- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Birden kesemeyiz ki canim cok normal. Sabahlari 1 dilim yiyelim aksamda ayrani bolbol icersek hic acikmayizEkmek yedim cnm ya
Kıyamam yaaa
Cuma gunleri yesek olur mu kiiiiHımm yesekmi acaba
Büyüklerin sözünü dinlemek gerek bence
Canim hosgeldin annen nasil oldu insallah hersey yolundadir..Slm kızlar Nasılsıniz ?
Uzun ve yorucu bir maratonun ardından sizlere Merhaba demek istedim
Cansin ya cok sagol
Tartıdan sonra yiyelim benceCuma gunleri yesek olur mu kiiii
Kacalim kaptan msjlari begene begene geliyor bizi gormesinTartıdan sonra yiyelim bence
Slm kızlar Nasılsıniz ?
Uzun ve yorucu bir maratonun ardından sizlere Merhaba demek istedim
Çok emek harcamışlar yapanların yüreğine Eline sağlık
Çok güzel
Bilmiyordum böyle bir liste olduğunu
Maşallah arkadaşım hamaratsın
Cuma gunleri yesek olur mu kiiii
Lahana turşusu diyorduk kaptaniçemmm neyse boyle ayda yilda bir parca yerizNe yiyorsunuz bakim
Turşu ya da kısırdır eminim bence yemeyin ödem acayip moral bozuyor. Geçen haftadan denemeyle sabit. Tavsiye etmem. Vitamini başka yerlerden almaya bakın derim.
Lahana turşusu diyorduk kaptaniçemmm neyse boyle ayda yilda bir parca yeriz)
Evet Kızlar herkes yatağa kaptan geldiKacalim kaptan msjlari begene begene geliyor bizi gormesin
Hoş geldin canım nasılsın? Merak ettik seni.
Ayyy o zaman ne güzel öğrenmiş oldun. Benim en bayıldığım liste olur kendileri. Zira hep ilk 10 un içinde olurum yarıştığım da
Cansin ya cok sagol
Ben bu akşam geçmişi okuyup bitirebilirim sanıyordum ama lenslerim batmaya başladı sanırım yarına kaldı. Bilmem gereken önemli bişey var mı?
Kaptanım hoşgeldinNe yiyorsunuz bakim
Turşu ya da kısırdır eminim bence yemeyin ödem acayip moral bozuyor. Geçen haftadan denemeyle sabit. Tavsiye etmem. Vitamini başka yerlerden almaya bakın derim.
Birden kesemeyiz ki canim cok normal. Sabahlari 1 dilim yiyelim aksamda ayrani bolbol icersek hic acikmayiz
Önce kızıyordu
Şimdide ac ac kilo verilmez azıcık ye diyor
Böyle yapıyorsun sonra iki gün sonra bozuyorsun daha fazla kilo alıyorsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?