- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
Ya bu insanlar niye bizim diyetimizi anlamıyor şaşıyorum. Sonuçta bi karar almışız yola çıkmışız ısrar üzerine ısrar. Zaten dayanamayıp yediğimiz zamanlar oluyor bari istikrarliyk en karışmayın. Kilo alınca almışsın diye laf sokuyorlar kilo verme gayretimize çomak sokuyorlar.hoşlarına gitmiyor demekki kilo vermemiz.Dün de görümcemlere gittik sabahtan şehir dışuna günübirlik bebek göstermeye, tabi bir dünya hazırlık,kızlar maalesef bir koca tabak mantıyı zorla yedim. O kadar baskı yapıldı ki yeminle. Yemiyeceğim diyorum, hörümcem darılıyor, seni seviyor diye gece uyumadım diyor, az koy diyo um valla konuşmam diyor. Kaynanam ben söylüyorum beni dinlemiyor diyelaf sokuyor, enişte yemezsen bende sana gelince yemem diyor, afakanlar bastı. En son artık ne olacağı varsa diye mantı, kavurma, fırında mantar, közlenmiş patlıcan salatası yedim, patlayana kadar yedim
Hoşbulduk. Hemen dolduruyorum formu.Ayni ben. Hamilelikte toplam 9 kilo aldm ama hala kiloluyum. Buraya gelmekle iyi yapmissin canim hosgeldin. Ilk sayfada basvuru formumuz var onu doldurup gruba atarsn
Evet ya evden uzaklasinca diyeti bozduran birileri mutlaka çıkıyor. Olsun biraz sporla eritirsin canim cumaya kadarGünübirlik diye gittik, akşam da ısrara dayanamayarak onlarda kaldık, evimi özledim, diyetimi özledim
Hoşgeldin canımHerkese merhaba arkadaşlar, bende takıma katılmak istiyorum. Bir sene önce doğum yaptım ama hala eski kiloma ulaşamadım malesef. Hamilelikte çok kiloda almamıştım aslında. Ama yine de olmadı işte. Şu anda 73 kiloyum. Boyum 1.66 . Hedef kilom 58. Tek başıma diyet yapmak gerçekten zor. Burada sizle beraber hedefime daha kolay ulaşacağımı düşünüyorum. Umarım bana da yardımcı olursunuz.
Babalar ancak yanlarında otururlarKızlar günaydın, iki gündür yoktum maalesef. Telefonu bile elime alamadım, cuma misafirim gelecekti ama ben sadece iki yakınarkadaşım gelecek diye öyle fazla hazırlık yapmadım. Cuma bir öğrendim 8 kişi geleceklermiş, son anda öğrenince sil baştan hazırlık yaptım. Akşam 11 de gittiler, ortalığı toplayıp dinleneyim dedim, eşime çocuğu bıraktım, altını al dedim, beyefendi oğluşun altını açmış, bekletmiş, o da çişini ve kakasını yapmış ortalığaeşimin gömleği cocuğun vücudu koltuk hep çiş kaka. Hemen onu yıkadık, koltuğu sil, gömlek ütüle, makinaya çamaşır at o gün perte çıktım
Günaydın süpersin
Migren deme. Benimki de gelince 3 gün sürerHayırlı sabahlar kizlar...Karataya mi başlıyorsunuz. Umarım güzel sonuçlar alırsınız..ben size uyamayaacagim malesef çünkü migrenim var çok yemek yemesem de arasının uzun olmaması lazım. Oruç tutarken bile fenalasiyoRum.bu migren epey zor bişey ya...
Afiyet olsun canım hafif atlatmışsın ama bugün spor olsun canım3 mart menu
Sabah 10.00
Menemen
3 yesil zeytin
Bir dilimbeyaz peynir
Yesillik
Ara 15.00
4 kasik yogurt
4 dilim ananas
8 badem
Aksam 19.45
2 findik lahmacun
Yarim dilim pasta
Cay
2 lt su icildi ..LAydLiNe
@cankizzzz spor yok kosusturma vardi canım...
Bilerek aksam yemedim misafirleri bekledim ki onlara eslik edeyim diye...ama bana göre ucuz atlattim)
Hafta sonu epey hareketli geçmişKızlar günaydın, iki gündür yoktum maalesef. Telefonu bile elime alamadım, cuma misafirim gelecekti ama ben sadece iki yakınarkadaşım gelecek diye öyle fazla hazırlık yapmadım. Cuma bir öğrendim 8 kişi geleceklermiş, son anda öğrenince sil baştan hazırlık yaptım. Akşam 11 de gittiler, ortalığı toplayıp dinleneyim dedim, eşime çocuğu bıraktım, altını al dedim, beyefendi oğluşun altını açmış, bekletmiş, o da çişini ve kakasını yapmış ortalığaeşimin gömleği cocuğun vücudu koltuk hep çiş kaka. Hemen onu yıkadık, koltuğu sil, gömlek ütüle, makinaya çamaşır at o gün perte çıktım
Evet ya kar bize de çok az yağdıNeden mutsuzsun canım. Zaten kar bu sene pek yağmadı butaraflara.bide yağmur yagmazsa Allah korusun kıtlık olur bu yaz.şu kesintileri olur.Rabbim bereketini bol bol versin ins.sende kiz çen le yağmurun tadını çıkar canım.
