Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aman Allahım ne harika bir menü. Tebrik ediyorum canım seni hepsi harika Maşallah

Cook işim var coooook
Şimdide sarma sarcam
akşam yemeğin yok canım böyle nasıl dayanıyorsun çorba falan içebilirdin belki

Artık açlık hissetmiyorum okadar
Eskiden olsa gece çoktan bozmuştum
Çok isim var Bu Ara şimdi sarma sarıyorum yarın manti yapicam cumartesi pog ca yapicam buzluğa atmak için

Bugün midemi dinlendirerek baslamak istedim rejime. Hicbirşey yemedim. Aksam 1 kase çorba yemeyi planlıyorum. Yarın normal diyet listemle devam edicem. Bugun kendimi aç bırakarak irademi terbiye etmek istedim.
Canım sen doktorsun bir çok metabolizma olayını bizden daha iyi bilirsin. Aç kalmak hiç bir şeye çözüm değil şu aşamada. Mideni de dinlendirmiş olmuyorsun. Yarın inşallah senden güzel bir menü bekliyorum. Yolumuz uzun. Sabırlı ve istekli olursan eğer buraya geldiğin güne sürekli şükredeceksin.

Yarın inşallah normal bir sonuç görürsün tartı da. Pilini kontrol ettin mi? Pil azaldığı zaman bazen yapabiliyor böyle dengesizlik. Umarım yarın sağlıklı bir sonuç alırız.

İncirler çok olmuş ama şükür ev yapımı dondurma yok Bugün menünü daha çok beğendim. Saatler güzel sayılır kahvaltı haricinde. Onu da zamanla düzelteceğine inanıyorum. Yürüyüşün harika. Su az ama yavaş yavaş çoğaltacağını düşünüyorum.

Afiyet olsun canım. Form ekmeklerin yerine çavdar ya da tambuğday karışık tahıllı da olabilir arada bir ekmeğini değiştirebilirsin. Menün gayet güzel ama akşam ve aranın saatini yazmamışsın. Sabahın da birazcık geç olmuş.

1 kase tarhana çorbası
2 dilim tam bugday ekmeği
Marul
1 adet ceviz
Yediklerin gayet güzel ama kilona göre bir öğüne göre az. Dediğim gibi yarın güzel bir menü bekliyorum inşallah senden. Yarın sabah tartı günümüz. Tartılıp kilonu takıma bildirmen gerekiyor.

Sabah 08.30
1 dilim keoek ekmek
1 kk peynir

Ogle 12.30
150 gr et doner
Salata

Aksam 18.30
1 firinda cupra derisiz
Salata

2.5 litre su
30 dk yuruyus 90 puan
Kahvaltın olmamış Burcu' cum. Çok az. Ama genel anlamda bu hafta menülerin çok güzeldi. Bayılıyorum senin şu iradene. Bana özel mi bilemedim ama Sanırım yine kısa süre de mezun olacaksın. Ama bu kez beni yalnız bırakma ben mezun olsam da bir süre daha buralarda olacağım galiba.

İkimiz de bıkmayacağız galiba Saatler olmamış. Mantı olmamış. Sucuk olmamış. Kahvaltın bayağı kalabalık ayrıca. Hem de avuç olarak. Düzenli kilo verebilmek için biraz daha menülerine dikkat etmen gerekecek. Bakalım yarın senin sonucun ne olacak merakla bekliyorum.

Pilav yemesen olurmuş canım zaten köftenin miktarı oldukça fazla. Pilav yerine bol bol salata yeseydin. Tartıdan önce dikkat etmek lazım şişkinlik yapacak yiyeceklerden yemememiz gerekli.

Naptın tatlım sen perşembe günü nohut yenir mi hiç? Kahvaltı olmamış gözleme cısss pilav da yemişsin. Sadece akşamın gayet güzel onun da saati çok geç.

Bugünkü menüm

Sabah 10da
1dilim ekmek
2dilim salam

Ara kahve

Öğlen 4de
Balık ve brokoli

Akşam 6da
1tane erik

2litre su
Spor yok
LAydLiNe @ada81
Cankız cankız cankız salam olmuş mu hiç? Hiç bişey yememişsin böyle menü olur mu hiç? Geliyo terlik ona göre. Ne demiştim senin menüleri özellikle kontrol edeceğim diye. Önce sağlık

Kızlar bugğn bi arkadaşıma bebek hörmeye gittik, kek yapmış, buram buram koktu burnuma ama yemedim
Tebrik ederim canım. Bravo Çok azimli çok isteklisin. Sanırım seni de kısa sürede kaybedeceğiz.

