Uyyy tatli kizz
72 canim seninSenin hedefin kaç cnm
72 canim senin
Ben dişli seviyomHepfitim bu hafta takımlarımız yarışıyor senle de ben yarışalım mı ne dersin :)
Benden iyisini bulamazsın kızzBen dişli seviyom
ben de arastirdim simdi canim.Bu tam benlikkk
Ben bi denicem dayancagimada inanıyorum
bende oyle canim. ama karatay diyetine baslamayi dusunuyorum umarim uyabilirim.Afiyet olsun canım güzel
teşekkür ederim canım
Oruç tutarken rabbim kolaylık sağlıyor
Ama normal zamanda diğer öğün yaklaşınca acıkıyorum
aynen canim kendimizi denemis oluruz ne kadar dayaniyoruz.Hadii kızlar yarın hep birlikte Bir günlük deneyelim mi
diyette yagsiz ve tuzsuz yenilebiliyor diye biliyorum ama saat gec olmadi mi canim?Kizlar bise sorcam size. Yagsiz ve tuzsuz patlamis mısır yesem sikinti olurmu kalorisi var midir aceeepp. Ya normaldede yagsiz patlatiyom da simdi yesem bise olurmu diye soracaktım malum diyet...
ben de arastirdim simdi canim.
baslamayi dusunuyorum.
ben de arastirdim simdi canim.
baslamayi dusunuyorum.
aynen canim kendimizi denemis oluruz ne kadar dayaniyoruz.
Pizzaların acısını mi çıkardın canım. Esin yapmıştı galiba ama çok düzensiz bi menü olmuş.öğlen ve akşam neredeyse bişey yememissin. Bu şekilde dengelemez o Pizzalar. Spor la dengelemen lazımdı. Spor yokmu
Tamamdir hatunlar ikiniz de olabilir. .ddost oluruz belki bu vasitayla pek sevdim sizi ben
Pizzaların acısını mi çıkardın canım. Esin yapmıştı galiba ama çok düzensiz bi menü olmuş.öğlen ve akşam neredeyse bişey yememissin. Bu şekilde dengelemez o Pizzalar. Spor la dengelemen lazımdı. Spor yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?