Kahvaltımı yazıym
1 haşlanmış yumurta
Yarım simit 2kk peynir
Domates salatalık
3-4 tane zeytin.
Nasıl sizce. Simit olmasa iyiydi ama dayanamadım
Birkaç güne alırsınGünaydın arkadaşlar. Ben çok zorlanıyorum ya diyetin ilk günleri. Moralim çok bozuk. Neden bu kadar iradesizim. Siz kontrolü nasıl sağlıyosunuz
Aynen yaaSenin de en büyük sınavın benimki gibi eşin sanırım
En sevdiğim şeyleri alır sen yeme çocuklar yesin der
Rahmetli babaannemin sloganı da
Yirken yiyin yakışırken giyinin
ooo bu saatte yuruyus tebrik ediyorum canim masallahin varGünaydın kızlar
Zerra şimdi yürüyüşe kaçar
Geçmişe gelince bakarım
Sonra 10 gibi kv me gideceğim
Yarın akşama kadar oradayım inşallah
gunaydin canim cok tatlisinGünaydınlar olsunnn mutlu hafta sonlari... kizlar hadi tey tey teyoturmaya mi geldik enerjik basliyalim..
HihimmmAaa ask olsun ne dedikodusu
Nimet cıss olmaz ye ye afiyet olsun mesela diyet için bol çikolatalı yaş pasta yanına da light kola oneriyorlar denemelisin bence nefisssBen bugün ciss yedimmmm
Nimet cıss olmaz ye ye afiyet olsun mesela diyet için bol çikolatalı yaş pasta yanına da light kola oneriyorlar denemelisin bence nefisss
Ne yedin canım durum çok mu kötü inşaallah mantı değildirBen bugün ciss yedimmmm
Hahaa çok denemişliklerimiz var canımNimet cıss olmaz ye ye afiyet olsun mesela diyet için bol çikolatalı yaş pasta yanına da light kola oneriyorlar denemelisin bence nefisss
Ne yedin canım durum çok mu kötü inşaallah mantı değildirbak ben 1 haftadır uğraşıyorum toparlamaya
Hahaa çok denemişliklerimiz var canımsonuç yağ olarak geri döndü sende burda olduğuna göre bilirsin
Yok canım ya okadar da değilSabah eşim pizza yapmış
Senin için yaptım bugünlük ye diyince
3dilim balıklı pizza yedim
Ama bugün başka hiç birşey yemicem
Yok canım ya okadar da değil
Akşam sebze yemeği yap kendine ekmeksiz ye
Şayet inceyse hamuru spor la kurtarırsın canını sıkma iyi verdin sen bu hafta onu da telafi edersin
Ince hamurdu ama genede çok pişman oldum
Ztn bugün gene cook isim var tüm gün ayakta olucam eritirim onu
Akşamda iç doğum gününü kutlamaya gidicez ama orda sadece kahve içerim hiç birşey yemicem
Tünaydın canımHepinize günaydınlar
Mutlu sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?