Bugün itibariyle dikkat edersen düzeltirsin canımDurum bu, birazdan eve gideceğiz, sabah poğaça koydular onun kenarımdan alıp gizlice eşime verdim, ben bu hafta maalesef eski performansımı gösteremeyeceğim, moralim bozuk o yüzden
Öff hiç anlamıyorlarYa bu insanlar niye bizim diyetimizi anlamıyor şaşıyorum. Sonuçta bi karar almışız yola çıkmışız ısrar üzerine ısrar. Zaten dayanamayıp yediğimiz zamanlar oluyor bari istikrarliyk en karışmayın. Kilo alınca almışsın diye laf sokuyorlar kilo verme gayretimize çomak sokuyorlar.hoşlarına gitmiyor demekki kilo vermemiz.
Hoş geldin canım aramızaHoşbulduk. Hemen dolduruyorum formu.
Kullanıcı Adı : merryangel
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: İngilizce öğretmeni
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 166
Kilonuz: 73
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bir an önce eski formuma kavuşmak ve daha sağlıklı daha fit görünmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayır katılmadım.
Afiyet olsun canım3 mart menüm
9.30 sabah
2 yumurta
1dilim ekmek
1 dilim peynir
12.00 chia tohumlu yoğurt
14.00 öğlen
5 parça tavuk eti
Domates
Salatalık
17.00 çay yanına 2 hurma
20.00 akşam
5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
21.30 çay 2 hurma 1 avuç kabuklu yer fıstığı
dun epey dikkat ettim canım emzirirken sıkıntı olmaz inş.Afiyet olsun cnm
Ama sahlep kilo yapar
hoşgeldin arkadaşımHerkese merhaba arkadaşlar, bende takıma katılmak istiyorum. Bir sene önce doğum yaptım ama hala eski kiloma ulaşamadım malesef. Hamilelikte çok kiloda almamıştım aslında. Ama yine de olmadı işte. Şu anda 73 kiloyum. Boyum 1.66 . Hedef kilom 58. Tek başıma diyet yapmak gerçekten zor. Burada sizle beraber hedefime daha kolay ulaşacağımı düşünüyorum. Umarım bana da yardımcı olursunuz.
Dün doğa kampı vardı
Akşama gelir saçımızı başımızı yolar merak etme
geçmiş olsun canımHayırlı sabahlar kizlar...Karataya mi başlıyorsunuz. Umarım güzel sonuçlar alırsınız..ben size uyamayaacagim malesef çünkü migrenim var çok yemek yemesem de arasının uzun olmaması lazım. Oruç tutarken bile fenalasiyoRum.bu migren epey zor bişey ya...
ayy zor olmuş canım medet beklerken isler çoğalıyor bazen maalesefKızlar günaydın, iki gündür yoktum maalesef. Telefonu bile elime alamadım, cuma misafirim gelecekti ama ben sadece iki yakınarkadaşım gelecek diye öyle fazla hazırlık yapmadım. Cuma bir öğrendim 8 kişi geleceklermiş, son anda öğrenince sil baştan hazırlık yaptım. Akşam 11 de gittiler, ortalığı toplayıp dinleneyim dedim, eşime çocuğu bıraktım, altını al dedim, beyefendi oğluşun altını açmış, bekletmiş, o da çişini ve kakasını yapmış ortalığaeşimin gömleği cocuğun vücudu koltuk hep çiş kaka. Hemen onu yıkadık, koltuğu sil, gömlek ütüle, makinaya çamaşır at o gün perte çıktım
sen epey dikkat ediyorsun zaten canım bir seferlik bisey olmaz toparlarsın sen. Ama inan ben de anlamıyorum insanlara niye zorla yedirirler anlamamDün de görümcemlere gittik sabahtan şehir dışuna günübirlik bebek göstermeye, tabi bir dünya hazırlık,kızlar maalesef bir koca tabak mantıyı zorla yedim. O kadar baskı yapıldı ki yeminle. Yemiyeceğim diyorum, hörümcem darılıyor, seni seviyor diye gece uyumadım diyor, az koy diyo um valla konuşmam diyor. Kaynanam ben söylüyorum beni dinlemiyor diyelaf sokuyor, enişte yemezsen bende sana gelince yemem diyor, afakanlar bastı. En son artık ne olacağı varsa diye mantı, kavurma, fırında mantar, közlenmiş patlıcan salatası yedim, patlayana kadar yedim
