Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kızlar Nasılsıniz ?
Uzun ve yorucu bir maratonun ardından sizlere Merhaba demek istedim

Hoş geldin canım nasılsın? Merak ettik seni.

Çok emek harcamışlar yapanların yüreğine Eline sağlık
Çok güzel
Bilmiyordum böyle bir liste olduğunu

Ayyy o zaman ne güzel öğrenmiş oldun. Benim en bayıldığım liste olur kendileri. Zira hep ilk 10 un içinde olurum yarıştığım da

Ne yiyorsunuz bakim

Turşu ya da kısırdır eminim bence yemeyin ödem acayip moral bozuyor. Geçen haftadan denemeyle sabit. Tavsiye etmem. Vitamini başka yerlerden almaya bakın derim.
Lahana turşusu diyorduk kaptaniçemmm neyse boyle ayda yilda bir parca yeriz )

Ben bu akşam geçmişi okuyup bitirebilirim sanıyordum ama lenslerim batmaya başladı sanırım yarına kaldı. Bilmem gereken önemli bişey var mı?

Kacalim kaptan msjlari begene begene geliyor bizi gormesin
Evet Kızlar herkes yatağa kaptan geldi
Yorganları çekin gözlerini kapatın kulaklarınızı da
Paparayı yicez
Hoş geldin canım nasılsın? Merak ettik seni.

Ayyy o zaman ne güzel öğrenmiş oldun. Benim en bayıldığım liste olur kendileri. Zira hep ilk 10 un içinde olurum yarıştığım da

Ben de kaçıyorum yarın görüşürüz 13.takımın güzelleri

Cansin ya cok sagol

Benimde kuzenlerim bana inanmayıp dalga geçmişlerdi kendisi 100 ü geçsin olan kuzen
Kaç gün sürecek diyetin dedi bana..
94 ten bu kiloya indim şimdi hepsi harıl harıl diyet yapıyor iş iddia ya bindi bizim ailede..
Nisan sonu kuzenimin kınası var herkes o güne er meydanına çıkacak

Ne yiyorsunuz bakim

Turşu ya da kısırdır eminim bence yemeyin ödem acayip moral bozuyor. Geçen haftadan denemeyle sabit. Tavsiye etmem. Vitamini başka yerlerden almaya bakın derim.
Kaptanım hoşgeldin
Çok güzel fotolar paylaştın çok beğendim
Ayrıca biz bişey yemiyoruz muhlama sucuklu yumurta falanda yemedik kızarsınız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…