İnşallah veririm canım sen kaç kilosun hedefin kacCanım verirsin burda insan kendine çeki düzen veriyo bi alış buraya
Doğru bildiğimiz yanlışlar çokmuş arkadaşlar el birliğiyle yardımlaşarak veriyoruz kiloları
canim yanlis hatirmiyosam as takima alim mi demisti
70 kilo ile başladım şuan 66 kiloyum hedefim 60İnşallah veririm canım sen kaç kilosun hedefin kac
Rahmetli babaannemin sloganı daHosgeldiniz aramiza benimde sloganim ya yiyecen ya giyecen.....)
Pek dinlenme olmıcakBosver bu hafta dinlen canim)
Sağol canımAfiyet olsun canim)
Afiyet olsun canım dikkat et bu akşamBugün menu
Sabah 9.45
1 haslanmis yumurta
5 yeşil zeytin
Biraz peynir
Yesillik
1 adrt kızarmis form ekmek
Ara 14.15
Kucuk kase haşlanmış yeşil mercimek
7 badem
Aksam 17.00
Avuc ici kadar haşlanmış tavuk göğsü
Boolll salata
2 lt su icildiLAydLiNe
@cankizzzz spor yok bool ev temizleme
Hoş geldin canım aramızaTeşekkür ederim menü için
Tamam canım kaçamak yapmak yokSonuç listelerini hazırladım bu arada bu hafta sonuç listesi hazırlama sırası bizim takımdaydı. 6. Olduk. Ama benim için biliyorsunuz ki takım derecesi çok önemli değil. Biz sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde az da olsa kilo verelim yeterli. Çünkü fark ettim ki sonuçları incelerseniz siz de fark edebilirsiniz. Çok çabuk verilen kilolar tekrardan çok çabuk eski yerlerine dönebiliyorlar. Bizim en büyük amacımız istikrarlı bir şekilde kilo verebilmek. Ama bu hafta 3. takımla yarıştayız ona göre istiyorum menüleri haberiniz olsun.
Keyifli tatiller diliyorum canımBu arada pazar günü inşallah tek tek hepinizi genel olarak değerlendirip, haftalık ve aylık hedeflerinizi belirleyeceğim. Yarın büyük ihtimal akşama kadar hiç uğrayamam takıma. Sabah erken çıkıp kalmalı olmasa da kamp kurmayı düşünüyoruz. Ankara taraflarına gideceğiz. İnşallah kar yağarda güzel bir gün olur. Ben yokken kimse kaçamak yapmasın, bütün cısslardan uzak durun olur mu? Ben de ateşti, çadırdı derken bayağı efor sarfederim inşallah.
Çok az geldi afiyet olsun canım02.03.18
cuma
9.30
4 kasik musli
1 kase süt
12.30
yarim fincan neskafe
yarim incir
1 tam ceviz
16.30
3 tane dolma (bulgurlu firinda)
1 kase yogurt
18.30
neskafe
yarim incir
10.15
bitki cayi
1.5 sat yuryus (270 puan)
1.5 lt su
LAydLiNe @cankizzzz ada81
Sabah biraz daha erken olaymış daha güzel olurdu
Aynen öyle yapacağız hissettirmedenSelam canım evet yarış varmış rakiplerimiz heyecanlı ve korkuyor galiba...korkmayın hiç acıtmadan yeneceğiz sizi ins....optum canım..
Hadi inşallahYarışı biz kazanacaz herkes bol bol spor yapsın arkadaşlar
Benim de buzlukta oluyor hepBurda heryerde var ama ben buzluktan çıkarttım
Senin de en büyük sınavın benimki gibi eşin sanırımKızlar resmen nefsimi terbiye ediyorum şuansıcacık simitler geldi yine eşim sağolsun
Bide hadi hadi dayanamazsın sen diyor
hayırrrrrr dedim zorda olsa
Gunaydin canim afiyet olsunGünaydın arkadaşlar sabah kahvaltımı saat 9 30 da yaptım gayet kurallara uyarak :))
Teşekkür ederim canımGunaydin canim afiyet olsun)
Canim hosgeldin aramiza ilk sayfadaki tanitim formunu doldurup buraya yaz kaptanimizi etiketleMerhaba bende aranızda olmak istiyorum
İyi yürüyüşler canım tempon bol olsun :)Günaydın kızlar
Zerra şimdi yürüyüşe kaçar
Geçmişe gelince bakarım
Sonra 10 gibi kv me gideceğim
Yarın akşama kadar oradayım inşallah
Günaydın zerracim , ohhh mis sabah yürüyüşüGünaydın kızlar
Zerra şimdi yürüyüşe kaçar
Geçmişe gelince bakarım
Sonra 10 gibi kv me gideceğim
Yarın akşama kadar oradayım inşallah
Aaa ask olsun ne dedikodusuSlm güzellikler kuşlar kulağıma birşey fisildadisahgull biz korkuyormuşuz @umudum2 sen ne diyorsun bu konuda tatlim korkuyo muyuz biz!! @Ayaklarim3kilo etiketsiz giybetimizi yapiolar nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?