Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya bu insanlar niye bizim diyetimizi anlamıyor şaşıyorum. Sonuçta bi karar almışız yola çıkmışız ısrar üzerine ısrar. Zaten dayanamayıp yediğimiz zamanlar oluyor bari istikrarliyk en karışmayın. Kilo alınca almışsın diye laf sokuyorlar kilo verme gayretimize çomak sokuyorlar.hoşlarına gitmiyor demekki kilo vermemiz.

Ayni ben. Hamilelikte toplam 9 kilo aldm ama hala kiloluyum. Buraya gelmekle iyi yapmissin canim hosgeldin. Ilk sayfada basvuru formumuz var onu doldurup gruba atarsn
Hoşbulduk. Hemen dolduruyorum formu.

Kullanıcı Adı : merryangel
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: İngilizce öğretmeni
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 166
Kilonuz: 73
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bir an önce eski formuma kavuşmak ve daha sağlıklı daha fit görünmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayır katılmadım.

Günübirlik diye gittik, akşam da ısrara dayanamayarak onlarda kaldık, evimi özledim, diyetimi özledim
Evet ya evden uzaklasinca diyeti bozduran birileri mutlaka çıkıyor. Olsun biraz sporla eritirsin canim cumaya kadar

Hoşgeldin canım

Babalar ancak yanlarında otururlar
Başka bir şey yapmazlar yaparsar da
O kadarcık yaparlar üstüne bize eksta
İş çîkarırlar yani canım seni çok iyi anlıyorum

Günaydın süpersin

Migren deme. Benimki de gelince 3 gün sürer
Ne hap ne iğne fayda etmez
3 gün bitince sessiz sedasız gider
Afiyet olsun canım hafif atlatmışsın ama bugün spor olsun canım
Hafta sonu epey hareketli geçmiş
Evet ya kar bize de çok az yağdı
Yağmura seviniyorum ben de
Ama hava kapalı olduğunda benim de modum düşüyor
Durum bu, birazdan eve gideceğiz, sabah poğaça koydular onun kenarımdan alıp gizlice eşime verdim, ben bu hafta maalesef eski performansımı gösteremeyeceğim, moralim bozuk o yüzden
Bugün itibariyle dikkat edersen düzeltirsin canım
Şakın umutsuzluğa kapılma
Öff hiç anlamıyorlar
Benimde ağzıma kv zorla katmeri tepiştirdi
Sabahın erken saatinde gitmişim yürüyüşe
Diyorum yaktığım kaloriyi alıyorum şimdi diye
İyi ya işte yakmışsın zaten diyorlar

Hoş geldin canım aramıza
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun cnm
Ama sahlep kilo yapar
dun epey dikkat ettim canım emzirirken sıkıntı olmaz inş.
hoşgeldin arkadaşım

Dün doğa kampı vardı
Akşama gelir saçımızı başımızı yolar merak etme

geçmiş olsun canım

ayy zor olmuş canım medet beklerken isler çoğalıyor bazen maalesef

sen epey dikkat ediyorsun zaten canım bir seferlik bisey olmaz toparlarsın sen. Ama inan ben de anlamıyorum insanlara niye zorla yedirirler anlamam
canım kavrulmuş kuruyemişleri pek önermiyorlar(karatay teyzemiz) malum ama menü yine de güzel. Bisey rica etsem öğünlerinin arasına boşluk koyabilir misin okurken zor oluyor

LAydLiNe
off sorma canım ya, ben ilk dea diyet yapıyorum hayatımda, gerçekten zor işmiş, kendi iradenle mücadele ederken bir de milletle mücadele etmen çok sinir bozucu. Benim evime de devamlı bebek görmeye misafir geliyor, ben yaptıklarımı yemiyorum, tabi kendi yaptığım olunca da kimse ye diyemiyor ama bir yerlere gidince mecbur baskı sonunda yiyorsun. Hiç evden öıkmamak daha mı iyi ne?

Hoşgeldin bir canın

Hoşbulduk kızlar. Şimdi nasıl yapıyoruz tam olarak. Haftada vermemiz gereken belli bir kilo sınırı var mı ? Beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Anı olarak kalmis canim size )

Durum bu, birazdan eve gideceğiz, sabah poğaça koydular onun kenarımdan alıp gizlice eşime verdim, ben bu hafta maalesef eski performansımı gösteremeyeceğim, moralim bozuk o yüzden
Canim moralini bozma belki vücudu şaşırttin bu hafta spor fazla yapabilirsen yine guzel eksilerle gelirsin...

Hosgeldin canim aramiza keyifli kilo vermeler..

Bugun 70 dakika parkta hizli tempolu yürüdüm cook iyi geldi ....

Hoşbulduk kızlar. Şimdi nasıl yapıyoruz tam olarak. Haftada vermemiz gereken belli bir kilo sınırı var mı ? Beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Canim , hergun aksam duzenli menu veriyoruz gun boyu neler yedik.. öğünlerimizin saatini yaziyoruz....spor yapıldıysa kac dakika spor ne yaptik yaziyoruz...gun icerisinde elimizden geldigince aktif oluyoruz burada...her cuma tarti günümüz sabah tartilip kaptanimizi etiketleyip bilgi veriyoruz... ne kadar kio verirsek o kadar bir sınır yok herkesin bunyesi farkli cunku..
Birde birbirimizin menüsünü yorumlayip tavsiyelerde bulunuyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…