- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
aynen canim ben deAy çok sevindim
O kadar hazırlığın üzerine gelemeselerdi üzülürdüm
Internetten baktim oruc diueti olarak geciyormus max. Duzeyde yag yakimini sagliyormis ama bideLAydLiNe ne der buna bakalim.
Sagolasin canim evet yaa bi gun onceden dip köşe temizlik bugun pasta borek inan yoruldum...gelmeselerdi o sinirle hepsini yerdim
ben cok mantikli buluyorum canim. Peygamber Efendimiz de 2 ogun yermis o yuzden daha sagliklidir mutlaka.
2 ogun yemeyi cok istiyorum ama bunye meselesi ben dayanamiyorum. gec kahvalti yaptigimda ogle yemegi yemiyorum ama ara ogun yapiyorum. sabah erken kahvalti yapsam hayatta dayanamam aksama kadar.
afiyet olsun canimSabah 11.30
1 haslanmis yumurta
Yarim kk peynir
5 zeytin
Roka domates
Ara 15.30
1 dilim tam bugday 1 kk peynirle tost
Aksam 18.00
5 yk taze fasulye yemegi
2 firinda baget derisiz
2 litre su.spor yapinca yazicm
if in acilimi ne canimIf diyeti bu canim bi ara denemiştim ekmek haric evde pisem her yemegi yiyerek sadece iki öğün ise yaradimi evet kilo verdiriyor.. zaten sagliklisi gunde iki ogun yemekmis...
aaa ben sokBi arastiriyim cnm bunu mesela bu aksam makarna bamya ve 1 dilim ekmek uzerine 1 dilim kasar yiyo
tesekkur edrim canim.Afiyet olsun cnm bence guzel
Bende dayanamam diye dusunuyorum ama mesela oruc tutarken cok rahat tutarim
tesekkur ederim canimAfiyet olsun cnm
Menün bence çok iyi
Afiyet olsun canım güzel
Oruç tutarken rabbim kolaylık sağlıyortesekkur edrim canim.
aynen canim ben de rahat tutabiliyorum, yaptirimi daha kuvvetli ondan galiba ya da maneviyat destegi oluyo ondandir.
doyana kadar yeniliyosa ben de denemeyi dusunuyorum denedigimde normal diyete göre kahvalti yapmıştım.
karatay diyeti yapan arkadas vardi grupta o da yardimci olur aslinda. bi arastriyim bakim ne yeniliyo yenilmiyo.
Bugünkü menüm
Sabah 9:30
Omlet (1.5 yumurta 3 dilim yağsız pastırma domates biber)
5 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Maydanoz dereotu
14:00
1 dilim eski kaşar
1 portakal
18:00
2 sosyete mantısı( yine sınırı aştım)
1 kase arabaşı çorbası
Salata
3 lt su
45 dakika tempolu yürüyüş
Birazdan dizim başlıyacak yeni gelinhadi bana bi akil verin a dostlar
Yok canım hamuru bitmişAfiyet olsun
Arabası nin hamurunuda yedinmi
1 su bardağı yenebilir diye biliyorum yağsız tuzsuz olunca. Ama saatten dolayı bir şey diyememKizlar bise sorcam size. Yagsiz ve tuzsuz patlamis mısır yesem sikinti olurmu kalorisi var midir aceeepp. Ya normaldede yagsiz patlatiyom da simdi yesem bise olurmu diye soracaktım malum diyet...
Uyyy tatli kizzgell cabuk seninde erimeye ihtiyacin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?