Kısır yemesen olurmuş bugün perşembe ama tüm gün hiç bişey yememişsin. Bak eşine şikayet ederim seni ona göre. Ye biraz yeee sen emziriyosun bu normal bir menü. Senin menünün biraz kabarık olması lazım. Dikkat et olur mu

Kizlar hepinizin menusu cok guzel... yarin ins. Herkes istedigi sonucu alir.

Ben sabahlari biraz sis kalkiyorum sizce ne yapmayalim
Aynısı bende de oluyor canım. Ben çözüm üretmeye çalıştım 3. takımdayken. Maalesef olmuyor. Yaa iş yerine götüreceksin tartıyı 10 gibi orada tartılacaksın. Ya da sabahın sonucuna katlanıp haftaya da aynı ödem olacağı için hep geride gideceksin. Ben geriden gidiyorum. Normal de 500 gr daha aşağıdayım ama ödemden dolayı hep +500 kalıyor.

Menümü yazayım ben de.

Kahvaltı (09:00) Yarından itibaren kahvaltımı 08:00 e ya da 07:30 a çekme planlarım var eğer başarabilirsem. Çünkü 09:00 bana çok geç geliyor.
Yarım simit
6 tane siyah zeytin

Öğle (12:30)
1 tabak kıymalı pırasa yemeği
4 yemek kaşığı çorba

Ara (17:00)
1 dilim ananas
yarım armut ve yarım elmadan oluşan meyve salatası
üzerine iki kaşık yoğurt

Akşam (18:00)
3 yemek kaşığı tavuk sote
1 dilim ekmek (ekmek normal ekmekti)

su az oldu bugün 1,5 litre Spor yok.

teşekkür ederim canim. duzeltmeye calisiyorum. ins basaricam. regl beni biraz sarsti tatli cok istedim oyle bi kacamak oldu. artik bahane de kacamak da yok insallah

Hahaa :) Maalesef öyle olacak sanırım.
Kahvaltım kalabalıkmı geldi
Karatay uyguluyorum ondan galiba..
Ben çok diyet yaptım hiç birinde kg vermedim karatay da 14 kg verince ona devam edeym dedim. Şimdi 10 daha vermek ama bu hafta çok az oldu sanki

14 muuu ben şok ay bende mi yapsam ne

Ben kaçıyorum artık. Yarın sabah görüşmek üzere. İnşallah herkesten güzel güzel sonuçlar alırız. Siz de bugün çok geç yatmayın. Öpüyorum hepinizi
Gec yatmamak elde miii bebegi babasina bikarip mutfağa attim kendimi. Malum misafirlere hazirlik. Ah ahh

1 mart listem
Kahvalti 8.30
Limonlu ilik su
Peynir
Şekersiz çay
Domates
Bir dilim ekmek

Öğle 15.00
1 kase corba

Aksam 19.30
Kusbasi kavurma
Ayran
1 dilim ekmek

Ve suan ya 01.52
Dinlenmek amacli 1 bardak Sekersiz cay

2 bucuk litre su
2 mil leslie
100 bisiklet çevirme
25 mekik
38 ip atlama ( cocuk cok agladi o yüzden)

14 muuu ben şok ay bende mi yapsam ne

Evet sanırım 30 haziranda 94 ile başladım
3 ayda 80e indim sonra korudum bıraktım derken 81.9 ile buradayım

Gec yatmamak elde miii bebegi babasina bikarip mutfağa attim kendimi. Malum misafirlere hazirlik. Ah ahh

Bende malesef.. O kadar işim var ki üstelik cumartesi misafirim var. Ve ev aşırı pis artık yarın mecbur yapılacak

Sana ozel diyebilirim bebegim valla senin varligin gaza getirdi beni sabah ise gec kalinca oyle oldu baby ins. Yalniz birakmam cnm daha aktif olucam bir kac gune

Ohhj simitli filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…