Hazırlık yapilmisken gelsinler aradan ciksin işteay cokmu fenayim ne . Oh oh sevindim geleceklerine
Simdi bi blog takipmediyorum kizlar ben 2 ogun ile zayiflayanlar uzerine sabah ole bi yiyolarki anlatamam karatay gibide degil mesela ekmek de yiyolar sonra gun boyu cay kahve filan aksamda yiyolar ama cok degil normal duzeyde ve bu sekilde baya kilo verenler var siz ne dusunursunuz bu konida
Bir onceki 20 kilo verisimde karatau yaomistim ama 3 ogun seklindeydi 2 denemedim hic
Ay çok sevindimJ
Neyseki aradilar cocuklari iyiymis geleceklermiş)
Valla bende üzülürdümAy çok sevindim
O kadar hazırlığın üzerine gelemeselerdi üzülürdüm
Nasıl yani cnm ben anlamadım
Sagolasin canim evet yaa bi gun onceden dip köşe temizlik bugun pasta borek inan yoruldum...gelmeselerdi o sinirle hepsini yerdimHazırlık yapilmisken gelsinler aradan ciksin işteay cokmu fenayim ne . Oh oh sevindim geleceklerine
If diyeti bu canim bi ara denemiştim ekmek haric evde pisem her yemegi yiyerek sadece iki öğün ise yaradimi evet kilo verdiriyor.. zaten sagliklisi gunde iki ogun yemekmis...Simdi bi blog takipmediyorum kizlar ben 2 ogun ile zayiflayanlar uzerine sabah ole bi yiyolarki anlatamam karatay gibide degil mesela ekmek de yiyolar sonra gun boyu cay kahve filan aksamda yiyolar ama cok degil normal duzeyde ve bu sekilde baya kilo verenler var siz ne dusunursunuz bu konida
Bir onceki 20 kilo verisimde karatau yaomistim ama 3 ogun seklindeydi 2 denemedim hic
If diyeti bu canim bi ara denemiştim ekmek haric evde pisem her yemegi yiyerek sadece iki öğün ise yaradimi evet kilo verdiriyor.. zaten sagliklisi gunde iki ogun yemekmis...
Yagsiz oldufi icindir cnmHaslamis tavuk bende kabızlık yapiyor kizlar sizdede oluyor mu firinda tavuk etkilemiyor... dun haslanmis tavuk yedim bugun wc sıkıntısi başladı
Yani tum gun kahvalti ve aksam yemegi aralarda ise cay kahve bitki cayi ara.ogunde yok
Sabah 11.30
1 haslanmis yumurta
Yarim kk peynir
5 zeytin
Roka domates
Ara 15.30
1 dilim tam bugday 1 kk peynirle tost
Aksam 18.00
5 yk taze fasulye yemegi
2 firinda baget derisiz
2 litre su.spor yapinca yazicm
Aynen canim mesela sabah kahvalti da 2 yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytin ne bulduysa uedi sonra aksama kadar hic bisi yemedi su yesilcay icti aksamda 3 yk makarna 3 yk bamya 1 dilim ekmek 1 dilim kasar yediKahvaltı var
Öğlen yok
Akşam var
Ara yok doğrumu anladım
Aynen canim mesela sabah kahvalti da 2 yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytin ne bulduysa uedi sonra aksama kadar hic bisi yemedi su yesilcay icti aksamda 3 yk makarna 3 yk bamya 1 dilim ekmek 1 dilim kasar yedi
Ilginç bi diyetmis
ben cok mantikli buluyorum canim. Peygamber Efendimiz de 2 ogun yermis o yuzden daha sagliklidir mutlaka.Simdi bi blog takipmediyorum kizlar ben 2 ogun ile zayiflayanlar uzerine sabah ole bi yiyolarki anlatamam karatay gibide degil mesela ekmek de yiyolar sonra gun boyu cay kahve filan aksamda yiyolar ama cok degil normal duzeyde ve bu sekilde baya kilo verenler var siz ne dusunursunuz bu konida
ben cok mantikli buluyorum canim. Peygamber Efendimiz de 2 ogun yermis o yuzden daha sagliklidir mutlaka.
2 ogun yemeyi cok istiyorum ama bunye meselesi ben dayanamiyorum. gec kahvalti yaptigimda ogle yemegi yemiyorum ama ara ogun yapiyorum. sabah erken kahvalti yapsam hayatta dayanamam aksama kadar.
iyi bari sevindim canimJ
Neyseki aradilar cocuklari iyiymis geleceklermiş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?