1 Mart menüm
Sabah 8 buçuk kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 bardak süt
Ara 10 buçukta
1 elma Ve cay
Öğle saat 1 de
1 bardak süt
1 avuç çerez..fındık fıstık ceviz
Saat 3 te yeşil çay
Saat 6 da akşam yemeği
1 tabak yumurtali ispanak
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tabak salata
1 kaşe yoğurt
Saat 8de yeşil çay
Şu 2lt.
Spor 1 saat pilates 3×60=180puan
100 ip atlama 40 puan
50 twister egzersiz 20 puan
Toplam 240 puan..
LAydLiNe
zerra
@ada81
cankizzzz
akşam yemeğin yok canım böyle nasıl dayanıyorsun çorba falan içebilirdin belki
Merak ettim gerçekten
Canım sen doktorsun bir çok metabolizma olayını bizden daha iyi bilirsin. Aç kalmak hiç bir şeye çözüm değil şu aşamada. Mideni de dinlendirmiş olmuyorsun. Yarın inşallah senden güzel bir menü bekliyorum. Yolumuz uzun. Sabırlı ve istekli olursan eğer buraya geldiğin güne sürekli şükredeceksin.Bugün midemi dinlendirerek baslamak istedim rejime. Hicbirşey yemedim. Aksam 1 kase çorba yemeyi planlıyorum. Yarın normal diyet listemle devam edicem. Bugun kendimi aç bırakarak irademi terbiye etmek istedim.
Yarın inşallah normal bir sonuç görürsün tartı da. Pilini kontrol ettin mi? Pil azaldığı zaman bazen yapabiliyor böyle dengesizlik. Umarım yarın sağlıklı bir sonuç alırız.Bide benim tartım biraz dandiklesti galiba yine.umarım yarın net bi sonuç verir.sabah dayanamayıp tartildım 64.4 çıktım oo çok guzel hemen fot.çekeyim dedim tel. I alıp geldim bi çıktım 62.yok artık saçmalama dedim.yerini değiştirdim bu çıktım 65.5 sonra nereye çevirdiler 65.5 .bende bıraktım artıK. .65.5 olmam imkansız çünkü kilo alacak bişey yapmadım çok ta dikkat ettim..62 ye düşmemde mümkün değil. Galiba ilkini baz alayım yine 64.4 güzel en yakini çünkü geçen cuma 64.9 dum..bakalim ya nasip yarına...
İncirler çok olmuş ama şükür ev yapımı dondurma yok
Afiyet olsun canım. Form ekmeklerin yerine çavdar ya da tambuğday karışık tahıllı da olabilir arada bir ekmeğini değiştirebilirsin. Menün gayet güzel ama akşam ve aranın saatini yazmamışsın. Sabahın da birazcık geç olmuş.Bugün menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmis yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 findik
8 badem
Yarim avuc kuru üzüm
Aksam
1 karniyarik
Cacık
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
2 kayısı
2 lt su icildiLAydLiNe
cankizzzz spor yok canim kizimin odasini döktüm temizledim... )
Yediklerin gayet güzel ama kilona göre bir öğüne göre az. Dediğim gibi yarın güzel bir menü bekliyorum inşallah senden. Yarın sabah tartı günümüz. Tartılıp kilonu takıma bildirmen gerekiyor.1 kase tarhana çorbası
2 dilim tam bugday ekmeği
Marul
1 adet ceviz
Kahvaltın olmamış Burcu' cum. Çok az. Ama genel anlamda bu hafta menülerin çok güzeldi. Bayılıyorum senin şu iradene. Bana özel mi bilemedim amaSabah 08.30
1 dilim keoek ekmek
1 kk peynir
Ogle 12.30
150 gr et doner
Salata
Aksam 18.30
1 firinda cupra derisiz
Salata
2.5 litre su
30 dk yuruyus 90 puan
İkimiz de bıkmayacağız galibaSabah
11
2 sucuklu yumurta
4-5 kuru kayısı
1 avuç ceviz
1 avuç kuru üzüm
3 zeytin
1 avuç peynir
Ara: sadece bir kaşık mantı
Akşam 20:00
1 tabak karnabahar
Booool salata
Soda
Spor: 10 spuat
15 mekik
2 ml leslie
İlerleyen saatlerde sütlü Türk kahvesi içeblrm şekersiz
Pilav yemesen olurmuş canım zaten köftenin miktarı oldukça fazla. Pilav yerine bol bol salata yeseydin. Tartıdan önce dikkat etmek lazım şişkinlik yapacak yiyeceklerden yemememiz gerekli.
