Ekmek hiç yok dimi.peki galeta falan kepekli.
Yaa benim b 12 im düşük galiba lahana turşusunu da çok severim.ödem yapıyor anlıyorum ama canım annecigim kurmuştu 1 fıçı kalırsa ziyan olacak diye bende mecburen koyuyorum sofraya geçen yıl kalmıştı çok üzüldüm.Ibrahim saracogluda b12 tek lahana turşusunda varmis baska bi besinden direkt alamazsiniz lahana turşusu tuketin diyor... bende lahana tursuna bayiliyorum ama odem yapar diye yiyemiyorum
Himm anladım canım. Ben şunu bi inceleyeyim...ekmek olmazsa olmaz deniyor ama nedense kilo verenlerin listesine bakarsanız ekmek yemegen ve az yiyen zayıflıyor. Öğün atlayıp aç kalan değil hee yanlış anlaşılmasın..Hertürlü sü yasakmis cnm
Çay kahve serbest canımÇok iyi oldu bu liste bende teşekkür ederim senin menülerini takip edicem csnım bakalım başarabilecekmiyim
İki öğünün arasında çay ve kahve sınırı varmı canım
Benimde 300lerde bişey Karatay hoca ev yapımı turşu yiyebilirsnz diyor canım abartmamak şartı ile.. Ödem yaparsa boll su içiyoruz zatenYaa benim b 12 im düşük galiba lahana turşusunu da çok severim.ödem yapıyor anlıyorum ama canım annecigim kurmuştu 1 fıçı kalırsa ziyan olacak diye bende mecburen koyuyorum sofraya geçen yıl kalmıştı çok üzüldüm.
Himm anladım canım. Ben şunu bi inceleyeyim...ekmek olmazsa olmaz deniyor ama nedense kilo verenlerin listesine bakarsanız ekmek yemegen ve az yiyen zayıflıyor. Öğün atlayıp aç kalan değil hee yanlış anlaşılmasın..
Iyiymis yaa bak yapabilmissin ne güzel azimlisin. Karatay ekmegi tamamen cikar diyo ama ben gunde 1 dilim yerim yaCanım işte 30 haziran da başladım 94 le 3 ay yaptım 82-81 Di sanırım..
Sıkılıp ara verdim artık yoeudlmudm diyet yapmaktan ama o ara korumayı başardım 6 Şubat sizlerleyim 81.9 ile başladım
Çay kahve serbest canım
Benimde 300lerde bişey Karatay hoca ev yapımı turşu yiyebilirsnz diyor canım abartmamak şartı ile.. Ödem yaparsa boll su içiyoruz zaten
Canım ben yaptım 2 öğün ile verdim canlı örneği benim işte. Ayrıca fanur un arkadaşı da 20 kg vermiş.
Ama kızlar şunu üzerine basarak diyorum
Herkesin bedeni farklı onun için diyeti de farklı mesela ben ara öğün yaparak çık diyet yaptım sonuç hüsran onun için üzülüyorum keske Karatay ile hamile kalamadım önce tanışssydm zaman kaybetmesydm diye ben Karatay ile verdim kilolarımı..
Ama başkasına karatay gelmez ara öğün ile zayıflar.
Bedenimizi tanımak lazım.
Tanırsak dha güzel zayıflarız inşaAllah
Kızlar iyi geceler ben yatıyorum
Annem cuma gunu ameliyat oldu giremedim pek.Hoş geldin canım nasılsın? Merak ettik seni.
Ayyy o zaman ne güzel öğrenmiş oldun. Benim en bayıldığım liste olur kendileri. Zira hep ilk 10 un içinde olurum yarıştığım da
Hosbuldum.Canim hosgeldin annen nasil oldu insallah hersey yolundadir..
Hoşgeldin bir canın
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Tamam menülerimi akşam yazarım. Çok spor yapmaya vakit bulamıyorum bebekten ama az da olsa evde pilates yapmaya çalışıyorum. Umarım güzel kilolar veririz beraber.Canim , hergun aksam duzenli menu veriyoruz gun boyu neler yedik.. öğünlerimizin saatini yaziyoruz....spor yapıldıysa kac dakika spor ne yaptik yaziyoruz...gun icerisinde elimizden geldigince aktif oluyoruz burada...her cuma tarti günümüz sabah tartilip kaptanimizi etiketleyip bilgi veriyoruz... ne kadar kio verirsek o kadar bir sınır yok herkesin bunyesi farkli cunku..
Birde birbirimizin menüsünü yorumlayip tavsiyelerde bulunuyoruz..
Hoşgeldin canım ankara nın neresindesn bende ankaradaym.
Hepimizin kilo alması doğum sanırım bebeğin kaç aylık
kesinlikle oyle canim. karsidakinin yerine koyuyorum da ben de israr ederdim. ama goruyorum ki dyette olan kisiye israr etmek en buyuk kötülük. bazen 1 kereden bi sey olmaz deyip diyeti bozabiliyoruz cunku.Anne evide olsa başka biryerde diyet çok zor
Kimse saygı duymuyorkv ye gidiyorum yemezsem kızıyor
Herkeze tokum evde yedim demekten yoruluyorum
Nereye gitsem önüme bir sürü ikram çıkıyor dicektim ama farkettim kiaynısını ben de millete yapıyorum
Halkça yemeyi yedirmeyi seviyoruz sanırım
ben 10 da yaptim kahvaltiyi 4 gibi cok aciktim.Iyi gitti ama sabah ekmek yedim
Kaptan gelseydi bu konuyu bende meral ediyorum bende yeniyimTakıma girdim mi bu arada. Kabul edildim mi yani?
tesekkur ederim canim. sanki ekmek yemeyince doymuyomusum gibi bir his var. panik icinde oluyorum. zaten ya ac kalirsam diye panik yapmaktan diyetlerim istikrarli olmamisti. acliktan cok korkuyodum. neden acaba?Cook iyi cnm ekmekte yememissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?