Tatlım hoş geldin sanırım 9. Takımdan izne ayrılan üyesin dimi?Merhaba bende aranızda olmak istiyorum
Oh afiyet olsun canımGünaydın arkadaşlar sabah kahvaltımı saat 9 30 da yaptım gayet kurallara uyarak :))
Yürüdüm geldim kahvaltımı yaptımGünaydınlar olsunnn mutlu hafta sonlari... kizlar hadi tey tey teyoturmaya mi geldik enerjik basliyalim..
Sağol canım yürüdüm çok iyi geliyor bana yürüyüşİyi yürüyüşler canım tempon bol olsun :)
Günaydın canım sana kolay gelsin koşturman çok olur misafirden dolayıGünaydın zerracim , ohhh mis sabah yürüyüşübende herseyi erkenden bitirirsem misafirler gelmeden dustan once bi 45 dakika yurumek istiyorum...
Sanada günaydın canım günün güzel olsunGünaydınlarr
Cuma gunu tarti gunumuz canim , bende evde oldugum icin saat 10da tartilip kaptani etiketleyip buraya yaziyorum canim..Kilolarımızı ne zaman tartılıp yazmamız gerekiyor
Çok teşekkür ederim canımCuma gunu tarti gunumuz canim , bende evde oldugum icin saat 10da tartilip kaptani etiketleyip buraya yaziyorum canim..
Her pazarteside ne durumdayız diye kilo bildirimi yapiyoruz...
Rica ederim canimÇok teşekkür ederim canım
Çok güzel bizim yerimizede gez kaptanımBu arada pazar günü inşallah tek tek hepinizi genel olarak değerlendirip, haftalık ve aylık hedeflerinizi belirleyeceğim. Yarın büyük ihtimal akşama kadar hiç uğrayamam takıma. Sabah erken çıkıp kalmalı olmasa da kamp kurmayı düşünüyoruz. Ankara taraflarına gideceğiz. İnşallah kar yağarda güzel bir gün olur. Ben yokken kimse kaçamak yapmasın, bütün cısslardan uzak durun olur mu? Ben de ateşti, çadırdı derken bayağı efor sarfederim inşallah.
İsim (İsteğe Bağlı ): zeynep
Mesleginiz ekonomist
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:bingöl
Boyunuz :175
Kilonuz:110
Hedef kilonuz :80
Kilo alma hikayem kendimi bildim bileli kiloluyum fakat yapı şeklinde idi lise sonda iken vucudumda iltihap oluştu kanda filan 1 ay yürüyemedim çok zor günlerdi birden kilo aldım sonra zamanla eklendi üstüne
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?oğlumun 1 yaş doğum günü için mükemmel olmak istiyorım2istiyorı
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? 9 takımda idim izne ayrıldım bi döndüm takım yok.
Evet t şimdi nasıl ilerlicezTatlım hoş geldin sanırım 9. Takımdan izne ayrılan üyesin dimi?
sagol canim. canim bir sey istemiyo bu aralarÇok az geldi afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?