- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
O da bi nevi spor sayılır canım telafi edersin ins.Hayır cnm yok ama bütün gün temizlik yaptım
O da bi nevi spor sayılır canım telafi edersin ins.
3 Mart menü
Sabah 12 de hem kahvaltı hem öğle yemeği
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kaşık menemen.çok az teryagiyla yapılmış
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara saat 5 te
1 elma
Aksam yemeği saat 8 de
Misafirim geldi onu bekledik mecburen
1 kaşe corba
1 tabak kuru fasulye
2 kucuk dilim çavdar ekmegi
1 tabak salata
1 tane etimek tatlısı
Tatlı hoş değil biliyorum ama etimek biraz daha hafif olur diye düşündüm.
Bugün menün pek iç açıcı olmadı çok düzensiz oldu biliyorum.genelde hafta sonu saatleri ve menü düzensiz oluyor malesef
Şu 1 buçuk lt.
Spor 1 saat pilates
15dk.dışarıda yürüyüş..
LAydLiNe
3 mart
11.00
7 zeytin 1 incir
2 yumurtadan omlet
Küçük parca peynir
1 dilim ekmek
14.00
1elma
16.00
Ton balıklı salata
1 dilim ekmek
20.00
Bir kase tavuk çorbası
1 adet köfte
2yk bulgur pilavı
20.30
1 bardak sahlep
2 litre su
Yarim saat yürüyüş
LAydLiNe
Gec oldu haklısın ya bi avuc yedim ama yarin daha dikkatli olucam. Ufff sanki yemeseydim ölücektim niye yediysemdiyette yagsiz ve tuzsuz yenilebiliyor diye biliyorum ama saat gec olmadi mi canim?
evet canim oyle yapiliyo ara ogunler yok istedigin kadar sivi tuketebilirsin. ekmek yok seker yok. 8 den sonra hicbir sey yemiyosun. ilk zamanlar 3 ogun yapilabilirmis ama ogunler arasi 4 er saat olmaliymis en az. bi de hergun en az 30 dk yuruyus diyo.Ozm sabah yicez bide akşam demi
olsun canim uzme kendini yarin fazla spor yaparsin. hem az yemissinGec oldu haklısın ya bi avuc yedim ama yarin daha dikkatli olucam. Ufff sanki yemeseydim ölücektim niye yediysem
Suyu ölcmedim canım bilmiyorum tahmini yazdım..malesef şerbetliAfiyet olsun cnm
Suyu az içmişsin
Tatlı şerbetli miydi
Ya normalde ben acikmiyorum günde 2 ogün yiyorum diye esim basimin etini yiyo yok bebek ac kalir emziriyon vs vs. Ama ben gerçekten acikmiyorum. Bende size katilmak istiyom kizlaarrevet canim oyle yapiliyo ara ogunler yok istedigin kadar sivi tuketebilirsin. ekmek yok seker yok. 8 den sonra hicbir sey yemiyosun. ilk zamanlar 3 ogun yapilabilirmis ama ogunler arasi 4 er saat olmaliymis en az. bi de hergun en az 30 dk yuruyus diyo.
evet canim oyle yapiliyo ara ogunler yok istedigin kadar sivi tuketebilirsin. ekmek yok seker yok. 8 den sonra hicbir sey yemiyosun. ilk zamanlar 3 ogun yapilabilirmis ama ogunler arasi 4 er saat olmaliymis en az. bi de hergun en az 30 dk yuruyus diyo.
Suyu ölcmedim canım bilmiyorum tahmini yazdım..malesef şerbetli
Ya normalde ben acikmiyorum günde 2 ogün yiyorum diye esim basimin etini yiyo yok bebek ac kalir emziriyon vs vs. Ama ben gerçekten acikmiyorum. Bende size katilmak istiyom kizlaarr
Bugün takım olarak listeler kötü başta benimki3 mart listem
Kahvaltı 10.30 bugün gec yaptim cnku cook uykum vardi
1 tk pekmez
1 tk bal
7 tane zeytin
Sekersiz cay
1 dilimin de yarisi tb ekmeği
Kahvaltiyi gec yaptigim icin öğle yemeği yemedim.
Ara 15.00
3 tane cicibebe
5 ceviz
Aksam 19.00
1 bucuk kase mercimek çorbası
Bir dilimin de yarisi tb ekmeği
Aci biber
21.00
Şekersiz çay
1 avuç yağsız patlamis mısır
1 saat farkli sporlar (mekik plank vs.) ve ev temizliği
2 bucuk litre su
Ayni ben. Hamilelikte toplam 9 kilo aldm ama hala kiloluyum. Buraya gelmekle iyi yapmissin canim hosgeldin. Ilk sayfada basvuru formumuz var onu doldurup gruba atarsnHerkese merhaba arkadaşlar, bende takıma katılmak istiyorum. Bir sene önce doğum yaptım ama hala eski kiloma ulaşamadım malesef. Hamilelikte çok kiloda almamıştım aslında. Ama yine de olmadı işte. Şu anda 73 kiloyum. Boyum 1.66 . Hedef kilom 58. Tek başıma diyet yapmak gerçekten zor. Burada sizle beraber hedefime daha kolay ulaşacağımı düşünüyorum. Umarım bana da yardımcı olursunuz.
Gunaydin canim masallah azmine. Beni bu saatte hicbir kuvvet yatagimdan cikaramazBirazdan yürüyüşe çıkacağım millet uyurken.
Kv min evinin önünde yürüyüş yolu var
Tam benlik
Erken kalkıyorum canımGunaydin canim masallah azmine. Beni bu saatte hicbir kuvvet yatagimdan cikaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?