Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet t şimdi nasıl ilerlicez
Hoş geldin canım aramıza
Günaydın arkadaşlar. Ben çok zorlanıyorum ya diyetin ilk günleri. Moralim çok bozuk. Neden bu kadar iradesizim. Siz kontrolü nasıl sağlıyosunuz
Başlarda ben de çok motivasyon bozukluğu yaşadım 2 gün dikkat ettiysem 3. Gün bozdum
Ama burada olmak katılımın çok olmasının çok faydasını görürsün
Zamanla tartıda giden eksiler üzerine bol gelen kıyafetleri görüp mutlu olacaksın
Ben bugün ciss yedimmmm
Hımmm neyse sabahmış
Akşamı hafif geçirmeye çalış
Hiçbir şey yemeden olmaz canım
ooo bu saatte yuruyus tebrik ediyorum canim masallahin var
Sabahları daha çok seviyorum canım ortalık sakin temiz oluyor

Nimet cıss olmaz ye ye afiyet olsun mesela diyet için bol çikolatalı yaş pasta yanına da light kola oneriyorlar denemelisin bence nefisss

Emzirmen büyük avantaj canım .artık birçok şeyi yiyebilir
Buraya katılımın ne kadar çok olursa o kadar fayda görürsün
İyi pilatesler canım sana
Kızlar evi temizledim bebekle ilgilendim spor yapmaya ancak vakit geldi şu an spor yapmaya gidiyorum
Salona mı gidiyorsun canım
Bugün misafirim hatta gün'üm var..
Sanırım bugün abartmamak şartı ile kendime ödül vericem.
Kalorisi dha az olanlar tercihim olacak.
Örn:mercimekli köfte gibi
Pek giremem galiba hepinizi öpüyorum.
Mercimekli köfte güzel
Yağlı olmamak ve abartmamak şartıyla afiyet olsun canım
Saat kaça kadar yemek yiyebiliriz
Ben genelde akşam 6-7 de yemek işini bitirmiş oluyorum
Ama herkesin düzeni yatma kalkma saati farklı tabi

Kızlar resmen nefsimi terbiye ediyorum şuan sıcacık simitler geldi yine eşim sağolsun
Bide hadi hadi dayanamazsın sen diyor
hayırrrrrr dedim zorda olsa
maşallahın var canım hayır demene sevindim

Merhaba bende aranızda olmak istiyorum
hoşgeldin canım

Günaydın arkadaşlar sabah kahvaltımı saat 9 30 da yaptım gayet kurallara uyarak :))
hoşgeldin canım güzel başlangıç olmuş

Günaydın arkadaşlar. Ben çok zorlanıyorum ya diyetin ilk günleri. Moralim çok bozuk. Neden bu kadar iradesizim. Siz kontrolü nasıl sağlıyosunuz
canım hiç moralini bozma ilk zamanlar daha zor oluyor tabi ama zamanla alışırsın burayı takip etmeyi bırakma iradene biz sahip çıkarız

Ben bugün ciss yedimmmm
sabah erken yemişsin canım telafi edersin akşama kadar merak etme

Hahaa çok denemişliklerimiz var canım sonuç yağ olarak geri döndü sende burda olduğuna göre bilirsin
rekabet kızışmış

Sabah eşim pizza yapmış
Senin için yaptım bugünlük ye diyince
3dilim balıklı pizza yedim
Ama bugün başka hiç birşey yemicem
bişey yememek olmaz canım akşama hafif bir çorba ya da sebze türü bişey yiyerek atlatabilirsin metabolizman yavaşlamasın
haftada 2 kilo çok değil mi canım

Bugün misafirim hatta gün'üm var..
Sanırım bugün abartmamak şartı ile kendime ödül vericem.
Kalorisi dha az olanlar tercihim olacak.
Örn:mercimekli köfte gibi
Pek giremem galiba hepinizi öpüyorum.
aynen canım mercimek köftesi mantıklı hem cumaya kadar şişliği de gitmiş olurayy canım çekti bak şimdi çok severim kendilerini

Simdi bi blog takipmediyorum kizlar ben 2 ogun ile zayiflayanlar uzerine sabah ole bi yiyolarki anlatamam karatay gibide degil mesela ekmek de yiyolar sonra gun boyu cay kahve filan aksamda yiyolar ama cok degil normal duzeyde ve bu sekilde baya kilo verenler var siz ne dusunursunuz bu konida

Bir onceki 20 kilo verisimde karatau yaomistim ama 3 ogun seklindeydi 2 denemedim hic

Kızlar dün akşamdan beri giremedim geçmiş yapıp geliyorum şimdi mesajlar birikmiş
Geçmiş baya kalabalık kolay gelsin canım
Ay kizlar ya sonunda geldim evi komple temizledim 12 bucukta beri dah ayeni oturdum en iyi spor oldu ama aksamda hareketlerimi yapicm
Ellerine sağlık en güzel spor
Sabah kahvaltı doyurucu ve çok erken değilse olabilir
Ama bana göre değil meyve seviyorum ara öğün olarak

16.00 gibi gelecek olan misafirlerim aradi cocugu rahatsizlanmis baska bi aksam gelelim dediler.. benim tum hazirligim tamammmm (neyse biraz daha bekliyelim haber verelim düzelirse geliriz dediler ...beklemedeyim

Kızlar kısaca herkes kendini tanıtabilir mi özellikle kilo boy ne kadar verdiği konusunda
Ben 4 subatta 75 kg ile katildim su an 71.2 valla bu grup olmasaydı bu kadarini bile yapamazdım bi kereden bisey olmaz der dururdum

Mesela ben. Aksam gruba hesap verecegimi düşününce hic kaçamak yapasim gelmiyor sende böyle düşünebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…