldır konuşmuyorum kız kardeşi ile haber gönderiyor doğursun ha doğursun diye hahahahahaevet çook seviyorlar ben de malatyalıyım ama 1 yeter vallaaa
Asker eşimisin canım. Benim eşimde polis.hakkınızd hayırlısı olsun keşke ıgdır yazsaydınız ıgdır rahat bi şehir her yönden gelen asker polis uzatıyordu görev süresini...
eşim mimar kurumda şube müdürü , 6 yıl kaldık ıgdırda artık uzak diye tayin verdik sırf malatyaya yakın olsun diye... ama pişman olduk....Asker eşimisin canım. Benim eşimde polis.
Rabbim hayırlısını versin canım ... ama haklısın kız kardeş bi başka oluyor benim ablam var çoook yakınız.. erkek kardeşimde var haftada bir aklına gelince arar biz ararız hemen teli kapatır işim var diyor hahahahAllah izin verirse bende 2 düşünüyorum.
Kızıma bir kız kardeş daha çok istiyorum. Erkek olursa sırf kız kardeş için 3 yü bile isterim hayırlı evlat olmaları çok önemli. Ben yanlızm onun için bu isteğim annem sonradan yapmış kardeşim var ama 1 e gidiyor herkes beni annesi sanıyor :)
Rabbim hayırlısını versin canım ... ama haklısın kız kardeş bi başka oluyor benim ablam var çoook yakınız.. erkek kardeşimde var haftada bir aklına gelince arar biz ararız hemen teli kapatır işim var diyor hahahahablamla biz oooo bi başlarsak sohbet sohbet ganiiii bend eisterdim kızımın bir kız kardeşi olsun ama geç kaldıkkkk
yok istemiyorum .. 1 tane anca yetişiyoruz maddi manevi nazına afrasına tafrasınaİstiyorsan geç değil de sen istemiyor gibisin :)
Gözün aydınan itibarıyla 2.5 lt su bitti
500 cc de gün sonuna kadar içerim
spor yok bugün hastanede olunca iptal
kayınvalidemin ameliyatı da iyi geçti çok şükür kendine geldi
hepinize iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum
Şalgamlı bulgur salatası, tavuk salatası ve mozaik pastayı her misafirime yaparım, çünkü çok kolaybu cumartesi akşama çaya davetli misafirlerim var ne yapsam diye düşünüyorummm
Benimde küs kalasım geliyor ama eşim sağolsun o hata yapıyor bana özür dile üzülüyor diyor. Aşırı ann sine düşkünçook şükür canım Rabbim bozmasın , evlat sayısı az ondan belki benim kv benimle birlikte 3 gelini bir kızı var her yıl biriyle küsüyorlar hahahahahahagerçi ben 3 yıldır konuşmuyorum kafam rahat....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?