Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet var ben bu cuma regl olucam
Sinirlerim bozulduuuu

Oooooo her regl olduğumuzda sinirlerimizi bozarsak iyi valla. Ben regl olduğum zaman da ekside çıktım çoğu zaman. Bence sen de yapabilirsin. Hemen sinirleri bozup yelkenleri suya indirmek yok. Zaten regl de sadece şişkinlik oluyor. Eğer regl zamanı diyeti bozmazsak iki katı daha hızlı kilo veriyoruz bu dönemde. Ben de olacağım 14 şubatta olmuştum. 4-6 gün öne atıyor. O da yine cumaya yakın bir zamana denk gelecek. Yapacak bişey yok. Olmamak daha kötüdür eminim şükür sağlıklıyız

Kaptanım hoşgeldin
Çok güzel fotolar paylaştın çok beğendim
Ayrıca biz bişey yemiyoruz muhlama sucuklu yumurta falanda yemedik kızarsınız diye

Allahhhhhh siz bana bugün sabaha kadar oturup geçmiş mi okutturacaksınız.

Sizi hiç boş bırakmaya gelmiyor.

Keşke sen de o muhlamaların sucuklu yumurtaların fotolarını felan paylaşsaydın

Bende eskiden denemiştim ise yarıyor gerçekten ve çok tok tutuyor
Kaç kilodan kaça inmistin

Canım işte 30 haziran da başladım 94 le 3 ay yaptım 82-81 Di sanırım..
Sıkılıp ara verdim artık yoeudlmudm diyet yapmaktan ama o ara korumayı başardım 6 Şubat sizlerleyim 81.9 ile başladım

Fazla çıkarım diye korkuyorum geçen ay iki kilo fazla çıkmıştım regl bittkten sonra o kilo gitmişti
Şimdi de hesapladım tam cuma günü gelicek ins fazla çıkmam yarından itibaren çok dikkat edicem

Fazla çıkarım diye korkuyorum geçen ay iki kilo fazla çıkmıştım regl bittkten sonra o kilo gitmişti
Şimdi de hesapladım tam cuma günü gelicek ins fazla çıkmam yarından itibaren çok dikkat edicem

Sen dikkatli olursan eminim fazla çıkmaz. Ama hiç kaçamak yapmayacaksın ve düzenli besleneceksin. Bir de bol bol su iç.

Uyanınca çok yorgun oluyorum kaptanım aslında uyanıyoruz kızımla..
Kahvaltı falan yapıp öğlen tekrar uyuyoruz. Tam bir kaos

Aynı şey hafta sonu benim de başıma geliyor canım. Sabah erkenden kalkıyorum. Yatağın içinde oyalanıyorum. Ne zaman kahvaltıyı yapsam arkasından bir uyku bastırıyor. İstisnasız her pazar aynı şey. Ben de onu çözmeye çalışıyorum. Mesela bugün başardım uyumadım. Uyuduğumda zamanım boşa gidiyor. Sanırım alışkanlıklarımızı değiştirmek zor ama eminim imkansız değil. Biraz çaba sarf edersen eminim düzeltirsin.

Canım işte 30 haziran da başladım 94 le 3 ay yaptım 82-81 Di sanırım..
Sıkılıp ara verdim artık yoeudlmudm diyet yapmaktan ama o ara korumayı başardım 6 Şubat sizlerleyim 81.9 ile başladım

Bu kez sıkılmadan hedefe ulaşırsın inşallah. Şuan yaklaşık 17 kiloya yakın bir kilo vermişsin. Düşünsene üstünden 17 kiloluk bir yük kalkmış. Benim kızım 17 kilo. Resmen içinden 5 yaşında bir çocuk çıkmış. Büyük başarı

İnşallah.. Aslında gece 6 saat kaliteli uyusam oda yeter ama kızım çok uyanıyor anne sütü alıyor onun çok etkisi var

Evet kaptanım ama iki gündür kaçırdım. kızacaksın diye menülerimi yazmadım yarın güzelce başlıyorm eşimde evde güzel bir yürüyüş benim motive eder umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…