Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nasıl yani cnm ben anlamadım

If diyeti bu canim bi ara denemiştim ekmek haric evde pisem her yemegi yiyerek sadece iki öğün ise yaradimi evet kilo verdiriyor.. zaten sagliklisi gunde iki ogun yemekmis...

Haslamis tavuk bende kabızlık yapiyor kizlar sizdede oluyor mu firinda tavuk etkilemiyor... dun haslanmis tavuk yedim bugun wc sıkıntısi başladı

If diyeti bu canim bi ara denemiştim ekmek haric evde pisem her yemegi yiyerek sadece iki öğün ise yaradimi evet kilo verdiriyor.. zaten sagliklisi gunde iki ogun yemekmis...

Bi arastiriyim cnm bunu mesela bu aksam makarna bamya ve 1 dilim ekmek uzerine 1 dilim kasar yiyo

Haslamis tavuk bende kabızlık yapiyor kizlar sizdede oluyor mu firinda tavuk etkilemiyor... dun haslanmis tavuk yedim bugun wc sıkıntısi başladı
Yagsiz oldufi icindir cnm

ada81 canim simdi bakiyorum o diyete zaten karatayda 2 ogunun saglikli oldugunu soluyor ama dayanmak mesele bir kacgun deneyebilirim. Oruc diyeti olarak geciyo su icmek cay icmek serbest anladigim kadarigla

Kahvaltı var
Öğlen yok
Akşam var
Ara yok doğrumu anladım
Aynen canim mesela sabah kahvalti da 2 yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytin ne bulduysa uedi sonra aksama kadar hic bisi yemedi su yesilcay icti aksamda 3 yk makarna 3 yk bamya 1 dilim ekmek 1 dilim kasar yedi

ben cok mantikli buluyorum canim. Peygamber Efendimiz de 2 ogun yermis o yuzden daha sagliklidir mutlaka.
2 ogun yemeyi cok istiyorum ama bunye meselesi ben dayanamiyorum. gec kahvalti yaptigimda ogle yemegi yemiyorum ama ara ogun yapiyorum. sabah erken kahvalti yapsam hayatta dayanamam aksama kadar.

Afiyet olsun cnm bence guzel

Bende dayanamam diye dusunuyorum ama mesela oruc tutarken cok rahat tutarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…