canım kavrulmuş kuruyemişleri pek önermiyorlar(karatay teyzemiz) malum ama menü yine de güzel. Bisey rica etsem öğünlerinin arasına boşluk koyabilir misin okurken zor oluyor3 mart menüm
9.30 sabah
2 yumurta
1dilim ekmek
1 dilim peynir
12.00 chia tohumlu yoğurt
14.00 öğlen
5 parça tavuk eti
Domates
Salatalık
17.00 çay yanına 2 hurma
20.00 akşam
5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
21.30 çay 2 hurma 1 avuç kabuklu yer fıstığı
off sorma canım ya, ben ilk dea diyet yapıyorum hayatımda, gerçekten zor işmiş, kendi iradenle mücadele ederken bir de milletle mücadele etmen çok sinir bozucu. Benim evime de devamlı bebek görmeye misafir geliyor, ben yaptıklarımı yemiyorum, tabi kendi yaptığım olunca da kimse ye diyemiyor ama bir yerlere gidince mecbur baskı sonunda yiyorsun. Hiç evden öıkmamak daha mı iyi ne?Ya bu insanlar niye bizim diyetimizi anlamıyor şaşıyorum. Sonuçta bi karar almışız yola çıkmışız ısrar üzerine ısrar. Zaten dayanamayıp yediğimiz zamanlar oluyor bari istikrarliyk en karışmayın. Kilo alınca almışsın diye laf sokuyorlar kilo verme gayretimize çomak sokuyorlar.hoşlarına gitmiyor demekki kilo vermemiz.
Hoşgeldin bir canınHoşbulduk. Hemen dolduruyorum formu.
İsim (İsteğe Bağlı ):
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bir an önce eski formuma kavuşmak ve daha sağlıklı daha fit görünmek için.
Anı olarak kalmis canim sizeKızlar günaydın, iki gündür yoktum maalesef. Telefonu bile elime alamadım, cuma misafirim gelecekti ama ben sadece iki yakınarkadaşım gelecek diye öyle fazla hazırlık yapmadım. Cuma bir öğrendim 8 kişi geleceklermiş, son anda öğrenince sil baştan hazırlık yaptım. Akşam 11 de gittiler, ortalığı toplayıp dinleneyim dedim, eşime çocuğu bıraktım, altını al dedim, beyefendi oğluşun altını açmış, bekletmiş, o da çişini ve kakasını yapmış ortalığaeşimin gömleği cocuğun vücudu koltuk hep çiş kaka. Hemen onu yıkadık, koltuğu sil, gömlek ütüle, makinaya çamaşır at o gün perte çıktım
Canim moralini bozma belki vücudu şaşırttin bu hafta spor fazla yapabilirsen yine guzel eksilerle gelirsin...Durum bu, birazdan eve gideceğiz, sabah poğaça koydular onun kenarımdan alıp gizlice eşime verdim, ben bu hafta maalesef eski performansımı gösteremeyeceğim, moralim bozuk o yüzden
Hosgeldin canim aramiza keyifli kilo vermeler..Hoşbulduk. Hemen dolduruyorum formu.
İsim (İsteğe Bağlı ):
Bugun 70 dakika parkta hizli tempolu yürüdüm cook iyi geldi ....
Migren deme. Benimki de gelince 3 gün sürer
Ne hap ne iğne fayda etmez
3 gün bitince sessiz sedasız gider
Afiyet olsun canım hafif atlatmışsın ama bugün spor olsun canım
Hafta sonu epey hareketli geçmiş
Evet ya kar bize de çok az yağdı
Yağmura seviniyorum ben de
Ama hava kapalı olduğunda benim de modum düşüyor
Bugün itibariyle dikkat edersen düzeltirsin canım
Şakın umutsuzluğa kapılma
Öff hiç anlamıyorlar
Benimde ağzıma kv zorla katmeri tepiştirdi
Sabahın erken saatinde gitmişim yürüyüşe
Diyorum yaktığım kaloriyi alıyorum şimdi diye
İyi ya işte yakmışsın zaten diyorlar
Canim , hergun aksam duzenli menu veriyoruz gun boyu neler yedik.. öğünlerimizin saatini yaziyoruz....spor yapıldıysa kac dakika spor ne yaptik yaziyoruz...gun icerisinde elimizden geldigince aktif oluyoruz burada...her cuma tarti günümüz sabah tartilip kaptanimizi etiketleyip bilgi veriyoruz... ne kadar kio verirsek o kadar bir sınır yok herkesin bunyesi farkli cunku..Hoşbulduk kızlar. Şimdi nasıl yapıyoruz tam olarak. Haftada vermemiz gereken belli bir kilo sınırı var mı ? Beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?