- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
Ben 36 yaşındayım bir tane doğurdum eşim 2. De olacak diyor. Kavga ediyoruz, zaten sırf çocuk içşn evlenmiştim ama 1 yeter bence de. Çocuk işi çok zahmetli ama çok eşimle uzlaşamıyorum bu konudakv içi gidiyor 3 yıldır konuşmuyorum kız kardeşi ile haber gönderiyor doğursun ha doğursun diye hahahahahaevet çook seviyorlar ben de malatyalıyım ama 1 yeter vallaaa
Küçük oğlumu 36 yaşında doğurdumyok canım yaş oldu 37 hamile kal doğur yaş olur 39 gerek yok Rabbim bütün evlatlara uzun ömür versin benim kızımada
Bebeğin daha küçüktü sanırımKızlar bugün çocuk doktoruna gittim oğlum 3 hafta da 200 g almış. Her ay en az 1 kilo rahat alıyordu, diyete başlayalı da üç hafta oldu onla alakalı olur mu ki??? Doktor 2 hafta sonra yine gel eğer kilo almazsa bişeyler yaparız dedi. Mamaya başlamayı kastetti sanırım. Asla mamaya başlamak istemiyorum çocuk doyuyorken. Eşim de diyete başladın ondan oldu deyip duruyor, 6 aydan sonra yapmalıymışım diyet. Ben de alakası yoktur dedim, siz ne düşünüyorsunuz
Sütüm yeterli canım, oğlum obur zaten az gelse ağlar ama eskisi kadar yemeyince acaba sütün verimimi azalıyor ki diye düşündüm. Önceden bi oturmaya 10 tane köfte yerdimBebeğin daha küçüktü sanırım
200 gr az almış
Beslenmenle alakalı olabilir
Protein ağırlıklı bol su ve hurma
Rezene çayı
Kızlar bugün çocuk doktoruna gittim oğlum 3 hafta da 200 g almış. Her ay en az 1 kilo rahat alıyordu, diyete başlayalı da üç hafta oldu onla alakalı olur mu ki??? Doktor 2 hafta sonra yine gel eğer kilo almazsa bişeyler yaparız dedi. Mamaya başlamayı kastetti sanırım. Asla mamaya başlamak istemiyorum çocuk doyuyorken. Eşim de diyete başladın ondan oldu deyip duruyor, 6 aydan sonra yapmalıymışım diyet. Ben de alakası yoktur dedim, siz ne düşünüyorsunuz
ayy canim benim ne guzel demişsin her kelimende de haklsiin. cok istiyorum erken kalkim erken yatim. yapamiyorum bugun de 9.30 uyandim kalkmadim yataktan moralim bozuk uyandim. eeken baslayinca gune her seye yetisebiliyosun. daha dinc vs cok faydasi var. erken kalksam bile gun icinde uyuyorum oyle oluncada gece zor uyuyorum. yataga girince don don alismisim 2 de hemen uyuyorum.Günaydın millet
Ben de akşam erken çıktım baktım gelen giden yok nasılsa geçmiş çok birikmez dedim bizim hatunlar meğer hepsi gececiymiş. Bu konudaki fikirlerimi daha önce beyan etmiştim. Geç yatmaya bir yere kadar tamam derim ama geç kalmak büyük sıkıntı. Normalde ben de 01:00 den önce yatmam. Yatağa girdiğim zaman da mutlaka okurum en az bir yarım saat geçer. Uykuyu hiç sevmem çünkü uykuda geçen zaman bana ölü zaman gibi geliyor. Arada vücut isyan ediyor ama dayanabildiğim yere kadar dayanırım. Diyet zamanı uyku saatleri çok önemli. Siz farkında değilsiniz ama kilo vermeniz zorlaşıyor. Sonra kilo veremediğinizi düşünüp bir süre sonra pes ediyorsunuz. Gelin etmeyin eylemeyin büyük demiyorum tecrübeli lafı dinleyin. Bu süre de mümkün olduğunca 00:00 dan önce yatmaya ve erken kalkmaya çalışın. Haaaa erken yatamıyorsanız bile erken kalkın. Erken kalmak her zaman iyidir. Kendini daha dinç hissetmeni sağlar. Benden söylemesi.
aynen canim insanin ruh halini de etkiliyor. bugun ruhum daraldi hep. aksama kadar yagmur yagdi buraya (konya)Canım havalardan da oluyor arada.. Bende de uyuma isteği oluyor gündz.
Hava kasvetli çocuk huysuz olunca arada buhranlar çöküyor
canim yakinda dogu affi gelebilirmis belki fazla uzaga gitmezsiniz.Sizdemi tayinsiniz nerde çalışıyorsun canım. Bizde eşim nedeni ile il il gezeceğiz
Dularım uzun yıllar daha burada kalmak hayırlısı ile.. Çünkü önümüzde doğu görevi var
van cok guzel bir yermis canim orda gorev yapan arkadaslar var. onlardan duyuyorumIğdırı yazmadık canım tayin çıkarsa van gelecek sanırım.. Terör olarak umarım en sakin şehre gideriz.
Benimki karışmıyor ister konuşun ister konusmayin diyorBenimde küs kalasım geliyor ama eşim sağolsun o hata yapıyor bana özür dile üzülüyor diyor. Aşırı ann sine düşkün
Canim saglikli seylerden bol bol ye... hamur isi ve sekerli seyler cok tuketme.. bulgur mercimek ye sütün kalitesi artsin hurma ye oda sütün kalitesini artirir..Kızlar bugün çocuk doktoruna gittim oğlum 3 hafta da 200 g almış. Her ay en az 1 kilo rahat alıyordu, diyete başlayalı da üç hafta oldu onla alakalı olur mu ki??? Doktor 2 hafta sonra yine gel eğer kilo almazsa bişeyler yaparız dedi. Mamaya başlamayı kastetti sanırım. Asla mamaya başlamak istemiyorum çocuk doyuyorken. Eşim de diyete başladın ondan oldu deyip duruyor, 6 aydan sonra yapmalıymışım diyet. Ben de alakası yoktur dedim, siz ne düşünüyorsunuz
Ne guzel ben kalabalik ailelere bayiliyorum ama cesaretim yokKüçük oğlumu 36 yaşında doğurdum
İyiki vermiş rabbim
Çok çocuk seviyorum ben
4. Yü peşinden yapmadığıma pişmanım
evet canim haftada 3 4 gun en iyisi. ben hergun mu yaz misim yanlış yazmisimdir normalde 1 gun arayla daha iyi olur. ben bi ara hergün yapiyodum ondan yanlis yazmisimdir. her bolumde benzer hareketler yapiyo 1 bolumde bacak hareketleri agir oluyo diger bolumde karin oyle gidiyo.Cuma günü elime geçer ins.bEkim Setim..peki biz bu plates videolarını 1.bölüm 2.bölüm 3.bölüm diye her yaptığımızda ayrı bi şeymi yapacağız. Haftada 2 yada 3 gün ideal diye okudum.
Suyu biraz daha artir canim yatana kadar...menun gayet guzel afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?