yağsın yağlar oh ohBugun 70 dakika parkta hizli tempolu yürüdüm cook iyi geldi ....
Tamam canımdun epey dikkat ettim canım emzirirken sıkıntı olmaz inş.
hoşgeldin arkadaşım
geçmiş olsun canım
ayy zor olmuş canım medet beklerken isler çoğalıyor bazen maalesef
sen epey dikkat ediyorsun zaten canım bir seferlik bisey olmaz toparlarsın sen. Ama inan ben de anlamıyorum insanlara niye zorla yedirirler anlamam
canım kavrulmuş kuruyemişleri pek önermiyorlar(karatay teyzemiz) malum ama menü yine de güzel. Bisey rica etsem öğünlerinin arasına boşluk koyabilir misin okurken zor oluyor
Çok sağol canım
Aralarda boşluk bırakmıyorum farkındayım sebebi fazla yer kaplamasın diye ama bundan sonradun epey dikkat ettim canım emzirirken sıkıntı olmaz inş.
hoşgeldin arkadaşım
geçmiş olsun canım
ayy zor olmuş canım medet beklerken isler çoğalıyor bazen maalesef
sen epey dikkat ediyorsun zaten canım bir seferlik bisey olmaz toparlarsın sen. Ama inan ben de anlamıyorum insanlara niye zorla yedirirler anlamam
canım kavrulmuş kuruyemişleri pek önermiyorlar(karatay teyzemiz) malum ama menü yine de güzel. Bisey rica etsem öğünlerinin arasına boşluk koyabilir misin okurken zor oluyor
Canim rica etsem profiline bir resim koysan etiketlerken daha kolay bulunuyor...Aralarda boşluk bırakmıyorum farkındayım sebebi fazla yer kaplamasın diye ama bundan sonra
Dikkat ederim
Neden mutsuzsun canım. Zaten kar bu sene pek yağmadı butaraflara.bide yağmur yagmazsa Allah korusun kıtlık olur bu yaz.şu kesintileri olur.Rabbim bereketini bol bol versin ins.sende kiz çen le yağmurun tadını çıkar canım.
Bu havalar beni mutsuz edio cnm ua
Kizlar esimin halasi vefat etti o oraya gidicek ben izin alamadim ama evde kalmicm yarin sabah tartilamam herhalde
Basiniz sagolsun canim..Kizlar esimin halasi vefat etti o oraya gidicek ben izin alamadim ama evde kalmicm yarin sabah tartilamam herhalde
Hoşbulduk kızlar. Şimdi nasıl yapıyoruz tam olarak. Haftada vermemiz gereken belli bir kilo sınırı var mı ? Beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Dikkat et bundan sonra kacirma canim. Bak benim elticigim sagolsun aklima geldikçe diyete inadına daha bi sıkı sariliyorumCanlar iki gündür kaçırıyorum ben
Yarın fazla çıkcam biliyorum üzgünüm neden hakim olamıyorum misafir varken neden
Yarından itibaren çok güzel bir şekilde başlıcam inşaAllah..
2 ogun arasında az 4 saat diyodu canim. istedigin zaman yiyebilirsin ama aksam 8 den sonra birsey yemiyosun.Cnm ben saat 8de kahvaltı yaptım şimdi kacta yicem 4de mi yicem
Dikkat et bundan sonra kacirma canim. Bak benim elticigim sagolsun aklima geldikçe diyete inadına daha bi sıkı sariliyorum
2 ogun arasında az 4 saat diyodu canim. istedigin zaman yiyebilirsin ama aksam 8 den sonra birsey yemiyosun.
aynen canim icebilirsin.Kan şekeri düşük olan insanlar cabuk acikirmis canim sen sanirim kan degerlerinin düşük oldugunu soylemistin gecmiste. Tabi yanlis hatirliyo da olabilirim. Ben dayanirim ya aciktinmi su ic tokluk hissi veriyor. Birde sivi serbest demissiniz ya ayran da icebiliriz o zaman dimi
evet canim. bugun basladik. kizlar dayanabiliyor da ben hemen acikiyorum, 2 3 gun deniycem dayanamazsam normal diyete devam edicem.Karatay mı yapıyorsunz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?