Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltımı yazıym
1 haşlanmış yumurta
Yarım simit 2kk peynir
Domates salatalık
3-4 tane zeytin.

Nasıl sizce. Simit olmasa iyiydi ama dayanamadım

Canim menumuzu aksam toplu yaziyoruz ve saatleriyle birlikte. Diyetin ilk gunleri olur ole sadece girecegin guzel kiyafetleri dusun ve spor yap mesela ben spor yaparim sonrasinda kacamak yapmam cunki yarim saat spor yapiom 180 kalori yakiom ama o 180 kaloriyi 5 dk da huoletme olmuyo

Günaydın arkadaşlar. Ben çok zorlanıyorum ya diyetin ilk günleri. Moralim çok bozuk. Neden bu kadar iradesizim. Siz kontrolü nasıl sağlıyosunuz
Birkaç güne alırsın
Ben acıktığım sırada bir bardak su
İçiyorum biraz dolgunluk hissettiriyor

Sabah eşim pizza yapmış
Senin için yaptım bugünlük ye diyince
3dilim balıklı pizza yedim
Ama bugün başka hiç birşey yemicem
Yok canım ya okadar da değil
Akşam sebze yemeği yap kendine ekmeksiz ye
Şayet inceyse hamuru spor la kurtarırsın canını sıkma iyi verdin sen bu hafta onu da telafi edersin

Yok canım ya okadar da değil
Akşam sebze yemeği yap kendine ekmeksiz ye
Şayet inceyse hamuru spor la kurtarırsın canını sıkma iyi verdin sen bu hafta onu da telafi edersin

Ince hamurdu ama genede çok pişman oldum
Ztn bugün gene cook isim var tüm gün ayakta olucam eritirim onu
Akşamda iç doğum gününü kutlamaya gidicez ama orda sadece kahve içerim hiç birşey yemicem

Kızlar bir türlü yazamadım 122 kilo ile başladım 2 ayda 108 kilo oldım hızlı bi metabolizmam var fakat kendimi gaza getirirsem destege ihtiyaç duyuyorum günde 40 dk spor 4 lt su içtigim xamanla hafta 2 kilodn aşağı vermem galiba eski sporcu oldugum için . oğluşum var bitane 8.5 aylık emziriyorum şu sıralar ek gıda almıyor kendime bakayom derken 110kiloya çıktım desteginize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…