Kızlar bir türlü yazamadım 122 kilo ile başladım 2 ayda 108 kilo oldım hızlı bi metabolizmam var fakat kendimi gaza getirirsem destege ihtiyaç duyuyorum günde 40 dk spor 4 lt su içtigim xamanla hafta 2 kilodn aşağı vermem galiba eski sporcu oldugum için . oğluşum var bitane 8.5 aylık emziriyorum şu sıralar ek gıda almıyor kendime bakayom derken 110kiloya çıktım desteginize ihtiyacım var
Evet yeni katıldım hosbulduk canım :))Yeni katıldın galiba aramıza
Hoşgeldin
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin cnm
HoşbuldumHosgeldin canim
Çok sagol tatlımHosgeldin canim , oncelikle gecmis olsun .hep beraber hedeflerimize ulaşacağız inşallahT Toprakliyagmur
Hoşgeldin canımKızlar bir türlü yazamadım 122 kilo ile başladım 2 ayda 108 kilo oldım hızlı bi metabolizmam var fakat kendimi gaza getirirsem destege ihtiyaç duyuyorum günde 40 dk spor 4 lt su içtigim xamanla hafta 2 kilodn aşağı vermem galiba eski sporcu oldugum için . oğluşum var bitane 8.5 aylık emziriyorum şu sıralar ek gıda almıyor kendime bakayom derken 110kiloya çıktım desteginize ihtiyacım var
Ben hep fitimHahaa çok denemişliklerimiz var canımsonuç yağ olarak geri döndü sende burda olduğuna göre bilirsin
Cok da seyetme canim erimeSabah erken saate yedim
Aksama kadar güzel bi spor hiç bişey kalmaz erir gider kiz sen dert etme
Teşekkür ederimHoşgeldin canım
Cok da seyetme canim erime
Bugün misafirim hatta gün'üm var..
Sanırım bugün abartmamak şartı ile kendime ödül vericem.
Kalorisi dha az olanlar tercihim olacak.
Örn:mercimekli köfte gibi
Pek giremem galiba hepinizi öpüyorum.
Ben hep fitim
Zayiflamak nasilmis diye merakimdan buralardayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?