Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun cnm
Suyu az içmişsin
Tatlı şerbetli miydi

Ozm sabah yicez bide akşam demi
evet canim oyle yapiliyo ara ogunler yok istedigin kadar sivi tuketebilirsin. ekmek yok seker yok. 8 den sonra hicbir sey yemiyosun. ilk zamanlar 3 ogun yapilabilirmis ama ogunler arasi 4 er saat olmaliymis en az. bi de hergun en az 30 dk yuruyus diyo.

3 mart listem
Kahvaltı 10.30 bugün gec yaptim cnku cook uykum vardi
1 tk pekmez
1 tk bal
7 tane zeytin
Sekersiz cay
1 dilimin de yarisi tb ekmeği

Kahvaltiyi gec yaptigim icin öğle yemeği yemedim.

Ara 15.00
3 tane cicibebe
5 ceviz

Aksam 19.00
1 bucuk kase mercimek çorbası
Bir dilimin de yarisi tb ekmeği
Aci biber
21.00
Şekersiz çay
1 avuç yağsız patlamis mısır

1 saat farkli sporlar (mekik plank vs.) ve ev temizliği
2 bucuk litre su

Ya normalde ben acikmiyorum günde 2 ogün yiyorum diye esim basimin etini yiyo yok bebek ac kalir emziriyon vs vs. Ama ben gerçekten acikmiyorum. Bende size katilmak istiyom kizlaarr

Tmm sen denicekmisin
Aslında bu protein diyeti gibi işte
Ekmek yok şeker yok ara öğün yok

Herkese merhaba arkadaşlar, bende takıma katılmak istiyorum. Bir sene önce doğum yaptım ama hala eski kiloma ulaşamadım malesef. Hamilelikte çok kiloda almamıştım aslında. Ama yine de olmadı işte. Şu anda 73 kiloyum. Boyum 1.66 . Hedef kilom 58. Tek başıma diyet yapmak gerçekten zor. Burada sizle beraber hedefime daha kolay ulaşacağımı düşünüyorum. Umarım bana da yardımcı olursunuz.

Bugün takım olarak listeler kötü başta benimki
Ama seninki de çok kh ağırlıklı olmuş canım
Protein aradım bulamadım .su ve spor gayet güzel

Ayni ben. Hamilelikte toplam 9 kilo aldm ama hala kiloluyum. Buraya gelmekle iyi yapmissin canim hosgeldin. Ilk sayfada basvuru formumuz var onu doldurup gruba atarsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…