Hoş geldin canım aramızaEvet t şimdi nasıl ilerlicez
Başlarda ben de çok motivasyon bozukluğu yaşadım 2 gün dikkat ettiysem 3. Gün bozdumGünaydın arkadaşlar. Ben çok zorlanıyorum ya diyetin ilk günleri. Moralim çok bozuk. Neden bu kadar iradesizim. Siz kontrolü nasıl sağlıyosunuz
Hımmm neyse sabahmışBen bugün ciss yedimmmm
Sabahları daha çok seviyorum canım ortalık sakin temiz oluyorooo bu saatte yuruyus tebrik ediyorum canim masallahin var
Nimet cıss olmaz ye ye afiyet olsun mesela diyet için bol çikolatalı yaş pasta yanına da light kola oneriyorlar denemelisin bence nefisss
Emzirmen büyük avantaj canım .artık birçok şeyi yiyebilirKızlar bir türlü yazamadım 122 kilo ile başladım 2 ayda 108 kilo oldım hızlı bi metabolizmam var fakat kendimi gaza getirirsem destege ihtiyaç duyuyorum günde 40 dk spor 4 lt su içtigim xamanla hafta 2 kilodn aşağı vermem galiba eski sporcu oldugum için . oğluşum var bitane 8.5 aylık emziriyorum şu sıralar ek gıda almıyor kendime bakayom derken 110kiloya çıktım desteginize ihtiyacım var
İyi pilatesler canım sanaKızlar bende ancak girip okuyorum yazdıklarınızı hafta sonu olmasına rağmen erkencisiniz masallah..ben kahvaltımı biraz geç yazdım listede görülür zaten akşama. Şimdı çocukları uyuttum pilates yapmaya geçiyorum. Öpüyorum sizi..
Salona mı gidiyorsun canımKızlar evi temizledim bebekle ilgilendim spor yapmaya ancak vakit geldi şu an spor yapmaya gidiyorum
Mercimekli köfte güzelBugün misafirim hatta gün'üm var..
Sanırım bugün abartmamak şartı ile kendime ödül vericem.
Kalorisi dha az olanlar tercihim olacak.
Örn:mercimekli köfte gibi
Pek giremem galiba hepinizi öpüyorum.
Ben genelde akşam 6-7 de yemek işini bitirmiş oluyorumSaat kaça kadar yemek yiyebiliriz
5 Aralık’ta başladımKızlar kısaca herkes kendini tanıtabilir mi özellikle kilo boy ne kadar verdiği konusunda
hosgeldin canimKızlar kısaca herkes kendini tanıtabilir mi özellikle kilo boy ne kadar verdiği konusunda
en guzeli canim iyi yapmissinSabahları daha çok seviyorum canım ortalık sakin temiz oluyor
maşallahın var canım hayır demene sevindimKızlar resmen nefsimi terbiye ediyorum şuansıcacık simitler geldi yine eşim sağolsun
Bide hadi hadi dayanamazsın sen diyor
hayırrrrrr dedim zorda olsa
hoşgeldin canımMerhaba bende aranızda olmak istiyorum
hoşgeldin canım güzel başlangıç olmuşGünaydın arkadaşlar sabah kahvaltımı saat 9 30 da yaptım gayet kurallara uyarak :))
canım hiç moralini bozma ilk zamanlar daha zor oluyor tabi ama zamanla alışırsın burayı takip etmeyi bırakma iradene biz sahip çıkarızGünaydın arkadaşlar. Ben çok zorlanıyorum ya diyetin ilk günleri. Moralim çok bozuk. Neden bu kadar iradesizim. Siz kontrolü nasıl sağlıyosunuz
sabah erken yemişsin canım telafi edersin akşama kadar merak etmeBen bugün ciss yedimmmm
rekabet kızışmışHahaa çok denemişliklerimiz var canımsonuç yağ olarak geri döndü sende burda olduğuna göre bilirsin
bişey yememek olmaz canım akşama hafif bir çorba ya da sebze türü bişey yiyerek atlatabilirsin metabolizman yavaşlamasınSabah eşim pizza yapmış
Senin için yaptım bugünlük ye diyince
3dilim balıklı pizza yedim
Ama bugün başka hiç birşey yemicem
haftada 2 kilo çok değil mi canımKızlar bir türlü yazamadım 122 kilo ile başladım 2 ayda 108 kilo oldım hızlı bi metabolizmam var fakat kendimi gaza getirirsem destege ihtiyaç duyuyorum günde 40 dk spor 4 lt su içtigim xamanla hafta 2 kilodn aşağı vermem galiba eski sporcu oldugum için . oğluşum var bitane 8.5 aylık emziriyorum şu sıralar ek gıda almıyor kendime bakayom derken 110kiloya çıktım desteginize ihtiyacım var
aynen canım mercimek köftesi mantıklı hem cumaya kadar şişliği de gitmiş olurBugün misafirim hatta gün'üm var..
