- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
tesekkur ederim canim. suyla sorunum var zorlasam da az iciyorum. yatana kadar ins 2 yapabilirimSuyu biraz daha artir canim yatana kadar...menun gayet guzel afiyet olsun
Yok canım sen yazmadın başka yerden okudumevet canim haftada 3 4 gun en iyisi. ben hergun mu yaz misim yanlış yazmisimdir normalde 1 gun arayla daha iyi olur. ben bi ara hergün yapiyodum ondan yanlis yazmisimdir. her bolumde benzer hareketler yapiyo 1 bolumde bacak hareketleri agir oluyo diger bolumde karin oyle gidiyo.
Yesil cay istah kesiyor ama bende demir eksikligi yapiyor boyle sorunun yoksa yesil cay oneririm canim....istahi azaltıyor yesil caykizlar ben diyetimin atak evresindeyim galiba ne görürsem duyarsam canim istiyo. her seyi bayilana kadar yiyebilirim. zor durumdayim
bi onerisi olan var mi?
afiyet olsun canim menun super
hergunde yapilabilir ama ilk baslarda vucudu zorlar o yuzden onerilmez. en ideali 1 gun arayla vucudu yormamis olursun.Yok canım sen yazmadın başka yerden okudum
Aynen canım bende yapıyorum genelde çocuklara falan.
Tamam canım aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum.ama haftaya eşim ameliyat olacağı için bi hafta yapamam.hatta belkide ikinci hafta da çünkü kayinvalidemler gelecek iki hafta mı kalırlar nekadar kalırlar bilmiyorum.onlar varken de yapamam.valla gülmekten olur kayinvalidem banahergunde yapilabilir ama ilk baslarda vucudu zorlar o yuzden onerilmez. en ideali 1 gun arayla vucudu yormamis olursun.
yeni baslayanlar icin salonlarda pazartesi sali cuma yapilir 2 gun de dinlenilmis olur hem spor iskenceye donmemis olur. kendini en iyi sen taniyosun canim kendi durumuna gore haftada en az 3 gun olucak sekilde yaparsan daha faydali olur insallah.
demir eksikligi yaptigini bilmiyordum. ben hep içerim yesil cayo severim de. 2 gun icmemistim. yarin icim kahvaltida. demir ilaci iciyorum engellemz herlde. gece iciyorum ilaciYesil cay istah kesiyor ama bende demir eksikligi yapiyor boyle sorunun yoksa yesil cay oneririm canim....istahi azaltıyor yesil cay
Rica ederim canim , demir eksikligin varmis ilac aliyorsan cok icme derim canım..demir eksikligi yaptigini bilmiyordum. ben hep içerim yesil cayo severim de. 2 gun icmemistim. yarin icim kahvaltida. demir ilaci iciyorum engellemz herlde. gece iciyorum ilaci
tesekkur edrim canim onerin icin.
Afiyet olsun canim....28 şubat menüm
9.30 sabah
1 haşlanmış yumyrta
1dilim ekmek
Az peynir domates
12.00 chia tohumlu yoğurt
14.30 öğlen
1 kase mercimek çorbası
Salata
17.30 şekersiz nescafe hurma
20.00 akşam
5 kaşık fırında kabak patates
Salata
2 lt su
Tamam canım aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum.ama haftaya eşim ameliyat olacağı için bi hafta yapamam.hatta belkide ikinci hafta da çünkü kayinvalidemler gelecek iki hafta mı kalırlar nekadar kalırlar bilmiyorum.onlar varken de yapamam.valla gülmekten olur kayinvalidem bana
demir depolarim dolmus da. kani sulandiran hucrelerim azmiymis ne onlar icin kullaniyorum.Rica ederim canim , demir eksikligin varmis ilac aliyorsan cok icme derim canım..
Saol canım. Artık bende yürüyüş yaparım bol bol bakit buldukcatamam canim en kisa zamanda baslarsin
esine Rabbim acil sifa versin canim gecmis olsun
Anladım canim cook gecmis olsun...demir depolarim dolmus da. kani sulandiran hucrelerim azmiymis ne onlar icin kullaniyorum.
bi sey olmaz herhalde
cankız sanada geçmiş olsun canım
ağrı hareketle artıyorsa zorlamış olabilirsin
idrarda sıkıntı olabilir yanma sık çıkma
canım çoook geçmiş olsunnnn
regl oldum canim anlayamadim o yuzden bu cumayi bekliyorum. görünüşe gore verememisim.
Bende merak ettim bak hergün haşlanmış yiyorum değişiklik olur hem yarın deniyeyimAynen canım bende yapıyorum genelde çocuklara falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?