Naptın tatlım sen perşembe günü nohut yenir mi hiç? Kahvaltı olmamış gözleme cısss pilav da yemişsin. Sadece akşamın gayet güzel onun da saati çok geç.1 mart menüm
9.30 kahvaltı
Yarım gözleme
12.00 1 tabak yoğurt
14.30 öğlen
5 kaşık nohut yemeği
1 kaşık pilav
17.00 1 armut 1 portakal küçük
18.00 1kupa süt
20.00 akşam
4 parça ızgara göğüs eti
Biber çeri domates ızgara
2 lt su yarım saat yürüyüş
Akşamları biraz geç yemek yiyorum farkındayım ama eşim geç geliyor ve sofrada hep birlikte olmamızı istiyor
Cankız cankız cankız salam olmuş mu hiç? Hiç bişey yememişsin böyle menü olur mu hiç? Geliyo terlik ona göre. Ne demiştim senin menüleri özellikle kontrol edeceğim diye. Önce sağlık
Tebrik ederim canım. BravoKızlar bugğn bi arkadaşıma bebek hörmeye gittik, kek yapmış, buram buram koktu burnuma ama yemedim
Kısır yemesen olurmuş bugün perşembe ama tüm gün hiç bişey yememişsin. Bak eşine şikayet ederim seni ona göre. Ye biraz yeee sen emziriyosun bu normal bir menü. Senin menünün biraz kabarık olması lazım. Dikkat et olur mu1 mart menü
Uyandığımda 08:00
2 hurma
Kahvaltı 09:00
1 tabak menemen
2 yk lot peyniri
Ara 12:00
1 elma
1 kase yoğurt
Yarım avuç fındık
Öğle 16:00
Yarım çay bardağı bulgurdan kısır
Ara 18:00
2 hurma
2 mil leslie
3 lt su
Akşam yiyemedim maalesef, bu satten sonra da yemeyim. Yarın cuma ve ben ilk defa yarışmanın içindeyim
Aynısı bende de oluyor canım. Ben çözüm üretmeye çalıştım 3. takımdayken. Maalesef olmuyor. Yaa iş yerine götüreceksin tartıyı 10 gibi orada tartılacaksın. Ya da sabahın sonucuna katlanıp haftaya da aynı ödem olacağı için hep geride gideceksin. Ben geriden gidiyorum. Normal de 500 gr daha aşağıdayım ama ödemden dolayı hep +500 kalıyor.Kizlar hepinizin menusu cok guzel... yarin ins. Herkes istedigi sonucu alir.
Ben sabahlari biraz sis kalkiyorum sizce ne yapmayalim
İncirler çok olmuş ama şükür ev yapımı dondurma yokBugün menünü daha çok beğendim. Saatler güzel sayılır kahvaltı haricinde. Onu da zamanla düzelteceğine inanıyorum. Yürüyüşün harika. Su az ama yavaş yavaş çoğaltacağını düşünüyorum.
Canım sen doktorsun bir çok metabolizma olayını bizden daha iyi bilirsin. Aç kalmak hiç bir şeye çözüm değil şu aşamada. Mideni de dinlendirmiş olmuyorsun. Yarın inşallah senden güzel bir menü bekliyorum. Yolumuz uzun. Sabırlı ve istekli olursan eğer buraya geldiğin güne sürekli şükredeceksin.
Yarın inşallah normal bir sonuç görürsün tartı da. Pilini kontrol ettin mi? Pil azaldığı zaman bazen yapabiliyor böyle dengesizlik. Umarım yarın sağlıklı bir sonuç alırız.