Sanırım bugün abartmamak şartı ile kendime ödül vericem.
Kalorisi dha az olanlar tercihim olacak.
Örn:mercimekli köfte gibi
Pek giremem galiba hepinizi öpüyorum.
bitmiş canım oh ne güzel temiz temizAy kizlar ya sonunda geldim evi komple temizledim 12 bucukta beri dah ayeni oturdum en iyi spor oldu ama aksamda hareketlerimi yapicm
bitmiş canım oh ne güzel temiz temiz
Geçmiş baya kalabalık kolay gelsin canımKızlar dün akşamdan beri giremedim geçmiş yapıp geliyorum şimdi mesajlar birikmiş
Ellerine sağlık en güzel sporAy kizlar ya sonunda geldim evi komple temizledim 12 bucukta beri dah ayeni oturdum en iyi spor oldu ama aksamda hareketlerimi yapicm
Sabah kahvaltı doyurucu ve çok erken değilse olabilirSimdi bi blog takipmediyorum kizlar ben 2 ogun ile zayiflayanlar uzerine sabah ole bi yiyolarki anlatamam karatay gibide degil mesela ekmek de yiyolar sonra gun boyu cay kahve filan aksamda yiyolar ama cok degil normal duzeyde ve bu sekilde baya kilo verenler var siz ne dusunursunuz bu konida
Bir onceki 20 kilo verisimde karatau yaomistim ama 3 ogun seklindeydi 2 denemedim hic
16.00 gibi gelecek olan misafirlerim aradi cocugu rahatsizlanmis baska bi aksam gelelim dediler.. benim tum hazirligim tamammmm(neyse biraz daha bekliyelim haber verelim düzelirse geliriz dediler ...beklemedeyim
Ay en sevmedigim şey16.00 gibi gelecek olan misafirlerim aradi cocugu rahatsizlanmis baska bi aksam gelelim dediler.. benim tum hazirligim tamammmm(neyse biraz daha bekliyelim haber verelim düzelirse geliriz dediler ...beklemedeyim
Ben 4 subatta 75 kg ile katildim su an 71.2 valla bu grup olmasaydı bu kadarini bile yapamazdım bi kereden bisey olmaz der dururdumKızlar kısaca herkes kendini tanıtabilir mi özellikle kilo boy ne kadar verdiği konusunda
Mesela ben. Aksam gruba hesap verecegimi düşününce hic kaçamak yapasim gelmiyor sende böyle düşünebilirsinGünaydın arkadaşlar. Ben çok zorlanıyorum ya diyetin ilk günleri. Moralim çok bozuk. Neden bu kadar iradesizim. Siz kontrolü nasıl sağlıyosunuz
JAyyy okadarda hazirlik yaptın
Neyseki aradilar cocuklari iyiymis geleceklermişAy en sevmedigim şey
Hazırlık yapilmisken gelsinler aradan ciksin işteJ
Neyseki aradilar cocuklari iyiymis geleceklermiş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?