günaydınn kızlarrr şöylee bir baktım menülerr
Ohhh tam istediğim gibi
Kaptanınız da gezmelere gitmiş
Merak etmeyinnn ben burdayım canınız ne istiyorsa söyleyin yaparım
Dün doğa kampı vardıKaptan nerdd ki ondan haber bekliyorum ama yok gibi
ayy ne guzel ben hemen acikiyorum canim. insallah uyabilirim karataya.Ya normalde ben acikmiyorum günde 2 ogün yiyorum diye esim basimin etini yiyo yok bebek ac kalir emziriyon vs vs. Ama ben gerçekten acikmiyorum. Bende size katilmak istiyom kizlaarr
aynen canim karbonhidrat ve seker yok.Tmm sen denicekmisin
Aslında bu protein diyeti gibi işte
Ekmek yok şeker yok ara öğün yok
gunaydin canimGünaydinn kızlarrr
aynen canim karbonhidrat ve seker yok.
bugun deniycem. acliga dayanamam ama bi bakim.
Günaydın süpersinBirazdan yürüyüşe çıkacağım millet uyurken.
Kv min evinin önünde yürüyüş yolu var
Tam benlik
Kan şekeri düşük olan insanlar cabuk acikirmis canim sen sanirim kan degerlerinin düşük oldugunu soylemistin gecmiste. Tabi yanlis hatirliyo da olabilirim. Ben dayanirim ya aciktinmi su ic tokluk hissi veriyor. Birde sivi serbest demissiniz ya ayran da icebiliriz o zaman dimiayy ne guzel ben hemen acikiyorum canim. insallah uyabilirim karataya.
acikmiyosan tam senlik bi diyet canim. emzirme hakkinda bilgim yok ama su bile sut yapabiliyor diye biliyorum. kendini en iyi sen biliyosun dengelersin.
Ay Allah sifalar versin cok zor migren agrisi ya seni cook iyi anliyorumHayırlı sabahlar kizlar...Karataya mi başlıyorsunuz. Umarım güzel sonuçlar alırsınız..ben size uyamayaacagim malesef çünkü migrenim var çok yemek yemesem de arasının uzun olmaması lazım. Oruç tutarken bile fenalasiyoRum.bu migren epey zor bişey ya...
Neden mutsuzsun canım. Zaten kar bu sene pek yağmadı butaraflara.bide yağmur yagmazsa Allah korusun kıtlık olur bu yaz.şu kesintileri olur.Rabbim bereketini bol bol versin ins.sende kiz çen le yağmurun tadını çıkar canım.Selam kizlar kahvaltimi yaptim biraz keyif yapiyorum kizcemle hava yagmurlu ankarada cok mutsuzum
Allah kolaylık versin canım...Kızlar günaydın, iki gündür yoktum maalesef. Telefonu bile elime alamadım, cuma misafirim gelecekti ama ben sadece iki yakınarkadaşım gelecek diye öyle fazla hazırlık yapmadım. Cuma bir öğrendim 8 kişi geleceklermiş, son anda öğrenince sil baştan hazırlık yaptım. Akşam 11 de gittiler, ortalığı toplayıp dinleneyim dedim, eşime çocuğu bıraktım, altını al dedim, beyefendi oğluşun altını açmış, bekletmiş, o da çişini ve kakasını yapmış ortalığaeşimin gömleği cocuğun vücudu koltuk hep çiş kaka. Hemen onu yıkadık, koltuğu sil, gömlek ütüle, makinaya çamaşır at o gün perte çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?