İncirler çok olmuş ama şükür ev yapımı dondurma yokBugün menünü daha çok beğendim. Saatler güzel sayılır kahvaltı haricinde. Onu da zamanla düzelteceğine inanıyorum. Yürüyüşün harika. Su az ama yavaş yavaş çoğaltacağını düşünüyorum.
Afiyet olsun canım. Form ekmeklerin yerine çavdar ya da tambuğday karışık tahıllı da olabilir arada bir ekmeğini değiştirebilirsin. Menün gayet güzel ama akşam ve aranın saatini yazmamışsın. Sabahın da birazcık geç olmuş.
Yediklerin gayet güzel ama kilona göre bir öğüne göre az. Dediğim gibi yarın güzel bir menü bekliyorum inşallah senden. Yarın sabah tartı günümüz. Tartılıp kilonu takıma bildirmen gerekiyor.
Kahvaltın olmamış Burcu' cum. Çok az. Ama genel anlamda bu hafta menülerin çok güzeldi. Bayılıyorum senin şu iradene. Bana özel mi bilemedim amaSanırım yine kısa süre de mezun olacaksın. Ama bu kez beni yalnız bırakma ben mezun olsam da bir süre daha buralarda olacağım galiba.
İkimiz de bıkmayacağız galibaSaatler olmamış. Mantı olmamış. Sucuk olmamış. Kahvaltın bayağı kalabalık ayrıca. Hem de avuç olarak. Düzenli kilo verebilmek için biraz daha menülerine dikkat etmen gerekecek. Bakalım yarın senin sonucun ne olacak merakla bekliyorum.
Pilav yemesen olurmuş canım zaten köftenin miktarı oldukça fazla. Pilav yerine bol bol salata yeseydin. Tartıdan önce dikkat etmek lazım şişkinlik yapacak yiyeceklerden yemememiz gerekli.
Naptın tatlım sen perşembe günü nohut yenir mi hiç? Kahvaltı olmamış gözleme cısss pilav da yemişsin. Sadece akşamın gayet güzel onun da saati çok geç.
Cankız cankız cankız salam olmuş mu hiç? Hiç bişey yememişsin böyle menü olur mu hiç? Geliyo terlik ona göre. Ne demiştim senin menüleri özellikle kontrol edeceğim diye. Önce sağlık
Tebrik ederim canım. BravoÇok azimli çok isteklisin. Sanırım seni de kısa sürede kaybedeceğiz.
Kısır yemesen olurmuş bugün perşembe ama tüm gün hiç bişey yememişsin. Bak eşine şikayet ederim seni ona göre. Ye biraz yeee sen emziriyosun bu normal bir menü. Senin menünün biraz kabarık olması lazım. Dikkat et olur mu
Aynısı bende de oluyor canım. Ben çözüm üretmeye çalıştım 3. takımdayken. Maalesef olmuyor. Yaa iş yerine götüreceksin tartıyı 10 gibi orada tartılacaksın. Ya da sabahın sonucuna katlanıp haftaya da aynı ödem olacağı için hep geride gideceksin. Ben geriden gidiyorum. Normal de 500 gr daha aşağıdayım ama ödemden dolayı hep +500 kalıyor.
Canim cok gecmis olsun dikkat et kendineİyi geceler kızlar bugün hastaydım biraz halsizlik vardı hafiften de ateş. Yatıyorum artık çoğu kişi de yatmış zaten tatlı rüyalar
14 muuu ben şok ay bende mi yapsam neHahaa :) Maalesef öyle olacak sanırım.
Kahvaltım kalabalıkmı geldi
Karatay uyguluyorum ondan galiba..
