Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ibrahim saracogluda b12 tek lahana turşusunda varmis baska bi besinden direkt alamazsiniz lahana turşusu tuketin diyor... bende lahana tursuna bayiliyorum ama odem yapar diye yiyemiyorum
Yaa benim b 12 im düşük galiba lahana turşusunu da çok severim.ödem yapıyor anlıyorum ama canım annecigim kurmuştu 1 fıçı kalırsa ziyan olacak diye bende mecburen koyuyorum sofraya geçen yıl kalmıştı çok üzüldüm.

Hertürlü sü yasakmis cnm
Himm anladım canım. Ben şunu bi inceleyeyim...ekmek olmazsa olmaz deniyor ama nedense kilo verenlerin listesine bakarsanız ekmek yemegen ve az yiyen zayıflıyor. Öğün atlayıp aç kalan değil hee yanlış anlaşılmasın..

Çok iyi oldu bu liste bende teşekkür ederim senin menülerini takip edicem csnım bakalım başarabilecekmiyim
İki öğünün arasında çay ve kahve sınırı varmı canım
Çay kahve serbest canım

Benimde 300lerde bişey Karatay hoca ev yapımı turşu yiyebilirsnz diyor canım abartmamak şartı ile.. Ödem yaparsa boll su içiyoruz zaten

Canım ben yaptım 2 öğün ile verdim canlı örneği benim işte. Ayrıca fanur un arkadaşı da 20 kg vermiş.
Ama kızlar şunu üzerine basarak diyorum
Herkesin bedeni farklı onun için diyeti de farklı mesela ben ara öğün yaparak çık diyet yaptım sonuç hüsran onun için üzülüyorum keske Karatay ile hamile kalamadım önce tanışssydm zaman kaybetmesydm diye ben Karatay ile verdim kilolarımı..
Ama başkasına karatay gelmez ara öğün ile zayıflar.
Bedenimizi tanımak lazım.
Tanırsak dha güzel zayıflarız inşaAllah

Canım işte 30 haziran da başladım 94 le 3 ay yaptım 82-81 Di sanırım..
Sıkılıp ara verdim artık yoeudlmudm diyet yapmaktan ama o ara korumayı başardım 6 Şubat sizlerleyim 81.9 ile başladım
Iyiymis yaa bak yapabilmissin ne güzel azimlisin. Karatay ekmegi tamamen cikar diyo ama ben gunde 1 dilim yerim ya

Evet bende ara öğün yaptigimda veremiyorum
Az ve 2ögün tam benlik

Hoş geldin canım nasılsın? Merak ettik seni.

Ayyy o zaman ne güzel öğrenmiş oldun. Benim en bayıldığım liste olur kendileri. Zira hep ilk 10 un içinde olurum yarıştığım da
Annem cuma gunu ameliyat oldu giremedim pek.
Durumu iyi şükür soluğu burda aldım :)

Hoşgeldin bir canın

Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Tamam menülerimi akşam yazarım. Çok spor yapmaya vakit bulamıyorum bebekten ama az da olsa evde pilates yapmaya çalışıyorum. Umarım güzel kilolar veririz beraber.

Hoşgeldin canım ankara nın neresindesn bende ankaradaym.
Hepimizin kilo alması doğum sanırım bebeğin kaç aylık

Hoşbulduk canım. Aydınlıkevlerdeyim ben. Sen nerdesin. Bebeğim 17 aylık oldu.

kesinlikle oyle canim. karsidakinin yerine koyuyorum da ben de israr ederdim. ama goruyorum ki dyette olan kisiye israr etmek en buyuk kötülük. bazen 1 kereden bi sey olmaz deyip diyeti bozabiliyoruz cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…