Yarışı biz kazanacaz herkes bol bol spor yapsın arkadaşlarSelam canım evet yarış varmış rakiplerimiz heyecanlı ve korkuyor galiba...korkmayın hiç acıtmadan yeneceğiz sizi ins....optum canım..
Aayy ama sen böyle dersen ben nasıl zayıflarımtamam hadi siz yenin ama aramızda kalsın bizim takım duymasın
Canım sabah kahvaltı yapman gerek bide ara öğün yememişsinafiyet olsun canim ara ogun yapmamissin. karatay diyeti mi yapıyorsun?
Merhaba Hosgeldiniz ziyaretimize ins.hak eden kazansın...Merhaba 13. Takımın güzel bayanları bu hafta yarışıyoruz malum bol eksildi bir hafta olsun iki takım için de ama biz yeneceğiz
Demi canim yaaa yiyecegiz üzerimize bisey olmayacak... yada giyecegiz uzerimize hersey yakisacak..Vavvv harika slogan....
Harikasınız Canlar yemeyelim giyelim benceDemi canim yaaa yiyecegiz üzerimize bisey olmayacak... yada giyecegiz uzerimize hersey yakisacak..
Aynen canım..Demi canim yaaa yiyecegiz üzerimize bisey olmayacak... yada giyecegiz uzerimize hersey yakisacak..
Afiyet olsun canim... yesil fasulye benimde canim cook istiyor bu hafta bulabilirsem bende alacam..
afiyet olsun canim ara ogun yapmamissin. karatay diyeti mi yapıyorsun?
İyi eylencelerBu arada pazar günü inşallah tek tek hepinizi genel olarak değerlendirip, haftalık ve aylık hedeflerinizi belirleyeceğim. Yarın büyük ihtimal akşama kadar hiç uğrayamam takıma. Sabah erken çıkıp kalmalı olmasa da kamp kurmayı düşünüyoruz. Ankara taraflarına gideceğiz. İnşallah kar yağarda güzel bir gün olur. Ben yokken kimse kaçamak yapmasın, bütün cısslardan uzak durun olur mu? Ben de ateşti, çadırdı derken bayağı efor sarfederim inşallah.
canim yanlis hatirmiyosam as takima alim mi demisti
Afiyet olsun hoşgeldin aramıza canımSabah 10 :00 1 bardak cay
1 dilim tam buğday ekmeği
1 zeytin
3 kibrit kutusu peynir
Ara öğün 1 tane elma
Akşam 1 kase çorba
1 tabak makarna.
Toplam 7 bardak su
Ev temizliği bol bol yapıldı
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun hoşgeldin aramıza canım
Canım kaç kilosun hedefin kaçTeşekkür ederim canım
76 kiloyum hedefim 65Canım kaç kilosun hedefin kaç
Canım verirsin burda insan kendine çeki düzen veriyo bi alış buraya76 kiloyum hedefim 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?