Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun menu
2 yagda yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
8 findik
8 badem
1 avuc kuru üzüm

Aksam 17.15
1 karni yarik
3 yk karni yarik ici kalmisti onu yedim
1 kase cacik

Ara
2 kuru kayisi
2 ceviz

2 lt su icildi LAydLiNe
Spor yok canim cankizzzz

Yok canım sen yazmadın başka yerden okudum

kizlar ben diyetimin atak evresindeyim galiba ne görürsem duyarsam canim istiyo. her seyi bayilana kadar yiyebilirim. zor durumdayim
bi onerisi olan var mi?
Yesil cay istah kesiyor ama bende demir eksikligi yapiyor boyle sorunun yoksa yesil cay oneririm canim....istahi azaltıyor yesil cay

afiyet olsun canim menun super

Yok canım sen yazmadın başka yerden okudum
hergunde yapilabilir ama ilk baslarda vucudu zorlar o yuzden onerilmez. en ideali 1 gun arayla vucudu yormamis olursun.
yeni baslayanlar icin salonlarda pazartesi sali cuma yapilir 2 gun de dinlenilmis olur hem spor iskenceye donmemis olur. kendini en iyi sen taniyosun canim kendi durumuna gore haftada en az 3 gun olucak sekilde yaparsan daha faydali olur insallah.

Tamam canım aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum.ama haftaya eşim ameliyat olacağı için bi hafta yapamam.hatta belkide ikinci hafta da çünkü kayinvalidemler gelecek iki hafta mı kalırlar nekadar kalırlar bilmiyorum.onlar varken de yapamam.valla gülmekten olur kayinvalidem bana

Yesil cay istah kesiyor ama bende demir eksikligi yapiyor boyle sorunun yoksa yesil cay oneririm canim....istahi azaltıyor yesil cay
demir eksikligi yaptigini bilmiyordum. ben hep içerim yesil cayo severim de. 2 gun icmemistim. yarin icim kahvaltida. demir ilaci iciyorum engellemz herlde. gece iciyorum ilaci
tesekkur edrim canim onerin icin.

28 şubat menüm
9.30 sabah
1 haşlanmış yumyrta
1dilim ekmek
Az peynir domates
12.00 chia tohumlu yoğurt
14.30 öğlen
1 kase mercimek çorbası
Salata
17.30 şekersiz nescafe hurma
20.00 akşam
5 kaşık fırında kabak patates
Salata
2 lt su

demir eksikligi yaptigini bilmiyordum. ben hep içerim yesil cayo severim de. 2 gun icmemistim. yarin icim kahvaltida. demir ilaci iciyorum engellemz herlde. gece iciyorum ilaci
tesekkur edrim canim onerin icin.
Rica ederim canim , demir eksikligin varmis ilac aliyorsan cok icme derim canım..

Afiyet olsun canim....

tamam canim en kisa zamanda baslarsin
esine Rabbim acil sifa versin canim gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…