Ben çok diyet yaptım hiç birinde kg vermedim karatay da 14 kg verince ona devam edeym dedim. Şimdi 10 daha vermek ama bu hafta çok az oldu sanki
Gec yatmamak elde miii bebegi babasina bikarip mutfağa attim kendimi. Malum misafirlere hazirlik. Ah ahhBen kaçıyorum artık. Yarın sabah görüşmek üzere. İnşallah herkesten güzel güzel sonuçlar alırız. Siz de bugün çok geç yatmayın. Öpüyorum hepinizi
14 muuu ben şok ay bende mi yapsam ne
Gec yatmamak elde miii bebegi babasina bikarip mutfağa attim kendimi. Malum misafirlere hazirlik. Ah ahh
Canım sen doktorsun bir çok metabolizma olayını bizden daha iyi bilirsin. Aç kalmak hiç bir şeye çözüm değil şu aşamada. Mideni de dinlendirmiş olmuyorsun. Yarın inşallah senden güzel bir menü bekliyorum. Yolumuz uzun. Sabırlı ve istekli olursan eğer buraya geldiğin güne sürekli şükredeceksin.
Yarın inşallah normal bir sonuç görürsün tartı da. Pilini kontrol ettin mi? Pil azaldığı zaman bazen yapabiliyor böyle dengesizlik. Umarım yarın sağlıklı bir sonuç alırız.
Afiyet olsun canım. Form ekmeklerin yerine çavdar ya da tambuğday karışık tahıllı da olabilir arada bir ekmeğini değiştirebilirsin. Menün gayet güzel ama akşam ve aranın saatini yazmamışsın. Sabahın da birazcık geç olmuş.
Yediklerin gayet güzel ama kilona göre bir öğüne göre az. Dediğim gibi yarın güzel bir menü bekliyorum inşallah senden. Yarın sabah tartı günümüz. Tartılıp kilonu takıma bildirmen gerekiyor.
Kahvaltın olmamış Burcu' cum. Çok az. Ama genel anlamda bu hafta menülerin çok güzeldi. Bayılıyorum senin şu iradene. Bana özel mi bilemedim amaSanırım yine kısa süre de mezun olacaksın. Ama bu kez beni yalnız bırakma ben mezun olsam da bir süre daha buralarda olacağım galiba.
İkimiz de bıkmayacağız galibaSaatler olmamış. Mantı olmamış. Sucuk olmamış. Kahvaltın bayağı kalabalık ayrıca. Hem de avuç olarak. Düzenli kilo verebilmek için biraz daha menülerine dikkat etmen gerekecek. Bakalım yarın senin sonucun ne olacak merakla bekliyorum.
Naptın tatlım sen perşembe günü nohut yenir mi hiç? Kahvaltı olmamış gözleme cısss pilav da yemişsin. Sadece akşamın gayet güzel onun da saati çok geç.
Tebrik ederim canım. BravoÇok azimli çok isteklisin. Sanırım seni de kısa sürede kaybedeceğiz.
Kısır yemesen olurmuş bugün perşembe ama tüm gün hiç bişey yememişsin. Bak eşine şikayet ederim seni ona göre. Ye biraz yeee sen emziriyosun bu normal bir menü. Senin menünün biraz kabarık olması lazım. Dikkat et olur mu
Aynısı bende de oluyor canım. Ben çözüm üretmeye çalıştım 3. takımdayken. Maalesef olmuyor. Yaa iş yerine götüreceksin tartıyı 10 gibi orada tartılacaksın. Ya da sabahın sonucuna katlanıp haftaya da aynı ödem olacağı için hep geride gideceksin. Ben geriden gidiyorum. Normal de 500 gr daha aşağıdayım ama ödemden dolayı hep +500 kalıyor.
Menümü yazayım ben de.
Kahvaltı (09:00) Yarından itibaren kahvaltımı 08:00 e ya da 07:30 a çekme planlarım var eğer başarabilirsem. Çünkü 09:00 bana çok geç geliyor.
Yarım simit
6 tane siyah zeytin
Öğle (12:30)
1 tabak kıymalı pırasa yemeği
4 yemek kaşığı çorba
Ara (17:00)
1 dilim ananas
yarım armut ve yarım elmadan oluşan meyve salatası
üzerine iki kaşık yoğurt
Akşam (18:00)
3 yemek kaşığı tavuk sote
1 dilim ekmek (ekmek normal ekmekti)
su az oldu bugün 1,5 litre Spor yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?